ببین عزیز
از اول نوشته ات رو میزارم خودت بخونی
ورودي ميدي كامپيوتر من آنبورد هست و كارت صدام كريتيو معموليه كهپورت ميدي نداره و كابل ميديم از مدلهاي اوليه هست كه معروفه به 15 پين.
اگر میدی پورت نداری چرا انبرده ؟
سئوالت متناقضه
اگر شما کارت صدای انبرد به همراه گیم پورت رو داشته باشی اصلا نیازی به نصب درایور نیست نمیدونم چرا میخوای درایور نصب کنی ؟
کارت دصای گیم پورت دار دست دوم حدود 5 تومنه یکی بگیر راحت کن .
البته اگر بخوای سیستم عامل داخل ارگ رو اپدیت کنی چرا لازم داری که درایور نصب کنی ولی اون فریم ویر نیازی به اپدیت نداره ... پس درایری نیاز نیست بی خود خودتو اذیت نکن.
بگذریم ولی من با فرض اینکه شما کارت صدای گیم پورت دار در اختیار دارین و کابل هم مهیا هستش شروع میکنم به توضیح دادن
ببین عزیز منم خودم همین میدی اینترفیس یا به قول شما کابل رو دارم
باید یه کارت صوتی داشته اشی که فیش گیم پورت به رنگ مشکی یا زرد داشته باشه
نمیدونم داری یا نه
پشت ارگت هم دوتا فیش گرد داری که روش نوشته midi in
midi out
اون فیشی که روی اون نوشته midi in باید بزنی به داخل midi out پشت کیبوردت
اون فیشی هم که روش نوشته midi out باید بزنی به midi in کیبوردت
یعنی جفت فیشها رو برعکس اون چیزی که روشون نوشته شده باید استفاده کنی.
خوب ؟
یه دکمه پشت ارگت هست به نام pc mode یا pc 1 یا pc2 به دفترچه ارگت مراجعه کن و تنظیماتش رو در بیار ببین روی چی باید تنظیمش کنی که روی کامیپوتر باتونی استفاده کنی.
حالا میرسیم به مبحث کارت صدا
وقتی که فیش مربوط به گیم پورت رو به قسمت خودش روی مادربورد یا کارت صدا نصب کردی باید یک گزینه به نام mpu-401 داشته باشی
ویندوزت هرچیزی که هست
میری توی کنترل پنل یه ایکن مربوط به صدا هست به نام sound یا هرچیز دیگه ((من ویندوزم 7 هستش یادم رفته مال xp رو))
میری اونجا قسمت میدی رو پیدا میکنی کلیک میکنی روش و دیوایس رو از حالت general یا windows midi یا هرچیزی که زده به mpu 401 برمیگردونی
و میری توی نرم افزارت حالا هرچیزی که هست میگی سونار کار کردی
میری توی سونار یه قسمتی هست که دقیق یادم نیست مربوط به تنظیم همین midi in - out یود .( اقای محبی اگه سونار داری اسمشو بنویس من یادم نیست )
قسمت midi -in رو باید دراونجا تنظیم کنی که تنظیمش هم به این شکله که فقط قسمت midi in رو در حالت mpu-401 قرار میدی و به اون یکی یعنی midi out دست نمیزنی
اگر midi out رو هم درحالت mpu401 تنظیم کنی به جای اینکه از باندهای موینتورت صدا رو بشنوی صداهای نامفهومی از داخل کیبوردت بلند میشه
( برای ما که اینجوری شد)
در ضمن یادت نره موقع اتصال این دستگاهها به هم از روش من استفاده کن
کیس رو کامل خاموش کن کیبورد رو هم خاموش کن ( جفتشون رو از پریز برق بکش)
یک بار درحالت خاموش دکمه پاور رو بزن تا برق توی خازن دستگاهها خالی بشه
میتوین دکمه پاور پشت کیس رو بزنی و دکمه برق روی کیبوردتو وقتی برقشون خالی شد شروع کن به نصب کابل بین ارگ و کیس .
وقتی که کامل نصب کردی اونوقت اول (توجه کن) اول کیس رو روشن کن و بعد ارگ رو.
نمیدوننم چه مرضیه که وقتی این کار رو نمیکنی ناهمانگی بوجود میاد و قطعات شناسایی نمیشوند.