مرجعی کامل از صداهایی نظیر ، کیک، اسنر، کرش، افکت،باس، های هت، بریک، و... به صورت تک صدا و لوپ واسه سبک هاوس.
لینک های دانلودش رو تست نکردم. دوستایی که سرعت خوبی دارن چک کنن اگه کار نمی کنه اطلاع بدن.
شاید این کار جواب بده ولی مشخصه کار زمان بریه. به هر حال وقتی آدم ابزار خوب دم وست داشته باشه نمی اد بشینه ابزارشو بسازه. فکر کنم دانلودش زمان کمتری رو می گیره تا ساختش.بخصوص وقتی اینکه مطمئن باشی چیزی که داری می گیری یه عده آدم حرفه ای ساختن.دوستان پیشنهاد میکنم سعی کنید خودتان بسازید تا کلی وقت واسه دانلود هدر بدید...چطور؟از چند تا کیک استفاده کنید (البته باید با مستر مناسب جلوی تداخل فرکانسهای کیک با بقیه رو بگیریم) تا به کیک مطلوب برسید،تو fl میشه تغییرات زیادی داد.
من که همیشه اینکارو میکنم و جواب گرفتم.
موفق باشد.
از دوست عزیز inferno ممنونم.
متاسفانه مدتی نبودم دوست عزیز،فرصت آپلود ندارم ولی اگر اسمم رو در Google سرچ کنی میتونی صفحه soundcloud ام رو پیدا کنی و دموی کارهای release شده ام رو بشنوی.شاید این کار جواب بده ولی مشخصه کار زمان بریه. به هر حال وقتی آدم ابزار خوب دم وست داشته باشه نمی اد بشینه ابزارشو بسازه. فکر کنم دانلودش زمان کمتری رو می گیره تا ساختش.بخصوص وقتی اینکه مطمئن باشی چیزی که داری می گیری یه عده آدم حرفه ای ساختن.
ولی در کل ابتکار رو دوست دارم. اون چیزایی که ساختی رو هم بزار بشنویم.
موفق باشی