سلام به همه
اينبار با يه كار راك اومدم.... سبكي كه اينجا تو بندرعباس خيلي طرفدار داره..
كار ساخته مسعود عابديني هستش در يادبود زنده ياد ابراهيم منصفي ( رامي ) شاعر نويسنده و بازيگر بندرعباس.
عمده كار اين شاعر در زمينه اشعار اجتماعي و بيانگر فقر بوده. در اينكار و در سه قسمت از شعراي معروف اين شاعر استفاده شده. شعر به لهجه بندرعباسي سروده و اجرا شده كه ترجمه شو براتون مينويسم.
خواننده اصلي مسعود عابديني و خواننده مهمان مهدي جهانگيري ( خواننده قطعاتي كه با شعر منصفي هستش )
تنظيم براي گيتار : مسعود عابديني-- سكوئنس و ضبط و ميكس و مسترينگش هم با من بوده.
گيتارها :
Folk samick
Fender strato caster
افكت گيتار :
Digi tech
سمپلها :
پيانو : true piano
باس : dimension pro
درامز :
Kick stylus—snare hayper sonic—hihat reason – toms ez drummer نواخته شده بوسيله ياماها v-drums
Organ : b4
Sax : liquid
پلاگينها :
ویوز - nomad factory – pro tools plugins
ميكروفونها :
گيتار : rode – nt 5 nt-3 خواننده : c414
daw : sonar 8 ( record ) protocols 8 ( mix & master)
سخت افزارها :
dbx compressor
tube composer t 1952
ترجمه شعر :
اشعار زير خط دار اشعار اصلي هستن كه در اين آهنگ بازخوني شده.
اميدوارم از اين كار خوشتون بياد منتظر نظراتتون هستم.
اينم لينك دانلود :
اينبار با يه كار راك اومدم.... سبكي كه اينجا تو بندرعباس خيلي طرفدار داره..
كار ساخته مسعود عابديني هستش در يادبود زنده ياد ابراهيم منصفي ( رامي ) شاعر نويسنده و بازيگر بندرعباس.
عمده كار اين شاعر در زمينه اشعار اجتماعي و بيانگر فقر بوده. در اينكار و در سه قسمت از شعراي معروف اين شاعر استفاده شده. شعر به لهجه بندرعباسي سروده و اجرا شده كه ترجمه شو براتون مينويسم.
خواننده اصلي مسعود عابديني و خواننده مهمان مهدي جهانگيري ( خواننده قطعاتي كه با شعر منصفي هستش )
تنظيم براي گيتار : مسعود عابديني-- سكوئنس و ضبط و ميكس و مسترينگش هم با من بوده.
گيتارها :
Folk samick
Fender strato caster
افكت گيتار :
Digi tech
سمپلها :
پيانو : true piano
باس : dimension pro
درامز :
Kick stylus—snare hayper sonic—hihat reason – toms ez drummer نواخته شده بوسيله ياماها v-drums
Organ : b4
Sax : liquid
پلاگينها :
ویوز - nomad factory – pro tools plugins
ميكروفونها :
گيتار : rode – nt 5 nt-3 خواننده : c414
daw : sonar 8 ( record ) protocols 8 ( mix & master)
سخت افزارها :
dbx compressor
tube composer t 1952
ترجمه شعر :
نشتروم توي اتاق خالي هيجكه نهه بپرست ا حالي : نشسته بود در اتاق خالي هيچكس نبود بپرسه از حالش
بي چه بو با سازي تنها نتي بو ر و مي و لا : چرا نشسته بود با سازش تنها نتهاش شد ر و مي و لا
شسرود و شخوند اوازتنهايي بي چه شوندونست قدر ايي آدم : ميسرود و ميخوند آواز تنهايي چرا ندونستن قدر اين آدم رو
بي چه بو با سازي تنها نتي بو ر و مي و لا : چرا نشسته بود با سازش تنها نتهاش شد ر و مي و لا
شسرود و شخوند اوازتنهايي بي چه شوندونست قدر ايي آدم : ميسرود و ميخوند آواز تنهايي چرا ندونستن قدر اين آدم رو
تا ايخوند : تا خوند
شعر اصلي مرحوم منصفي :
آدمو قدروم نادونن آدمو حرفوم ناخونن : آدمها قدرم را نميدونن آدمها حرفم و نمي خونن
بي چه شخونده بي دل خو تا برست بي جواب خو : چرا ميخوند ؟ براي دلش تا برسه به جوابش
اما نرسي بي جوابي سئوالي بي جواب موند : اما نرسيد به جوابش سئوالش بي جواب موند
بي چه شخونده بي دل خو تا برست بي جواب خو : چرا ميخوند ؟ براي دلش تا برسه به جوابش
اما نرسي بي جوابي سئوالي بي جواب موند : اما نرسيد به جوابش سئوالش بي جواب موند
تا ايخوند : تا خوند
شعر اصلي مرحوم منصفي :
اي دل دگه غصه بسن تا زنده ايي دل بي كسن : اي دل ديگه غصه بسه تا زنده ايي دل بيكسه
هر كه گرفتار خوشن يارون وا دادت نارس : هر كسي گرفتار خودشه ياران به دادت نميرسن
هر كه گرفتار خوشن يارون وا دادت نارس : هر كسي گرفتار خودشه ياران به دادت نميرسن
حالا مه موا بخونوم قلمم رنگ اينين : حالا من ميخوام بنويسم و بخونم اما قلمم رنگي نداره
دستوم خستن ا نوشتن هر جا هستي تو گوش هاده : دستم از نوشتن خسته س هر جا هستي گوش كن
دستوم خستن ا نوشتن هر جا هستي تو گوش هاده : دستم از نوشتن خسته س هر جا هستي گوش كن
شعر اصلي مرحوم منصفي :
چه بگم بي كه بگم مه كه بي تو وا مه چه بو : چي بگم به كي بگم من كه بي تو چي به سرم اومده
گپ ناگفته نموندن هر چي شعره شوسرودن : حرف ناگفته ايي نمونده هر چي شعر بوده سروده شده
اگه دور از تو متونست يه روزم با خو منشته: اگه ميتونستم يك روز دور از تو با خودم بشينم
بي تو از سر مسروده به تو از نو منوشته : تو رو از سر ميسرودم و تو را از نو مينوشتم.
گپ ناگفته نموندن هر چي شعره شوسرودن : حرف ناگفته ايي نمونده هر چي شعر بوده سروده شده
اگه دور از تو متونست يه روزم با خو منشته: اگه ميتونستم يك روز دور از تو با خودم بشينم
بي تو از سر مسروده به تو از نو منوشته : تو رو از سر ميسرودم و تو را از نو مينوشتم.
اشعار زير خط دار اشعار اصلي هستن كه در اين آهنگ بازخوني شده.
اميدوارم از اين كار خوشتون بياد منتظر نظراتتون هستم.
اينم لينك دانلود :
آخرین ویرایش: