شعر+آهنگ+وکال+میکس+مستر+... کلا 0 تا 100 میشه 3,500,000 البته با کیفیت و تجهیزات عالی.دوستان حدودي هم نميتونيد بگين؟
قیمت راگا خیلی بیشتره.میکس تنهارو پارسال میگرفت 550000تومان.امسال قطعا بیشتره.حالا چجوری کل این کارارو با 1 تومن انجام میده؟نمیشه قطعی گفت دوست من!
ولی یه کار استاندارد اگه بخواین ببندین استدیو راگا ***حجت
تنظیم اهنگ رو + (ساز زنده) : 3 و میکس و مستر رو 1 تومن دستمزد میگیره
که واقعاا این پولی که میگیره در برابر کاری که انجام میده ارزشش رو داره خیلی از کارایی که شنیدیم و خاطره داریم توی استدیو راگا ساخته و یا ریکورد شدن. بازم میگم همینطوری که دوستان هم گفتن نرخ ها قطعی نیست هر کسی برابر با تجهیزات و تجربه.ش دستمزد میگیره.
ویلیام جان حدودا 7/8 ماه پیش یکی از دوستان یه ترک رو کار کرد با ایمان حجت که جمعا تنظیم و میکس،مستر رو باهاش 4 تومن حساب کرد! دیگه الان نمیدونم ممکنه تعقیر کرده باشه!قیمت راگا خیلی بیشتره.میکس تنهارو پارسال میگرفت 550000تومان.امسال قطعا بیشتره.حالا چجوری کل این کارارو با 1 تومن انجام میده؟
من اشتباه فهمیدم.فکر کردم نوشتید همه چی جمعا 1 تومن.بله 4 تومن منطقیهویلیام جان حدودا 7/8 ماه پیش یکی از دوستان یه ترک رو کار کرد با ایمان حجت که جمعا تنظیم و میکس،مستر رو باهاش 4 تومن حساب کرد! دیگه الان نمیدونم ممکنه تعقیر کرده باشه!
مگه علیرضا افکاری موزیسین خوبی نیست؟البوم دنیای این روزای من از داریوش رو گوش کردین؟البته اگه گوشتون رو گوووووول بزنین بله اسمهایی که نام برده شد کارشون خووووووووووووووووووووووبهههه
منظورتون چی بوده از این سوال؟نمیدونم توی ایران اهنگو ملودیهای یونان یا ترکیه به یه شکل دیگه تنظیم میشه یا چنتا اکورد عوض میشه و اون کار میاد بیرون و همه میشن تنظیم کنندهجالبه طرف زنگ زدم میگم جناب ....... شما طبق چه تمی واسم ارکستراسیون میکنید میگه حالا شما تشریف بیارین کارتونو راه میندازم
بیچاره آندرانیک...کاظم عالمی...واروژان...چشم آذر
یعنی اینکه به اون بنده خدا گفتم من ملودی و شعرم و حالت ریتم چیزی که میخوام برای دهه 1830 هست... ایا با سازهایی که در اون زمان بود میتونید واسم تنظیم کنید؟؟؟ یا اینکه میدونید تو اون قرن از چه سازهای استفاده میشده؟؟؟منظورتون چی بوده از این سوال؟
من خوانندهای سیاسی رو اصلا گوش نمیدم ولی از کسایی که سیاست خوانندگی دارن فوق العاده راضیممگه علیرضا افکاری موزیسین خوبی نیست؟البوم دنیای این روزای من از داریوش رو گوش کردین؟