[FONT="]سلام به تمام دوستان این کار سبک ترنس و زیر شاخه آمبینت هست
[/FONT] [FONT="]کار در اف ال 8 هست و تمپو کار:125
[/FONT] [FONT="]مسترینک با خوده اف ال بوده و اف ایکسهای اف ال
[/FONT] [FONT="]سینتی سایزرهای استفاده شده درش به این صورته
[/FONT] [FONT="]پرکاشن:
[/FONT] Groove Agent 2
[FONT="]بیس لاین:
[/FONT] Hypersonic 2
[FONT="]لید و آرپژ:
[/FONT] PoiZone 2
[FONT="]آرپژ:
[/FONT] Sytrus
[FONT="]پد:
[/FONT] Atmosphere
[FONT="]مثل همیشه من از این موزیکم یه هدف دارم و یاد آوری یه موضوع و اونم ((سکوت یک خشم))که امیدوارم دوستان بتونن با آهنگ انس بگیرن
[/FONT] [FONT="]البته فکر کنم دوستان متوجه این عنوان شدن ومن دیگه بیشتر توضیح نمیدم... .
[/FONT] [FONT="]در آخر: هدف اجرای این موزیک اعمال تجربه ام بر این موزیک بوده درسته که تمامشو تویه این موزیک پیاده نکردم ولی با شناخت سبک انتخابیم این موزیکو برای حذف یا تایید تکنیکهای کارام خوبه پس دوستان زحمت بکشن و برای بهتر شدن کارام نظراتشونو بگن که مثل همیشه مدیون نظرات شما دوستان هستم... .
[/FONT] [FONT="]ممنون
[/FONT]
[/FONT] [FONT="]کار در اف ال 8 هست و تمپو کار:125
[/FONT] [FONT="]مسترینک با خوده اف ال بوده و اف ایکسهای اف ال
[/FONT] [FONT="]سینتی سایزرهای استفاده شده درش به این صورته
[/FONT] [FONT="]پرکاشن:
[/FONT] Groove Agent 2
[FONT="]بیس لاین:
[/FONT] Hypersonic 2
[FONT="]لید و آرپژ:
[/FONT] PoiZone 2
[FONT="]آرپژ:
[/FONT] Sytrus
[FONT="]پد:
[/FONT] Atmosphere
[FONT="]مثل همیشه من از این موزیکم یه هدف دارم و یاد آوری یه موضوع و اونم ((سکوت یک خشم))که امیدوارم دوستان بتونن با آهنگ انس بگیرن
[/FONT] [FONT="]البته فکر کنم دوستان متوجه این عنوان شدن ومن دیگه بیشتر توضیح نمیدم... .
[/FONT] [FONT="]در آخر: هدف اجرای این موزیک اعمال تجربه ام بر این موزیک بوده درسته که تمامشو تویه این موزیک پیاده نکردم ولی با شناخت سبک انتخابیم این موزیکو برای حذف یا تایید تکنیکهای کارام خوبه پس دوستان زحمت بکشن و برای بهتر شدن کارام نظراتشونو بگن که مثل همیشه مدیون نظرات شما دوستان هستم... .
[/FONT] [FONT="]ممنون
[/FONT]
آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: