بايد در كيوبيس و در Plug-in Information اون تيك رو كه در كنار هر پلاگين قرار داره رو بزنيد تا فعال بشه.من این رو نصب کردم ولی تو برنامه Cubase تو قسمت Plug-in Information تو لیست Plugin ها Unloadable می ده. چرا؟؟؟؟ تو Pluginها نمی یاد. مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟
من تیک رو زدم ولی فرقی نکرد. آدرس پلاگینها رو هم تغییر دادم تو Plug-ins Information فرقی نکرد. حتی جای بعضی از همین Plug-ins ها رو هم تغییر دادم باز فرقی نکرد.بايد در كيوبيس و در Plug-in Information اون تيك رو كه در كنار هر پلاگين قرار داره رو بزنيد تا فعال بشه.
ممكنه در جاي درستي نصب نكرده باشيد و يا آدرسي رو كه برنامه پلاگينهاشو از روي اون پيدا ميكنه و اجرا ميكنه رو درست وارد نكرده باشيد . برنامه خودش اتوماتيك روي اين آدرس تنظيم شده و شما هم بهتره كه پلاگينهاي و dll اون رو در اينجا نصب كنيد:
c:/programfiles/stinberg/vstplugins
خدمت شمالینک ها خرابن خواهش می کنم یکی 1 لینک درست بزاره یا زحمت بکشه اپ کنه من خیلی خیلی به این پلاگین احتیاج دارم ممنون میشم
دوست من , آدرس فایلی ک من قرار دادم تقریبا همیشگیه . شما امتحان کنید ., سالمه .این خواهش رو دارم که دوستان فایل ها رو در جایی اپلود کنن که همیشگی باشه و کسی که دیرتر تاپیک رو دیده هم بتونه دانلود کنه...بهتر
هست که یه فضایی اختصاصی برای اپلود فایل ها در سایت گذاشته بشه