ببین عزیز
اگر برای پردازنده زیر 200 میخوای خرج کنی بهتره بری سمت AMd
اگر میخوای بالای 200 خرج کنی اولویت با اینتل هستش ولی خوب یه بدی که داره بعدا نمیتونی پردازنده رو عوض کنی و از پردازنده های بهتر و جدیدتر استفاده کنی و برعکس در AMd صادق هست یعنی خرید سیستمهای مبتنی بر AMD یک خاصیت داره و اون اینه که بعدا 6 هسته ای ها میاد شما مجبور نیستی مادربورد رو عوض کنی و با اپدیت بایاس میتونی اونها رو هم روی مادربوردت نصب کنی و لذت ببری
در ضمن با توجه به این بنچمارک
نتیجه میگیریم خرید q9400 عاقلانه نیست ولی اگر I5 میگیرید اولویت با اون هستش فقط این نکته رو هم در نظر بگیرید که اینتل برای بعدها نمیتونه از پردازنده های نسل قبلیش استفاده کنه ولی الان پردازنده های AMD فنوم جدید روی مادربوردهای 10 سال پیش اتلون ساپورت سوار شدند دلیلش هم اینه که شرکتهای مادروبرد ساز خیلی راحت میتونند با این پردازنده کار کنند و فرکانسهای این پردازنده رو پوشش بدهند.
با توجه به این که در کار شما رندر از همه چیز مهمتره. و حجم رم رو هم نباید دست کم گرفت
4 گیگ رم 1600 برای شما خوبه ضمن این که هرچقدر تایمینگ کمتری داشته باشی میتونی سریعتر نتیجه کاررو بگیری . این تایمینگ در کار شما بسیار بسیار موثر تر از فرکانس هستش.
پس من 1600 اپوجی رو پیشنهاد میکنم با تایم 8 به قیمت 120 تومن
ولی اگر بودجتون میرسه رمهای کورسیر با گارانتی اسمان و یا ایستا رو تهیه کنید به قیمت 150 تومن با تایم 9 ولی تایم 9 این رم از بقیه جلوتر عمل میکنه من برای دوستم تایم 9 و فکرانس 1600 رو روی تایم 8 بستم !!! با تنظیم تایمینگ در مادربورد میتونید این کار رو بکنید و زودتر رندر بگیرید و کارتون رو گوش بدید.
در ضمن الان 6 هسته ای ریلیز شده حدود 1 هفته میشه . ولی قیمتش نسبتا بالاست و اون چیزی که شما یمخواید حدود 300 تومن قیمتشه. ولی خوب 6 هسته ای هست که در اینتل حدود 1 میلیون تومن قیمتشه
در ضمن برنامه های اینده مبتنی بی بر 4 هسته ای هستند ( هر هسته برابر یک پردازنده مجزا عمل میکنه وقتی میگن پردازنده 3200 4 هسته ای یعنی 4 تا پردازنده 3200 !!! )
در کار شما گرافیک معنایی نداره و با گرافیک انبرد هم میتونین کار کنین . اگر بازی انجام نمیدین !
برای هارد هم 1 ترا بیگرید که هم سریعتر بافر میکنه و هم ارشیو بزرگتری داری که فایلهاتو که میدونم هم کم نیست ارشیو کنی
ضمنا مکستور و سیگیت و سامسونگ همشون از دم مرجوعی زیادی داشتند نظر من وسترن هست .
من با توجه به صحبتهای شما و تجربه خودم این سیستم رو پیشنهاد میکنم که تا 4 سال دیه شما رو از خرید سیستم با توجه به کارتون بی نیاز میکنه.
CPU=phenomII955 4X= 175$
main=msi785g-e53=130$
main=770ud3p=120$
main=msi 890g e 65=180$
Ram=1600 4*1 APOGEE = 120$
ODD=DVD Hp1270I=33$
HDD= 1 TERA WESTERN BLACK 32MB buffer = 95$
power supply=535a green=50$
Case= magnumII=35$
VGA= ati 4650 sapphire=55$
3 تا مادربورد معرفی کردم که مورد قرمز و اولی مادربورد با قابلیت اورکلاک بالا هست .گرافیک انبرد داره و نیازی به خرید گرافیک ندارید مگر این که خودیتون بخواید . گرافیک قویی هم داره 4200 هستش .
مدل بعدی 770yud3p گرافیک انبرد نداره باید برایش تهیه کنید . ولی USB3 و ساتا 3 داره که جدید هست و از برند گیگا هست
lمدل بعدی رو نمیدونم وارد شده باشه یا نه ولی قیمت حدودیش رو نوشتم ضمن این که یو اس بی 3 و ستا 3 داره و چیپست جدیدی 890 داره و گرافیک انبردش هم قویه و از مدل 785g e 53 قویتره.
برای کیس هم که انتخابی دست خودتونه و بعد از بحث کولینگ انتخابش سلیقه ای با توجه به دمای زیاد یه کیس خنک و با طراحی معکوس در نظر گرفتم مگنوم 2 که تنها مشکلی داره سر و صدای زیادی رو بیرون میده . و در ضمن پاور این کیس در قسمت کف نصب میشه که گرما رو به قطعات نمیده .
ضمنا ترجیحا سراغ برند گیگا نرو . در بردهای گرافیک مرجوعی زیادی داشته و در مادروبرد هم من ازش راضی نبودم. برندهایی که خودم نوشتم رو به غیر از رم و مادروبرد گیگا تایید میکنم برای رم هم که نوشتم کورسیر با توجه به خیلی از معیارها همواره بهترین هست.
سئوالی هست بپرسید