باسلام به همه ی شما من تازه با سایت شما اشنا شدم و واقعا سایت بسیار پر محتوایی دارید از زحماتتون متشکرم-من چند وقتی هست که به دنبال ساخت یک استودیو خانگی در زیر زمین خونمون هستم اما چون ما در کرمان زندگی میکنیم امکانات کافی ازهر جهت برای من وجود ندارد به همین دلیل میخواهم سوالاتی را از شما اساتید بپرسم =1-با توجه به جستجو هام در سایت متوجه شدم که این تجهیزات برای یک استودیو خوب کافیند-اما با توجه به برند های مختلف به هیچ نتیجه ای نرسیدم - نظر شما چیه؟ m-audio fast track pro----akg-66----rode nt-2
2-آیا من به یک میکسر احتیاج دارم باتوجه به این که نرم افزار هایی مانند flstudio هستند؟
3- یک مانیتور صدا با قیمت زیر 200 به من معرفی کنید؟
4-با توجه به این که من اهنگسازی میکنم اما با تئوری موسیقی اشنایی کمی دارم ایا این در آینده مرا دچار مشکل میکند؟
5-ایا برای اتصال کارت صدای fast track pro به کامپیوتر نرم افزار یا سخت افزاری در کامپیوتر احتیاج دارماصلا این wirefire چیه؟
6-در ضمن من علاوه بر اهنگسازی به خوانندگی هم فکر میکنم من یک تراک 800کیلوبایتی اپلود کردم میخوام اگه براتون ممکنه نظرتون رو راجع به صدام بگید که ایا من به درد خوانندگی میخورم..{البته اولی خودمم ودومی پسرعمم همینتوری تکرار میشه} ...{درضمن این اهنگ رواز امیرمسعود و ساسی مانکن R-vocalکردم}
در پایان به دلیل سوالات زیاد عذرمیخواهم و مشتاقانه منتظر راهنماییتان هستم.
2-آیا من به یک میکسر احتیاج دارم باتوجه به این که نرم افزار هایی مانند flstudio هستند؟
3- یک مانیتور صدا با قیمت زیر 200 به من معرفی کنید؟
4-با توجه به این که من اهنگسازی میکنم اما با تئوری موسیقی اشنایی کمی دارم ایا این در آینده مرا دچار مشکل میکند؟
5-ایا برای اتصال کارت صدای fast track pro به کامپیوتر نرم افزار یا سخت افزاری در کامپیوتر احتیاج دارماصلا این wirefire چیه؟
6-در ضمن من علاوه بر اهنگسازی به خوانندگی هم فکر میکنم من یک تراک 800کیلوبایتی اپلود کردم میخوام اگه براتون ممکنه نظرتون رو راجع به صدام بگید که ایا من به درد خوانندگی میخورم..{البته اولی خودمم ودومی پسرعمم همینتوری تکرار میشه} ...{درضمن این اهنگ رواز امیرمسعود و ساسی مانکن R-vocalکردم}
در پایان به دلیل سوالات زیاد عذرمیخواهم و مشتاقانه منتظر راهنماییتان هستم.