راهنمايي در مورد شروع موسيقي و خوانندگي

ATRecords

عضو سایت
8/4/10
13
0
1
سلام به همه دوستان

بعد از مدت تقريبا زيادي که توي چند تا از زمينه هاي رشته خودم بطور تخصصي کار کردم متوجه شدم (البته قبلا هم همين حس رو داشتم) که به موسيقي و خوانندگي علاقه دارم. اما مشکل من اينجاس که وقت کافي براي رفتن به کلاس رو ندارم. و همچنين نميدونم بايد از کجا شروع کنم. آخه ساخت موسيقي و خوانندگي هر کدومشون روش هاي مختلفي دارن و نميدونم بايد کدون رو انتخاب بکنم.يعني در چه سبکي کا بکنم که خوشم بياد. از خيلي از آهنگ ها هم خوشم مياد ولي نميدونم در چه سبکي هستن و ....

کارمم اجازه نميده قشنگ برم دنبالش.(کارم توري که با کامپيوتر سرو کار زيادي دارم) براي شروع چه کتابي بخونم خوبه؟

دوستان اگه ممکنه بگن براي استارت چکار بايد بکنم؟ يعني اول يه سواد ابتدايي در زمينه اي که ميخام کار بکنم بعدش نرم افزار و...
به نظر شما ميشه بدون رفتن به کلاس شروع کرد؟ در چه سبکي باشه خوبه؟

راستي من الان هيچي از موسيقي نميدونم(نه عملي نه تئوري) ولي خيلي وقتها يه سري آهنگ ها و ريتم هايي به زهنم ميرسه که به نظر خودم اگه ساخته بشه کارهاي خيلي خوبي در مياد (که نميدونم از کجا به ذهنم مياد)و چطور بايد بنويسمش تا دفعه بعد يادم بمونه. در مورد شعر هم که قربونش برم "قلم ياري کن تا تواني". صدامم بد نيست .صدام در بين خوانندهايي که ميشناسم فکر کنم به ابراهيم حامدي میخوره.

ممنون

16/8/09
44
7
0
ir.iran
دوست عزیز به نظر من برای شروع کار دست به ساز شو اول یه ساز یاد بگیر، هم می تونه تو آهنگ سازی کمکت کنه هم باعث میشه رو صدات کنترل پیدا کنی

ATRecords

عضو سایت
8/4/10
13
0
1
سلام. دوستان عزیز اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین. چه سازی؟

راستی نمیخام از خودم تعریف بکنم ولی صدام خیلی شبیه اون خوانند ای که اسمشو بردم (حالا نمیودنم وقتی صدای آدم با موزیک ترکیب میشه باید چطوری به قولشما روش کنترل داشت ....)

دوستانی که تجربه دارن توی این زمینه خواهشا بیان توضیح بدن

با کتاب نمیشه جلو روفت. آخه کارم یه طوریه که شاید نشه بطور خیلی جدی با ساز کار کرد.(اکثر با کامپوتر هستم)

Light

تیم مدیریت
وبمستر
15/4/09
9,907
8,533
5,000
35
اهواز
www.unes.ir
دوست ِ من شباهت صدا اصلا فاکتور مناسبی نیست که بخوایید حسابی روش باز کنید
این رو یادتون نره که "صدا" یک امر کاملا سلیقه ایی هست ، هیچ صدایی در دنیا وجود نداره که طرفداران خاص خودش رو نداشته باشه
چیزی که مهمه اینه که بتونید خوب بخونید و صداتون رو بشناسید
خوب خوندن نیاز به تمرین زیاد و اصولی داره ( گذروندن دوره های سلفژ )
یاد گرفتن ساز برای اینکه بتونید هارمونی رو درک کنید کمک بسیار خوبی هست و کاملا توصیه میشه
خوانندگی و آهنگسازی نیاز دارن که وقت زیادی براشون صرف کنید

یادگیری نرم افزار ها ساده اس با توجه به ضمینه کاری شما
اما مهم اینه که بتونید ایده هاتون رو در نرم افزار پیاده کنید که بدون دونستن تئوری موسیقی سخت هست و نتیجه اش اغلب راضی کننده نیست

ATRecords

عضو سایت
8/4/10
13
0
1
نه من بخاطر صدای خودم نگفتم. بحث من سر علاقه ی خودم به این کار(خوانندگی و ساخت موزیک) بود.

شما هم میگین که یاد گرفتن ساز میتونه کمک بکنه اما چه سازی؟ و موضوع اینه من وقت کافی برای رفتن به سر کلاس رو ندارم. همچنین ممکنه موقعی که سرکار هستم ( + شاید بعد از کار) چند ساعتی رو وقت پیدا بکنم(شاید حدودا 5 ساعتی در روز) . نمیشه با کتاب جلو رفت.

