سلام به همگي و شما دوست عزيز.element of tranceهست كه توش كيك وبيس فوق العاده اي داره.
nexus
hypersonic2
elastic trance id1,2
البته اينها براي ريتم سازيه.جدا از ريتم سازي تو ترنس بيشتر از سينتي سايزر و سكونسر استفاده ميكنند.اگه دوستان پلاگيني رو در اين مورد ميشناسن لطف كنند اسم پلاگين رو بكن.در ضمن دوست عزيز دوستان زحمت كشيدن دانلود همه ي اين پلاگين هارو تو سايت قرار دادند.ميتونيد دانلود كنيد.
سلام به همگي و شما دوست عزيز.element of tranceهست كه توش كيك وبيس فوق العاده اي داره.
Nexus
hypersonic2
elastic trance id1,2
البته اينها براي ريتم سازيه.جدا از ريتم سازي تو ترنس بيشتر از سينتي سايزر و سكونسر استفاده ميكنند.اگه دوستان پلاگيني رو در اين مورد ميشناسن لطف كنند اسم پلاگين رو بكن.در ضمن دوست عزيز دوستان زحمت كشيدن دانلود همه ي اين پلاگين هارو تو سايت قرار دادند.ميتونيد دانلود كنيد.
من به شخصه NEXUS 2 رو قبول دارم ..خود نرم افزار که حجم خواصی نداره مهم content هاشه که باید جدا نصب بشه برای من حدود 3.5 گیگ حجمشه که قابل آپلود کردن نیست..شرمنده
دوستان گرامی، برای استفاده از سرویس اوریجینال اشتنبرگ (پرشین موزیک) و اطلاع از قیمت ها و خرید لایسنس های اوریجینال میتوانید با آیدی پشتیبانی فروشگاه در تماس باشید،
با سپاس
ارسال پیام به Sales Support