با سلام دوست عزیز
ببخشید میشه بیشتر در مورد سوالتون توضیح بدید. منظورتون از ارتباط بین دد روم و اتاق کنترل چیه ؟؟؟
شما اگه تجهیزاتتون تکمیل باشه هیچ گونه مانعی برای ارتباط بین این دو اتاق ندارید فقط دد رومت باید از ایزولاسیون خوبی برخوردار باشه و کابلهای میکروفن و هدفون و هر چیز دیگه ای که داری از تو دد روم به پچ پنل برسه و از تو اتاق کنترل هم از توی پچ پنل اونا رو به جاهای خودشون وصل کنی ( حالا اینترفیس صوتیتون و چیزای دیگه ) ...
اگه سوال مد نظرتون همین بود که هیچی ولی اگر منظورتون چیز دیگه ای هستش یا من یا بقیه اساتید بزرگوار پاسخگوی سوالتون هستن.
ممنون دوست عزیز ولی منظور من چیز دیگه ایه
من همه چیم آماده هستش.ایزولاسیون و اکوستیک و تجهیزات
منظورم ارتباط صوتی بین ددروم و اتاق کنترل هستش.برای صحبت بین کسی که داره پشت میکروفون میخونه و کسی که پشت کامپیوتر به عنوان صدابردار هستش
صدای خواننده که از همون میکروفون وارد میشه و صدابردار به وسیله میکروفون و یا هدفون صداشو میشنوه.حالا مشکل من صدای صدابردار هستش که به خواننده برسه.میخوام این صدا از طریق یک میکروفون به گوشی هدفونی که خواننده تو گوششه برسه.چجوری این امکان پذیره؟؟ جایی خونده بودم که بعضی از کارت صداها این قابلیت رو دارن و یا میتونیم از یه دستگاهی که برای همین کار هستش استفاده کنیم.میخواستم بدنم با تجهیزات من چنین کاری امکان پذیره یا باید دستگاه جدیدی بخرم؟