راهنمایی برای خرید هدفون

14/11/16
27
7
3
35
عرض ادب
از لحاظ نشتی صدا در رنج قیمت معقول سنسهایسنر مدلhd 280 pro عالیه حتی تو سایتای خارجی هم خوندم نسبت به بیر 250pro از نظر ایزولیشن کمی سرتره..ولی از لحاظ خروجی صدا و کیفیت تفکیک فرکانسها یه خرده ضعیفتره..ولی باز هم عالیه..گرچه در فرکانسهای پایین مثلا 40 هرتز تا 150 هرتز hd بهتر عمل میکنه..و عیب دیگه اون نسبت به بیر وزنشع که یخرده باز بیشتره..در مجموع hd280 عالیه..هدفونهای خوب دیگه ex-29که فک کنم تو بازار نیس و همین مدل سونی mdr..akg ها اصلا توصیه نمیشن..این مطالب برایند مطالعه سایتهای معتبر خارجیه...با سپاس

3/1/18
11
3
1
33
من موبایل رو پیشنهاد نمیکنم یک پلیر خوب مثل ایپاد تاچ ( حتی کارکرده ) بهتر از موبایل ها هستند. بیتس و ریزر و ... رو فراموش کنید
Sony MDR7506
Sennheiser HD 555

این دو هدفون تقریبا شبیه به هم هستند .
موفق باشی.
سلام میشه قصد خرید سونی 7506 دارم میشه از تجربتون با این هدفون روی محصولات اپل بگید و اینکه اگه پیدا نکردمش جایگزینی داره؟ مرسی

sam ca

کاربر با تجربه
عضو سایت
8/2/16
1,275
1,742
113
من جات باشم هیچ وقت این هدفون های Sony رو نمیخرم. 2 تا خریدم . تو چند ماه اینطور شدن. ورنتی داشتم ۲ تا دیگه بهم دادن. اون ۲ تا هم همینطور ! خاستن ۲ تا دیگه بدن که دیگه قبول نکردم و روش پول گزاشتم و چیزهای دیگه گرفتم.

اگه عکس رو ببینی فکر میکنی که خیلی استفاده کردم ولی اصلان اینطور نیست. اون membrane سیاه که روی گوش های هدفن گزاشتن خیلی نازک هست و و زود پاره میشه. صداش برای موزیک گوش کردن همینجوری خوب هست ولی خیلی ضعیف درست کردنش .

فایل های ضمیمه

3/1/18
11
3
1
33
مرسي شما پيشنهادي دارين براي جايگزيني؟ براي گوش دادن فقط ميخوام با ايفون. هدفوني كه صداش نزديك به هندزفري گوشي باشه حتي. براي يه گوش نه حرفه اي و نه اماتور.
مرسي