رکوردش مثل سایر سازهای بادیه با این تفاوت که دیگه صداهای انگشت ها رو که در sax دارین اینجا ندارین.رکورد کردن صداش سخت بود یا نه؟
ایا اون محافظ ها در تن صدا تاثیری هم دارند؟
من فقط تجربه رکورد دودوک رو اونم برای موسیقی یه فیلم داشتم که باید تو ارشیوم بگردم اخه مال دو سه سال پیش بوده.سلام آقا امید میشه یه صدای کوتاهی از هر سه تا ساز بزارید.
من یه بار اصفهان قیمتگرفتم 30000 بود. البته مرغوبیتش رو نمیدونم اما من میخواستم برای خودم بگیرم چون مجذوبش شده بودم.می خواستم بدونم ساز دودوک تو ایران و خارج از کشور چه قدر قیمتش؟
ساز دودوک یکی از سازهایی است که آهنگسازان بزرگ فیلم توجهشون به این ساز در ساخت موزیک فیلمها جلب کرده.از جمله هانز زیمر در فیلم گلادیاتور-کود داوینچی از این ساز استفاده کرده که توسط استاد Djivan Gasparyan از ارمنستان نواخته شده است و همچنین فیلمهای Onegin و Ronin بسیاری فیلمهای دیگر...سلام آقا امید میشه یه صدای کوتاهی از هر سه تا ساز بزارید.
اگه اشتباه نکنم اسم قطعه Sen Gelmez Oldun هست از آلبوم the land of fire (سرزمین آتش) از Alihan Samedov (علیخان صمدوف)این یه نمونه از صدای دودوک که موسیقی مشهوری هم هست که متاسفانه اسمشو یادم نیست:
خدمت شما:متشکرم که لینکارو تو سایت آپدیت کردین ولی اصلا kb نمیده لطفا تو رپیدشیره آپلود کنید ممنون میشم