چطور میشه شیشه ی خورد شده رو مثل اولش کرد ؟!! مسلماً امکانش وجود نداره !چه طور میشه صدای دیسورت شده رو درست کرد؟
سلامسلام چه طور میتونم میکس و مسترو از پایه یاد بگیرم؟ ممنون میشم!
در اصل با کمتر کردن مقاومت ولومببخشید یه سوال داشتم.......آیا ما وقتی یه صدا رو ولومشو زیاد میکنیم در اصل دسی بل رو افزایش میدیم؟؟؟
بعید میدونم مربوط به کانتکت باشه. این احتمالاً مربوط به تنظیمات DAW شماست. چه DAWی استفاده میکنی؟سلام دوستان من از وي اس تي پيانو كنتاكت استفاده ميكنم ولي تو مستر ديستورت دارم صدا ها هم در ميكس پاين هستن لطفا كمك كنيد در حد جنونم ديگه
دوتا احتمال وجود داره يكي اينكه از داخل خود كنتكت صدا زياد باشه يا اينكه از توي insert پلاگيني گذاشته باشي و افزايش gain داري كه در اين دو حالت اگه صدارو از فيدر كم كرده باشي ديستورت نه توي مترينگ اون لاين نشون داده ميشه و نه توي مترينگ مستر ولي در اصل صدا از قبل ديستورت شده .سلام دوستان من از وي اس تي پيانو كنتاكت استفاده ميكنم ولي تو مستر ديستورت دارم صدا ها هم در ميكس پاين هستن لطفا كمك كنيد در حد جنونم ديگه
اشکال از مستر هستشدوستان خسته نباشید . واسه این ک کار توی محدوده امن میکس بشه و صدا دیستورت نشه من کلا ترکارو روی -6 db قرار میدم و بعد شروع به مستر میکنم . ولی مشکلی که هست ، در انتهای بعد از رندر گرفتن ، لودنس کار یا همون صدای کلی موزیکم نسبت به استاندارد پایینه . کجای کارم اشتباهه؟؟؟ اون -6 db کاهش اولیه رو چجوری باید جبران کنم؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید