دوست خوب اینی که شما لینک دادید آپدیت برنامه هست . اول باید خودش رو نصب کنید وگرنه آپدیت نصب نمیشه
Electronic کار میکنه . من خودم امروز نصب کردم و کار کردمن به دلیل اینکه سیستمم مشکل پیداکرده نمیتونم به یقین این رو بگم اما تا جایی که اطلاع دارم اکپنشن Electronic روی EZdrummer کار نمی کنه و فقط روی Superior Drummer نصب میشه که خب میدونین حدود 20 گیگ این برنامه حجم داره اما می تونید با دانلود ورژن آنلاک این برنامه که حجم 23 مگ رو داره مشکل رو حل کنین.
یا
یا
ممنون از تستتون اما شاید به ورژن ezdrummer هم بستگی داره چون تو خیلی از سایتها دیدم که همچین مشکلی داشتند.Electronic کار میکنه . من خودم امروز نصب کردم و کار کرد
با این کیجن حتما باید رجیستر شه وگرنه مشکل از جای دیگه است!!!من ورژن 1.20 دارم ، ولی مشکل کیجن داره ، با کیجن اصلی ez کرک نمیشه این اکسپنشن . کسی می تونه کمک کنه ؟
مرسی حل شد با همین کیجن . ممنونبا این کیجن حتما باید رجیستر شه وگرنه مشکل از جای دیگه است!!!
مشاهده پیوست 314
خدمت شما
EZX Electronic
![]()
با سلام
لينك اول و دوم يكي هستند در واقع همان پارت 1 هستند لطفا چك كنيد
(البته وقتي لينك پارت سه رو كپي مي كنيم توي آدرس بار آدرس لينك دوم و سوم باهم مي اد كه بايد به صورت دستي آدرس لينك دوم رو پاك كنيد تا آدرس لينك سوم داخل آدرس بار بماند و لينك درست كار كند )
احتمالا توي لينك دادن هر دو آدرس پشت سر هم كپي شده
باتشكر