پروژه تمرینی دو آهنگ کوتاه با اف ال استودیوی موبایل

Mehrak

هنرمند
9/12/16
35
56
18
www.instagram.com
سلام به همه دوستان

من سالها آهنگسازی کار کردم ولی به شیوه قدیمی و با قلم و کاغذ، یا نهایتا با نرم افزارهای نوت‌نویسی. در کار با برنامه‌های DAW ضعیف و بی‌تجربه‌ام. این کارها را بیشتر به جهت یادگیری از نظرات دوستان در سایت قرار میدهم.
کم‌کم در حال تجربۀ میکس هستم. قصدم از قرار دادن این 2 کار این است که دوستان گوش کنن و از نظراتشان استفاده کنم. اسپیکری که دارم مارک سامسونگ است که مطمئن نیستم نسبت صداها را درست اجرا میکند یا نه. به تازگی متوجه شدم کاری که تنظیم میکنم در اسپیکرهای دیگر متفاوت به گوش میرسد. کارها را بسته به مواردی که میخواهم یاد بگیرم در سبک‌های متفاوت میسازم. این 2 کار را کاملا با صداهای اف‌ال‌استودیوی موبایل ساختم و بیشتر قصد آزمایش صدادهی اسپیکرهایم را دارم.

پیشاپیش از نظرات دوستان تشکر میکنم

[aasmp3]177783[/aasmp3]

[aasmp3]177784[/aasmp3]

فایل های ضمیمه

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,043
113
57
.
مهرک عزیز من در مورد خود موزیک چیزی نمیتونم بگم، چون با این نوع موزیک آشنایی ندارم. نظرخواهی برای تست مانیتور رو هم دوستانی که در این نوع موزیک فعالیت دارند، بهتر میتونن با استفاده از مانیتوهای خودشون بسنجن و بگن. که اون هم مستلزم اینه که خود قطعه نقصی نداشته باشه. تنها مشکلی که برای من مشخص بود، این بود که هر دو قطعه دیستورت بودند. مخصوصآً شماره 1.

kutgjb.jpg

البته کار نرم افزاریِ موسیقی با گوشی تلفن هم میتونه یک تجربه باشه. ولی انگیزه ی مستدلی نمیتونم براش پیدا بکنم. شما سابقه ی آهنگسازی دارید. اون هم به شکل مرسومِ کلاسیکِ اون، که اول نوشته، و بعد اجرا یا ریکورد میشه. چنین ذهنیتی رو نمیتونم منطبق کنم با کار نرم افزاریِ توی گوشی تلفن. بزبان دیگه، اصلآً برام جا نمیافته که با این تجربه ی کاری که دارید، دنبال چه هدفی هستید در گوشیِ تلفن. چون به هرحال حتی اگر قصد گسترش تجربه در زمینه ی تولید نرم افزاریِ موسیقی هم داشته باشی، چرا گوشی؟ چرا FL؟ چرا در یک سبک دیگه (که ژانر خودت نیست)؟

Mehrak

هنرمند
9/12/16
35
56
18
www.instagram.com
مهرک عزیز من در مورد خود موزیک چیزی نمیتونم بگم، چون با این نوع موزیک آشنایی ندارم. نظرخواهی برای تست مانیتور رو هم دوستانی که در این نوع موزیک فعالیت دارند، بهتر میتونن با استفاده از مانیتوهای خودشون بسنجن و بگن. که اون هم مستلزم اینه که خود قطعه نقصی نداشته باشه. تنها مشکلی که برای من مشخص بود، این بود که هر دو قطعه دیستورت بودند. مخصوصآً شماره 1.

