ساده ترین راه ارتباط با ددروم؟؟

سلام دوستان. من یه دد روم دارم که یه اتاق کوچیک هست و سیستمی که صدا رو باهاش ضبط می کنم کلا توی یه اتاق دیگه هستش که اینها با سیم های طولانی به هم متصلن و از این اتاق برای ضبط نریشن استفاده می کنم. می خواستم بدونم ساده ترین راهی که میشه با گوینده داخل اتاق ارتباط داشت چیه. چون به تازگی گوینده های حرفه ای میان برای ضبط و نمیشه از سیستم سنتی داد زدن استفاده کرد D: ممنون میشم راهنمایی کنین

Alireza Ahari

عضو سایت
23/2/12
842
542
93
27
In A State of Trance
اگه از نظر شنیداری میخواین باهاش ارتباط برقرار کنید میتونید از یه پری امپ هدفون استفاده کنید و با استفاده از ورودی میکروفونی که داره با داخل دد روم از طریق هدفون ارتباط برقرار کنید
از نظر دیداری هم دد روم معمولا از شیشه ویزور استفاده میشه اگه شیشه نداره میتونید از cctv یا همون دوربین مدار بسته استفاده کنید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

23/5/13
538
353
63
تهران
سلام دوستان
من میخواستم بدونم که با این تجهیزاتی که دارم آیا میتونم ارتباط صدا بین ددروم و اتاق کنترل داشته باشم
کارت صدا konnekt 6
پری امپ studio channel presonus
و میکروفون و هدفون و ...
حالا چجوری میتونم ارتباط رو برقرار کنم؟؟

Clapton

عضو سایت
سلام دوستان
من میخواستم بدونم که با این تجهیزاتی که دارم آیا میتونم ارتباط صدا بین ددروم و اتاق کنترل داشته باشم
کارت صدا konnekt 6
پری امپ studio channel presonus
و میکروفون و هدفون و ...
حالا چجوری میتونم ارتباط رو برقرار کنم؟؟
با سلام دوست عزیز
ببخشید میشه بیشتر در مورد سوالتون توضیح بدید. منظورتون از ارتباط بین دد روم و اتاق کنترل چیه ؟؟؟
شما اگه تجهیزاتتون تکمیل باشه هیچ گونه مانعی برای ارتباط بین این دو اتاق ندارید فقط دد رومت باید از ایزولاسیون خوبی برخوردار باشه و کابلهای میکروفن و هدفون و هر چیز دیگه ای که داری از تو دد روم به پچ پنل برسه و از تو اتاق کنترل هم از توی پچ پنل اونا رو به جاهای خودشون وصل کنی ( حالا اینترفیس صوتیتون و چیزای دیگه ) ...
اگه سوال مد نظرتون همین بود که هیچی ولی اگر منظورتون چیز دیگه ای هستش یا من یا بقیه اساتید بزرگوار پاسخگوی سوالتون هستن.

23/5/13
538
353
63
تهران
با سلام دوست عزیز
ببخشید میشه بیشتر در مورد سوالتون توضیح بدید. منظورتون از ارتباط بین دد روم و اتاق کنترل چیه ؟؟؟
شما اگه تجهیزاتتون تکمیل باشه هیچ گونه مانعی برای ارتباط بین این دو اتاق ندارید فقط دد رومت باید از ایزولاسیون خوبی برخوردار باشه و کابلهای میکروفن و هدفون و هر چیز دیگه ای که داری از تو دد روم به پچ پنل برسه و از تو اتاق کنترل هم از توی پچ پنل اونا رو به جاهای خودشون وصل کنی ( حالا اینترفیس صوتیتون و چیزای دیگه ) ...
اگه سوال مد نظرتون همین بود که هیچی ولی اگر منظورتون چیز دیگه ای هستش یا من یا بقیه اساتید بزرگوار پاسخگوی سوالتون هستن.
ممنون دوست عزیز ولی منظور من چیز دیگه ایه
من همه چیم آماده هستش.ایزولاسیون و اکوستیک و تجهیزات
منظورم ارتباط صوتی بین ددروم و اتاق کنترل هستش.برای صحبت بین کسی که داره پشت میکروفون میخونه و کسی که پشت کامپیوتر به عنوان صدابردار هستش
صدای خواننده که از همون میکروفون وارد میشه و صدابردار به وسیله میکروفون و یا هدفون صداشو میشنوه.حالا مشکل من صدای صدابردار هستش که به خواننده برسه.میخوام این صدا از طریق یک میکروفون به گوشی هدفونی که خواننده تو گوششه برسه.چجوری این امکان پذیره؟؟ جایی خونده بودم که بعضی از کارت صداها این قابلیت رو دارن و یا میتونیم از یه دستگاهی که برای همین کار هستش استفاده کنیم.میخواستم بدنم با تجهیزات من چنین کاری امکان پذیره یا باید دستگاه جدیدی بخرم؟

shahab47

عضو سایت
2/9/09
484
454
63
تهران
منظورتون Talk Back هست .
برای اینکار به یه میکروفون با فیش trs (جک بزرگ ) احتیاج دارید گ(اگه جا برای Xlr دارید میتونید از اون هم استفاده کنید ) ا
گه از کیوبس استفاده میکنید به قسمت Vst connection برید تو سربرگ studio گزینه add channel رو بزنید و Talk Back رو انتخاب کنید
حالا ورودی که میکروفونتون رو بهش وصل کردن به این گزینه معرفی کنید اگه یه لاین جدید باز کنید و ورودی اش رو Talkback انتخاب کنید و مانیتورینگ رو هم فعال کنید (بلندگو زرد رنگ ) میتونید با داخل به وسیله میکروفون ارتباط داشته باشد

