هاست همون نرم افزار شما هست............مثل neudo, cuebase, FL, Sonar و ..........
اول از همه فرض میکنم که شما درایور fast track pro آخرین ورژن رو از سایتش گرفتی، نصب کردی و کارتت کامل کار میکنه و نرمافزار شما اونو شناسایی میکنه،
از اینجا به بعد من در برنامهٔ FL توضیح میدم شما اگر با برنامهٔ دیگری کار میکنی اساسش همینه، ممکن کمی فرق کنه ولی نه خیلی که میتونید از بچههای دیگر راجع به اون نرمافزار خاص خودتون سوال کنین،
اول از همه از منوی option audio setting و قسمت input/output گزینهٔ M-audio USB Asio را انتخاب میکنی
حالا در میکسر FL که شامل چند کانل هستش یک کانل رو انتخاب میکنی (مثلا ۱۰)،
در سمت راست بالای میکسر، بالای slot برای effect ورودیهای صدا وجود داران که شما میتونی از اونجا میکروفنهای مختلف را انتخاب کنی،
در حالت کلی شما از هر میکروفن یا از یک ورودی فقط MONO صدا میگیری نه stereo پس باید برائ stereo دو تا ورودی صدا به صورت همزمان انتخاب کنی،
برای این کار باید از قسمت IN یک کنال صدا انتخاب کنی که از هر دو میکروفن همزمان در یک کانل صدا بگیره، که اسمش هست: Line ۱ and ۲ m-audio
حالا اگر دو تا میکروفن داری به دو تا ورودی جلوی کارتت وصلشون کن، اگر هم میخوای از MP۳ پلیر صدا بگیری میتونی از دستگاه mp۳ یک دو راهی صدا بگیری ، ( فکر میکنم مغازههای الکترریکی این سیمو داشته باشن که stereo رو تبدیل به ۲ تا mono کنه، قیمتشهم باید ۱۰۰۰ تومن باشه )
البته خودم به شخص اصلا این روشزبت از MP۳ رو توصیه نمیکنم، چون هر چیزی که در Mp۳ پلیر شما وجود داره از کامپیوترت به اونجا رفته، توصیه میکنم که از کامپیوترت به نرم افزار ببریش،
اگر توضیح بیشتری هم میخوای بگو،