مشاهده پیوست 177786

البته کار نرم افزاریِ موسیقی با گوشی تلفن هم میتونه یک تجربه باشه. ولی انگیزه ی مستدلی نمیتونم براش پیدا بکنم. شما سابقه ی آهنگسازی دارید. اون هم به شکل مرسومِ کلاسیکِ اون، که اول نوشته، و بعد اجرا یا ریکورد میشه. چنین ذهنیتی رو نمیتونم منطبق کنم با کار نرم افزاریِ توی گوشی تلفن. بزبان دیگه، اصلآً برام جا نمیافته که با این تجربه ی کاری که دارید، دنبال چه هدفی هستید در گوشیِ تلفن. چون به هرحال حتی اگر قصد گسترش تجربه در زمینه ی تولید نرم افزاریِ موسیقی هم داشته باشی، چرا گوشی؟ چرا FL؟ چرا در یک سبک دیگه (که ژانر خودت نیست)؟
ممنونم از نظر شما. همیشه استفاده میکنم. حق با شماست. کار با گوشی رو فقط بعنوان یک تجربه کوتاه انجام دادم. اف ال را سال گذشته خریده بودم. یادم هست که شما کیوبیس رو پیشنهاد دادید ولی با افزایش قیمت دلار کمی به مشکل برخوردم و هنوز تهیه نکردم. از توجه شما بسیار سپاسگزارم

Soheil Monfared

هنرمند
عضو سایت
22/5/12
2,179
2,169
113
38
Home
soheil0monfared.bandcamp.com
جناب مهرک وقت بخیر...

من کار اول رو خیلی ازش خوشم اومد...
ینی ساختارشو کلا دوس داشتم...

بنظر من پیشنهاد میکنم همین کار توی کامپیوتر دوباره تنظیم بشه و از اول ساز بندی بشه با پلاگین و سمپل های با کیفیت تر...

بیشتر از تجربه خودتون بگید منظورم روال کار و نوشتن و پروسه کار...
ینی مثل کامپیوتر میتونستید تو صفحه موبایل که تاچ هست کار کنید؟
یکم راجبش توضیح بدید
:smile:

Mehrak

هنرمند
9/12/16
35
56
18
www.instagram.com
جناب مهرک وقت بخیر...

من کار اول رو خیلی ازش خوشم اومد...
ینی ساختارشو کلا دوس داشتم...

بنظر من پیشنهاد میکنم همین کار توی کامپیوتر دوباره تنظیم بشه و از اول ساز بندی بشه با پلاگین و سمپل های با کیفیت تر...

بیشتر از تجربه خودتون بگید منظورم روال کار و نوشتن و پروسه کار...
ینی مثل کامپیوتر میتونستید تو صفحه موبایل که تاچ هست کار کنید؟
یکم راجبش توضیح بدید
:smile:
سلام دوست گرامی. از نظر شما سپاسگزارم. بله، امکانات برنامه مثل کامپیوتره.
  • مجهز به 133 ساز بین المللی
  • تنظیم کلیدهای پیانو
  • قابلیت تنظیم اکولایزر
  • دارای تمامی افکتهای جذاب
  • قابلیت قرار دادن 99 تراک بصورت همزماندارای مترونوم جهت تنظیم ضرب آهنگ
  • راهنمای داخلی جامع
  • قابلیت اجرای فایلهای MIDI
  • خروجی AAC و WAVE ....
از پیشنهاد شما متشکرم. یک ویدئو با تبلت ضبط کردم که اگه دوست داشتین امکاناتش رو مشاهده کنید

فایل های ضمیمه

• 76.7 مگابایت نمایش‌ها: 9

projektnoire

هنرمند
عضو سایت
6/2/17
466
763
93
27
کار اول من رو یاد موسیقی Industrial انداخت، هم نوع دیستورشن (که البته بیش از حدی بود که گوش رو اذیت نکنه) هم نوع صداها و ترکیب سازها، در کل خیلی به اینداستریال نزدیک بود و اگر شما بتونید همین رو با میکس و مستر بهتر بازسازی کنید کار خفنی میشه!
کار دوم هم خیلی معمولی تر به نظر رسید، گرچه باز هم به گوش من اینداستریال میخورد.