به نظر شما برای داشتن یک استودیوی خوب که بشود در آن کار حرفه ای کرد چه هزینه ی ای حد اکثر لازم است
بستگي به مقدار بودجه شما و نوع سيستمهايي داره كه ميخواين باهاشون كار كنيد و البته اينكه بيشتر ميخواين چه كارايي انجام بدين. يكي ممكنه بيشتر بخواد سيستمهايي بگيره كه بخواد باهاش كاراي راك يا گيتار هاي الكتريك ضبط كنه خوب مسلما براي اينكار بايد بودجه بيشتري براي امكانات و تجهيزات مناسب سخت افزاري خوب براي كار گيتار اختصاص بده. يا ايكي ممكنه بخواد درامز و سازهاي زنده زيادي ركورد كنه مسلما در كنار فضاي مناسب براي اينكار بايد مثلا كارتي با ورودي بالا و البته ميكروفونهاي مناسب تهيه كنه. و ..... بودجه شما چقدره...؟ اين مهمه
در مورد مکان آیا می توانید توضیحی بیشتری ارائه دهید .
.
مكان طبق قوانين اداره اماكن نبايد مسكوني باشه يعني بايد فقط براي استوديو و كار در اون اختصاص داده بشه. و البته اگه تجاري باشه كه بهتره. البته ممكنه اين قانون در شهرهاي مختلف فرق كنه و شما بتونين در محل مسكوني هم مجوز بگيرين. چون ممكنه در شهرستانها كمي اين قانون اسونتر باشه.
اما براي من كه نشد و من در محل تجاري كه براي استوديو طراحي كرده بودم و ساخته بودم كار ميكنم.
سلام پرسيديد يا طومار..؟؟:smile (16):
حالا به نظر شما آیا این کار به صرفه است ؟ دقیقا چه قدر هزینه نیاز دارد؟
بستگي داره به اينكه در منطقه شما چقدر خواننده و نوازنده باشن كه دوست دارن در استوديو كار كنن و بتونن هزينه استوديو رو بدن. هزينه براي استوديو هم بستگي به خودتون داره. مسلما هر چه بيشتر بهتر
لبته من نمی خواهم این شغل را به عنوان شغل اصلی خود برگزینم و کار من چیز دیگری است
منم مثل شما هستم و كارم چيزي ديگه ايه اما عشقم موسيقي هستش و دارم كار ميكنم.
.
خوب کمی سخت است که این همه پول را فقط برای استفاده ی خودم بزنم لذا تصمیم گرفتم که از این روش استفاده کنم که هم برای خودم مفید باشد و هم بتوانم مقداری از هزینه ی زیاد استودیو را در بیاورم.
با ارائه كار خوب و تجربه كافي در مياره مطمئن باشيد.
آیا می شود استودیو را در داخل یک اتاق بزرگ راه اندازی کنم یا نه ؟
به شرطي كه مكان بزرگ باشه و البته در ورودي اون جدا باشه بله امكان پذيره.
یا از نظر قانونی و یا اعتراض همسایه ها و یا سایر موراد دیگر مشکلی هست یعنی امکان دارد صدای زیاد آنها را آزار دهد ؟ با توجه به حضور خواننده و نوازنده و سایر ابزار دیگر آیا اگر ساختمانی 5 در 5 بسازم مناسب است ؟
خواه نا خواه شما بايد مكان رو عايق كنيد پس صدا بيرون نميره كه كسي بخواد اعتراض كنه. 5 در 5 هم بسيار كوچيكه و تنگ ميشه من اتاق سكوتم 13 متر و اتاق كنترلم 12 متر هستش. البته شايد بشه از همون 25 متر مربعي كه فرمودين استوديو در آورد اما شما بايد بدونيد كه به اتاف انتظار هم نياز دارين كه مثلا سالن انتظار من 35 متر هستش.
ر مورد تبلیغ استودیو چه راههایی وجود دارد یعنی آیا وزارت ارشاد نیز اسم استودیو را در اختیار خوانندگان و نوازندگان قرار می دهد یا فقط باید خودم تبلیغ کنم؟
مجوز كه داشته باشيد ميتونيد به راحتي تبليغ كنيد و هر جا كه دوست دارين اعلام كنيد. حتي ميتونيد به اداره ارشاد هم بگيد تا براتون كار بفرسته اما توصيه ميكنم اينكار و نكنيد. !!!!
آیا باید در مدت فعالیت پولی به وزارت ارشاد به عنوان هزینه ی تبلیغ یا مالیات یا هر چیز دیگر بپردازم؟
طبق بند ل ماده 139 قانون مالياتي شما از پرداخت ماليات معاف هستين ولي بايد فقط هر سال يكبار اظهار نامه مالياتي رو پركنيد. همين...
آیا اطلاع دارید که الان هزینه ی هر اجرا در استودیو ها چه قدر است یعنی به نظر شما اگر به فرض اینکه در هر ماه چند آهنگ ضبط شود چه مقدار درآمد حاصل می شود؟
هزينه هاي كار در استوديو ساعتيه مثلا من براي ضبط تك اهنگ ساعتي 15000 و براي بالاي 4 تا اهنگ كه شامل البوم موسيقي ميشه ساعتي 12000 ميگيرم ولي مثلا تهران بيشتره و شما ميتونيد خودتون قيمت رو مشخص كنيد البته بستگي به توان مشتريهاتون داره در مورد درآمد استوديو نميشه گفت در ماه چقدر درامد دارين چون بستگي داره به اينكه چقدر كار بياد طرفتون و شما چه جوري كار كنيد..