توضیحات متین عزیز کامل بود منم فقط میگم سازدهنی نوازهای خوب همیشه میکروفون مناسب برای اینکار تهیه میکنن که اونم ویژگی های خاص خودش رو داره.سازدهنی یا هارمونیکا از خانواده ساز های بادیه که از سیستم فشار هوا و تیغه ها استفاده میکنه
که انواع مختلفی داره مثل ترمولو دیاتونیک و کروماتیک
ساز دهنی رو معمولا به عنوان ساز سلو در ساز بندی قرار میدن کلید این ساز سل هستش و در انواع سبک ها به خصوص کانتری و بلوز استفاده میشه
تکنیک های زیادی هم داره مثل wah wah و تریل و بند ..... بند کردنش فقط یه کم مشکله که با تمرین درست میشه
قیمتش هم ارزونه از 4000 تومن شروع میشه یکی از ببهترین مارک هاش هم هوهنره که حدود 120000 تومنه
عزیز لینک کتاب فیلتره لطف میکنی یه جا مثل هات فایل یا یه جای دیگه اپ کنیسلام
دوست عزیز منم سازدهنی رو خیلی دوست دارم خیلی صدای قشنگی داره، اینم کتاب آموزش این ساز به صورت PDF در 68 صفحه که کاملا فارسی هم هست و از ابتدا ( چگونه قرار گرفتن سازدهنی توی دست ) رو آموزش داده تا... . امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره.
اینم لینک دانلود :
سلام...سلام.
معمولا پيشنهاد ميشه كه با دياتونيك شروع بشه (نه به اين معني كه دياتونيكها ساز مبتدي هستند و ممكنه نوازنده اي ساز اصليش دياتونيك باشه)
ترمولو هم مثل دياتونيك هست با اين تفاوت كه در ترمولو جفت سوراخ يك نت رو اجرا ميكنن.
ولي براي شروع اگه با موسيقي و تئوري و فواصل آشنايي باشه فرقي نميكنه با كروماتيك باشه يا دياتونيك.كروماتيك كامل تره.اما حيفه دياتونيك رو كار نكرد چون هر كدوم دنيايي دارن.
هيچ فرقي نميكنه با 10 يا 12 يا 16 سوراخ شروع بشه.مسلما 16 سوراخ گستره بيشتري داره و كامل تره.
معمولا هارمونيكا صداي مشخصي داره و سبك اصلي اين ساز سبك جز هست پس صداي اين ساز متناسب با اين سبكه.و اين نيست كه تو هر سبكي صداي ساز بايد فرق كنه.
بستگي به نوازنده داره.
قيمت دياتونيك از 8000 تومن نوع چيني هست تا الي آخر:smile (33): ولي مارك hohner آلماني فكر ميكنم بين 25000 تومن تا 40.000تومن باشه كه من تست كردم خوب بوده.نوع كروماتيك هم كه 10 سوراخ چيني مارك swan قيمتش 15000 تومنه و 14 سوراخ هم 30.000 تومنه.به نظر من مارك هاي چيني swan بهترينشونه.
گزينه خيلي بهتر كروماتيك hohner هست قيمت بين 70.000 تا 120.000 تومنه.
11میلیون تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عاليه.مشاهده پیوست 3220من خودم دنبال مدل cx jazz هستم.براي همين احتمالا ماه ديگه برم تهران و بخرمش.مشاهده پیوست 3221 ميدونستي اين مدل مشاهده پیوست 3222قيمتش 10770 $ حدود 11 ميليون تومنه؟:smile (100):
دوست من در مورد انواع هارمونيكا در سبكهاي مختلف نوشته زير جواب سوالت هست.اما از نظر نوع صدا دهي هارمونيكا صداي مشخصي دارهصدای این ساز توی سبک های مختلف متفاوته؟؟؟؟
یعنی بستگی به ساز داره یا نوازنده؟؟؟؟
...
واقعا ممنون...دوست من در مورد انواع هارمونيكا در سبكهاي مختلف نوشته زير جواب سوالت هست.اما از نظر نوع صدا دهي هارمونيكا صداي مشخصي داره
از انواع مختلف سازدهنی بر حسب قابلیت های مختلف و جنس صدایشان در سبک های
خاصی از موسیقی بیشتر استفاده می شود که در اینجا به صورت مختصر و فهرست
وار به آنها اشاره می کنیم:
سازدهنی ترمولو و اکتاو : سبک های folk و pop
سازدهنی دیاتونیک : سبک های blues ، country ، rock ، irish ، folk و pop
سازدهنی کروماتیک : سبک های classical ، jazz ، irish و pop
سازدهنی بیس و کورد : سبک های classical و pop (بیشتر به صورت گروه نوازی)
سلام دوست منواقعا ممنون...
میتونید یه هاهنر خوب (دیاتونیک) بهم معرفی کنید؟؟؟
قیمتش زیاد مهم نیست فقط متعادل باشه.....
یعنی 11 تومن نباشه:d
دوستان معذرت واسه واژه( تازه كار ها )كه تو جملاتم به كار بردم.آخه تو خود سايت اين رو گفته بود.منظورم هنر آموز بود.آخه واژه تازه كار واسه خودم يه خورده مايوس كنندس.:smile (67):دوستان همه استاد ما هستن و خودمم همچنان هنر آموزمسلام دوست من
تو يه سايت ميخوندم كه hohner يه مدل داره واسه تازه كارا.البته اين يه مدل دياتونيك حرفه اي هستش كه واسه تازه كارها راحت ميشه باهاش تكنيك بند كردن رو اجرا كرد .