برای یاد گرفتن نرم افزارهای ساخت موزیک هم باید چکار بکنم. منظورم یاد گرفتن خود نرم افزار نیست. منظور من اینه که چطوریه میشه من وقتی به آهنگی گوش دادم و یا در ذهن منه رو بتونم خودم با نرم افزار بسازم . یعنی همون تئوری که گفتین.

Light

تیم مدیریت
وبمستر
15/4/09
9,907
8,533
5,000
35
اهواز
www.unes.ir
بهترین ساز براتون کیبورد هست
اما بدون وقت گذاشتن فقط خودتون رو اذیت می کنید
برای ساخت آهنگ فقط دونستن تئوری موسیقی کافی نیست
خیلی ها هستند که در زمینه تئوری موسیقی عالی هستند اما نمی تونن آهنگساز خوبی باشن

شناخت سبکی که می خواید درش کار کنید ، شناخت ریتم ها شناخت سازها و اصول و قواعد اونها و خیلی چیز های دیگه که باید یاد بگیرید و تجربه کنید

شما وقتی که ساز رو یاد بگیرید و بتونید اون ملودی که توی ذهن دارید روی ساز پیاده کنید می تونید همون رو وارد نرم افزار کنید و باقی مجرا ، که بر می گرده به شناخت شما از اون چیزی که در ذهن دارید

مطالب موجود در تالار تئوری موسیقی و تالار آماتور رو بخونید جواب بسیاری از سوالاتی که دارید پیدا می کنید

ATRecords

عضو سایت
8/4/10
13
0
1
سلام.
خوشحال میشم اگه دوستان دیگه نظری دارن بگن ...

ممنون

16/8/09
44
7
0
ir.iran
دوستمون درست میگه هر هنجره متعلق به شخص است ساز هم بستگی سلیقه خودت داره به نظر من هم گیتار یا ویلون خوبه ساز زنده بزنی و بخونی بهت خیلی کمک می کنه می تونی هم fl رو کامپیوتر نصب کنی پیانو با کیبرد بزنی منم تمام آهنگاما باکیبرد کامپیوتر می زنم مشکلی هم نداره

این خیلی خوبه که شما این استعداد رو در خودتون میبینید اما لازم که این استعدادتون رو پرورش بدید.تا درک کاملی از گام و تونالیته و هارمونی نداشته باشید نمیتونید اثر زیبایی رو خلق کنید.به نظر من روزی از روزی 1 تا 2 ساعت زدن شروع کنید.هر چقدر هم کتاب بخونید بدون ساز و استاد پیشرفتی نخواهید داشت به هر حال کتاب تئوری بنیادی موسیقی اثر پرویز منصوری بهترین کتاب برای شروع.

DMX

17/9/10
27
4
0
dark city
به نظر من هنر خوانندگی استعداد میخواد شما باید اول کشف استعداد کنی بعدشم کتاب و سی دی های اموزشی همش وسیله هست که شما اطلاعاتت بالا بره کار اصلی بر دوش خودته خودت باید بری پیشرفت کنی شما هیچ وقت نمیتونی با چند صفحه کتاب خوندن خواننده بشی بعد با توجه به گفته هاتون زیا وقت ندارین در صورتی که شما در مراحل اول باید وقت زیادی صرف کارت بکنی تا بتونی این کارو به صورت حرفه ای دنبال کنی

Pedram Pelak

Producer
هنرمند
19/10/09
182
34
28
West Coast
به نام ماکاولی

برادر من شما رو دعوت میکنم به سبک عظیم و پر مخاطب هیپ هاپ شاخه r&b . ساز و کارهای بسیار ساده ای داره در عین حال بسیار حساس و قدرتمنده و دامنده گسترده ای هم داره . در حال حاضر موسیقی دنیا هم توجه خواصی بهش داره . اکثر چارتها هم مقام های اول از این سبک هستن . موسیقی پاپ ایرانی رو به زوال و نابودی هست و اینده با سبک هایی هست که در سطح بین المللی امروز حرف اول رو میزنن .

