سلام به تمام دوستانه خوبم
اول از همه این کارو تقدیم میکنم به دوستم امید عزیز که تمامه وقتشو تویه این مدت چند ماه آشناییمان برای من گذاشته و نیما گلستان که جاش خیلی تویه این سایت خالیه(امید جان میشناسیش که... !:smile (53):)
حالا میریم سراغ آهنگ وپلاگیناش که به این صورته:
Rapture
Hypersonice
Atmosphere
Virtual Acoustic Guitar
Virtual Electric Guitar
Sytrus این آهنگ در اف ال هستش و تمام افکتهای اون پلاگهای خوده اف ال هست که دیگه اسمشونو نمیگم چون 80% پلاگها استفاده شده... !
نیت ساخت این آهنگ عمره چند روزه ماست که با آرامش شروع شده و لحظه به لحظه به پایان و به حداکثر سرعت خودش میرسه
امیدوارم همه از این آهنگ خوششون بیاد و همیشه به آخرین لحظه زندگیمون فکر کنیم ... .
راستی منو بی نظر خودتون نذاریدا!!!!!!!
حتما موارد ضعفه کارو بیان کنید و مهم تر از همه مسترینگ آهنگ.
ممنون از همگی
دوستون دارم:smile (20):
امین
اول از همه این کارو تقدیم میکنم به دوستم امید عزیز که تمامه وقتشو تویه این مدت چند ماه آشناییمان برای من گذاشته و نیما گلستان که جاش خیلی تویه این سایت خالیه(امید جان میشناسیش که... !:smile (53):)
حالا میریم سراغ آهنگ وپلاگیناش که به این صورته:
Rapture
Hypersonice
Atmosphere
Virtual Acoustic Guitar
Virtual Electric Guitar
Sytrus این آهنگ در اف ال هستش و تمام افکتهای اون پلاگهای خوده اف ال هست که دیگه اسمشونو نمیگم چون 80% پلاگها استفاده شده... !
نیت ساخت این آهنگ عمره چند روزه ماست که با آرامش شروع شده و لحظه به لحظه به پایان و به حداکثر سرعت خودش میرسه
امیدوارم همه از این آهنگ خوششون بیاد و همیشه به آخرین لحظه زندگیمون فکر کنیم ... .
راستی منو بی نظر خودتون نذاریدا!!!!!!!
حتما موارد ضعفه کارو بیان کنید و مهم تر از همه مسترینگ آهنگ.
ممنون از همگی
دوستون دارم:smile (20):
امین