23/5/13
538
353
63
تهران
منظورتون Talk Back هست .
برای اینکار به یه میکروفون با فیش trs (جک بزرگ ) احتیاج دارید گ(اگه جا برای Xlr دارید میتونید از اون هم استفاده کنید ) ا
گه از کیوبس استفاده میکنید به قسمت Vst connection برید تو سربرگ studio گزینه add channel رو بزنید و Talk Back رو انتخاب کنید
حالا ورودی که میکروفونتون رو بهش وصل کردن به این گزینه معرفی کنید اگه یه لاین جدید باز کنید و ورودی اش رو Talkback انتخاب کنید و مانیتورینگ رو هم فعال کنید (بلندگو زرد رنگ ) میتونید با داخل به وسیله میکروفون ارتباط داشته باشد
بله منظورم همین بود ممنون
از کیوبیس هم استفاده میکنم بابت راهنمایی ممنون
کارت صدای من konnekt 6 هست آیا چنین ورودی ای رو داره که بشه به عنوان تالک بک ازش استفاده کرد؟
این هم عکس فیش های کارت صدا

فایل های ضمیمه

• 118 KB نمایش‌ها: 16

jnm

25/7/12
1
0
1
تهران
منظورتون Talk Back هست .
سلام دوستان. بنده هم همین مشکل رو بعلاوه یک مشکل دیگه دارم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. کارت صدام Avid MBox هست که عکسش رو ضمیمه کردم. 2 تا ورودی صدای Xlr (اگه اشتباه نکنم) داره. برای تاک بک باید میک داخل اتاق کنترل رو به یکی از ورودی های لاین و یا میک بزنم. درست میگم؟ بعدش کسی میدونه توی برنامه لاجیک چجور باید تاک بک رو فعال کرد؟ میکروفونی که برای این کار میخوام خریداری کنم از یک سایت فروش هست که اجناس کمیاب یا دست دوم رو میاره. میکروفون پلیسی هست. و سوال بعدیم اینکه این S/PDIF چه کاربردی داره که روی کارت صدای قبلیم یعنی دلتا 1010 هم بود؟ سوال آخر و رفع زحمت؛ همونطور که گفتم کارت صدام mbox و میکروفونم نیومن TLM 102 بوده در ضمن میکسر هم ندارم و میک به صورت مستقیم به کارت صدا متصل هست. طبق نتایج جستجوهای های به زبان انگلیسی ام تمام کسانی که این کارت صدا را تهیه کرده بودند از عدم تطابق تنظیم گین روی کارت صدا و نتیجه ای که با ولوم پایین در برنامه میزبان میدهد، با اینکه گزینه فانتوم روی کارت صدا را فعال میکنیم، نارضایتی خویش را ابراز کرده و شاکی از اینکه کمپانی اوید بدون اینکه بصورت مستقیم دروغ گفته و کار غیر قانونی انجام دهد با بازی با کلمات و حقه گین حقیقی بدست آمده را بیان نکرده است. 2 سوال اول اینکه آیا در هنگام ریکورد صدای وکال یا ساز شکل موج صدا در برنامه باید بصورت نرمال و در حد متوسط باشد؟، چون برای من اینگونه نیست و بعد از ضبط باید حتما نرمالایز کنم که در نرمالایز هم صدا در همه ترک ها با یک ولوم مشخص ثبت نمیگردد؟ و دوم اینکه اگر بخواهم گین کارت صدا را بالا ببرم همانطور که میدانید صداهای محیط، هر اندازه با ولوم فرکانس پایین را نیز ضبط میکند و با نویزگیر نمیشود بعضی از آنها را گرفت و در جاهایی صدای اصلی خورده میشود. درخواست یا پیشنهاد نهایی: راه حل من چیست و چه وسیله ای را باید بین راه بگذارم تا این عیب کارت صدا را بپوشاند و بتوانم صدا را با گین اندازه و تقریبا پایین اما با شکل موج متوسط در برنامه میزبان ضبط کنم؟ آیا جواب استفاده از پری امپ است یا میکسر و یا میکسر دارای پری امپ؟ چه مدل و مارکی را بت توجه به تجهیزاتی که خدمتتان عرض نمودم پیشنهاد میفرمایید. خیلی خیلی ممنونتان میشوم اگر به سوالاتم پاسخ دهید مخصوصا چند سوال آخر. avid-mbox-plus-pro-tools-express-1-preview.jpg