سلام دوست عزیز اقای AMIR HOSSEIN
در مورد مقایسهٔ این ۲ کیبوردی که خواسته بودین خدمت شما هستم
۲ کیبردی که شما انتخاب کردین خیلی به هم نزدیکند طوری که فقط در اندکی از صدا ها کمی از منوها با هم متفاوت هستند، ولی در این حال مواردی هم هست که این ۲ کیبورد رو از هم خیلی متفاوت میکنه......
اوّل از همه باید بگم که این ۲ کیبورد جفتشون آموزشی هستن پس نگران آموزش نباشین، جفتشون یک صفحه دارن که به شما آموزش آکوردها و نوتها رو نشون میده با جفتشون هم میتونید خیلی از آهنگهای معروف رو بزنید،
ولی فرق اصلی این دو تا کیبورد در توانایی شرقی زدنشونه، یعنی شما با a300 میتونی آهنگهای بندری با خلیجی، ترکی و عربی رو بزنید که در کیبوردe413 با این کیفیت نمیتونید، عوضش کیبورد e413 به شما امکان استفاده از ارپژهای مختلف بر اساس آکردی که میگیرینو میده که این در آهنگهایی کار برد داره مثل تکنوها و آهنگهای غربی،
رتیمهای هردو یکسان هستش فقط در کیبورد a300 شما چند ریتم بیشتر برای عربی، ترکی، خلیجی و بندری ایرانی و کردی دارین که در کیبورد e413 موجود نیستش
نکتهٔ بعدی اینه که در کیبورد e413 شما دو تا ناب دارین که مثل پیچ سمت چپ پایینه پانل هستش به شما امکان کنترل میده رو بعضی از ارپژها میده که در کیبورد a300 این امکان حذف شده و به جاش کنترل نیم پردهها اضافه شده که به شما امکان کنترل روی نیم پردههای عربی و خلیجی رو میده.
کیبورد a300 مدلش ۲۰۰۵ هستش...............کیبورد e413 مدلش ۲۰۰۸ هست،
جفتشون هم به کامپیوترتون در آینده وصل میشن، جفتشون هم پیچ بند دارن، پدال هم میخورن.
کیبورد e413, 509 صدا داره، کیبورد a300 ,523 صدا داره،
سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم،..........
راجع به قیمت هم خیلی به هم نزدیکان، ولی فکر میکنم ارزون تر باشه یا ۱۰ یا ۲۰ تومانی..
نتیجهٔ نهایی، :
اگر میخوای کار غربی بزنید و اصلا با عربیها و خلیجیها کار ندارید، به شما E413رو توصیه میکنم، ولی اگر میخواید عربی و ایرانی کار کنید، مدل پیشنهادی منA300 است،
موفق و پیروز باشید،