با تشکر از همه ی دوستان
من 2 تا نکته بگم :
1 : تا جایی که من میدونم و دو سه بارم دیدم آهنگ های ساسی مانکن بیشتر با FL و Reason
ساخته میشه و همونجور که آقا امید اشاره کردن از لوپهای جناب علی توللی استفاده میکنن
برای ملودی هم از VST هایی مثل The Grand و Hypersonic ، Virtual Guitarist ، Vinyl و ... برای کیک هم از nexus ، EZD و ... آخرین آهنگ شون هم که هنوز بیرون نیومده من یه قسمت هاییش رو شنیدم از ضرب و گیتار واقعی استفاده شده
2 : روی صحبتم با
Masoud-Ahmadi هست
به نظر من دوستان خیلی لطف کردند که به این سوال پاسخ دادن...
دوست عزیز من فکر نمیکنم که کارهای این شخص زیاد خاص باشه که شما اومدین میپرسین چطوری میسازه ! ما خیلی بهتر از اون رو توی ریتم 6.8 داریم که البته چون کاراشون محتوا داره مشهور نشدن اما به نظر من بردن اسم این آقا در چنین سایتی جایز نباشه.
من به شما پیشنهاد میدم که موزیک قوی گوش بدین و موسیقی رو حرفه ای نگاه کنید و همینطور تخصصی و درست دنبال کنید شما اگر از دید حرفه ای به این آهنگها نگاه کنید خواهید دید که هیچ چیز خاصی از لحاظ موسیقیایی نداره و فقط ابتذال رو در پس خودش داره - همین...
اگر از بعد حرفه ای نگاه کنید میبینید تنظیم کاراش زیاد خاص نیست و بهتر از اون هم هست.
من این رو فقط برای خودتون عرض می کنم تا بتونید در این راه موفق باشید.
ضمناً فراموش نکنید که توی موسیقی ایران علاوه بر آهنگ و موسیقی ، شعر و مفهوم هم مهمه ، پس از نظر من بحث در مورد همچین شخصی در این سایت جالب نباشه.
با تشکر
شما که لغب هنر مند رو به خودتون دادین چجوری جای دیگران حرف میزنین و نظر میدین ؟؟
در این شکی نیست که از ساسی مانکن بهتر و قوی تر هست ولی دلیلی نمیبینم به
طرف دار های ایشون یا خود ایشون اهانت بکنیم
بعدم شما که به این راهتی یک نفر رو نقد میکنین و کارش رو چیپ و بی ارزش کجا و تو کدوم آهنگ اسمی ازتون برده شده یا برای کدوم شخص شاخص آهنگ سازی کردین یا کدوم شعر پر محتوا و با مفهوم نوشتین و به کی دادین که اینقدر خودتون رو بالا میبینین ؟!!!
من شرمندم اینجوری صحبت کردم و خدایی نکرده نخواستم توهین کنم اما گفتارتون اصلا قشنگ و معدبانه نبود میتونستین خیلی زیباتر نظرتون رو بگین.
با تشکر از همه ی دوستان