هر کمکی خواستید بنده در خدمت شما هستم

پاینده باشید

2/9/10
42
5
0
esf
با سلام.....در جواب دوستمون باید بگم:
برای همه مفیده لطفا توجه کنید!!!!!
با توجه به اینکه شما گفتید نه وقت کلاس رفتن دارید و نه از موسیقی چیزی بلدید...که البته آموزش و تمرین موسیقی هر دو مهمند....
یه روش بهت میگم...... به درد من که خورده امید وارم به درد شما هم بخوره !!!!...
همیشه سعی کن یه خواننده ای که احساس میکنی خیلی صداش به دلت میشینه رو (البته خواننده ی کار درست)آهنگ هاش رو خوب گوش کنی و برای خودت مدام بخونی و سعی کنی مثل خود اون خواننده(البته با جنس صدای خودت) کلام اون خواننده رو با تمامی ریزه کاری ها و فوت و فن هایی که اون خواننده موقع خوندن عمل میکنه تکرار کند و سعی کن نفس گیری هات بالا خوندنت پایین خوندنت و...مثل خود اون خواننده باشه... آهنگ های سنتی که با صدای خواننده های خوبه رو زیاد گوش کن و در تقلیدت از خواننده ها مواظب باش چون..(((همه ی خواننده ها حرفه ای نیستند!!!! ....))) و یقین دارم که این کارت باعث میشه که حداقل خیلی از عیب هات برطرف بشه و برای آموزش و سولفژ و گام های بعدی.... خیلی خیلی راحت تر باشی.

کتاب آموزشی خوب در مورد سلفژ

کتاب تکنیک آواز درمورد سلفژلارابرانینگ هندرسون کجا باید تهیه کرد من ساکن یزدهستم خیلی دنبالش گشتم تلفنی به تهرون هم زدم ولی موفق نشدم

Ramtin Shabanian

مدیر تالار آهنگسازی
تیم مدیریت
مدیر تالار
11/4/10
1,867
2,458
113
31
G Studio
میتونید تو اینترنت سرچ کنید ممکنه خرید پستی پیدا کنید.

Fate changed

Banned
1/8/10
679
49
0
esf
توی اصفهان پیدا میشه، اگه پیدا نکردی، یه سری بیا اصفهان

25/5/10
106
12
18
iran
به نظر من اینجور نمیشه کار ها رو پیش برد.کار بای کاملا حرفه ای باشه.یا 20یا 0 این شعار منه!!!

درسته كه از تاريخ اين مطلب خيلي ميگذره اما خوب شايد گذر كسي مثل من يا مطرح كننده ي اين تاپيك به اينجا افتاد:

دوستان من -من خودم موسيقي رو بدون اينكه چيزي بلد باشم شروع كردم در حالي كه اصلا دوست نداشتم كارم رو با نفهمي شروع كنم - دوست داشتم درست برم جلو اما امكانش برام نبود ولي همينطور ننشستم دست رو دست بزارم رفتم سراغ يادگيري يك daw حالا بعد از تقربا 1 سال و نيم ميخوام موسيقي رو به صورت حرفه اي شروع كنم و از اين بابت خيالم راحت كه به daw انتخابي خودم مسلطم و در آينده تسلطم بيشتر هم خواهد شد.

و لي تا امكانش هست از پايه و به صورت درست اين كار رو شروع كنيد و اگر نشد حداقلش دست روي دست نزاريد و شروع به يادگيري daw كنيد .تا بعدا ببينيد چي پيش مياد.

20/11/11
14
6
3
مشهد
سلام امید خان. فک کنم شما منظورتون کلا این بود که ابی حامدی حرفه ای نیس! پس لطفا شما یه خواننده خرفه ای به ما معرفی کن تا ما بتونیم کاراشو بخونیم

20/11/11
14
6
3
مشهد
سلام برادر محمد. این daw که گفتین چی هس. لطفا بیشتر توضیح بدین؟ من سلفژ و آواز کار کردم،نمیدونم الان شروع کنم واسه انتخاب ترانه و تهیه آلبوم یا نه؟
به نظر خودم دانش موسیقاییم خیلی کمه.

daw يا digital audio workstation

در واقع همون نرم افزاري هست كه شما براي ساخت يك اثر موسيقي به صورت ديجيتال از اون استفاده ميكنيد .

و در كل نرم افزاري كه شما آةنگتون رو در اون مي سازيد.

و راجع به سوال دومتون بايد سطحتون رو و دانشتون رو در نظر بگيريد كار بسازيد براي يادگيري و پيشرفت خوبه و تمرين هست اما اگر احساس ميكنيد هنوز خيلي جاي كار داريد يا به اون حد نرسيديد كه كار استاندارد بسازيد به نظرم فعلا به حرفه اي كار كردن و بيرون دادن اثر فكر نكنيد البته من كه از سطح شما خبر ندارم ولي اگر در اون سطح نيستيد فعلا به فكر ارتقا سطح باشيد بهتره.