خفه شدن كيك

شروع موضوع توسط smoke ‏5/1/10 در انجمن آرشیو مطالب قدیمی

تاپیک خفه شدن كيك تالار آرشیو مطالب قدیمی در persian-music.org.

  1. smoke

    smoke عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏11/7/09
    ارسال ها:
    57
    محل سکونت:
    ساري
    امتیازات:
    +0 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio, reason
    سلام به همگي
    يك مشكلي برام پيش اومد كه داره رو مخم راه ميره.تو اف ال تو سبك ترنس وقتي كيك و كلپس رو با اكولايزر تنظيم ميكنم .صداي كلپس صداي كيك رو خفه مكنه.ميخواستم بدونم آيا اكولايزر رو بد تنظيم كردم.بعضي موقع وقتي كه يك fx رو وسط يك آهنگ قرار ميدم كل ريتمو خفه ميكنه .ممنون
     
  2. Hamidreza Mehrfar

    Hamidreza Mehrfar مدیر ارشد تیم مدیریت مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏17/10/09
    ارسال ها:
    992
    محل سکونت:
    بین خط دوم و سوم حامل
    امتیازات:
    +1,575 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase
    سلام
    بله مشکل از اکولایزر اشتباه هست
    معمولا فرکانس های پایین کلپ و اسنیر رو کات میکنن تا با کیک تداخل فرکانس نداشته باشه
    خود کیک رو هم باید با دقت اکولایزر کرد
    در مورد fx هم وضعیت به همین صورته
    خیلی از مواقع شما فرکانس های اضافی رو نمیشنوید ولی روی بقیه صداها تاثیر میزارن پس حتما باید با اکولایزر مناسب این مشکل رو رفع کرد
     
  3. امین پیشه ور

    امین پیشه ور مدیر ارشد تیم مدیریت مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏13/6/09
    ارسال ها:
    401
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    شیراز
    امتیازات:
    +1,321 / 0 / -0
    نرم افزار:
    FLstudio
    البته حمید رضا جان شما که استادین ولی تویه بعضی از موارد با لیمیتر مشکل حل شده
    اکولایزر یه امر عادیه ولی لیمیتر هم نیازه که هم کلاپ و هم کیک با هم لیمیتر بشن...
     
  4. Hamidreza Mehrfar

    Hamidreza Mehrfar مدیر ارشد تیم مدیریت مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏17/10/09
    ارسال ها:
    992
    محل سکونت:
    بین خط دوم و سوم حامل
    امتیازات:
    +1,575 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase
    بله درسته
    روی تنظیمات کانال مستر هم باید توجه داشته باشید
    مثلا اگه از Maximus استفاده میکنید تنظیمات نادرست ممکنه این حالت رو ایجاد کنه
     
  5. topmusic

    topmusic عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏4/12/09
    ارسال ها:
    95
    محل سکونت:
    اصفهان
    امتیازات:
    +13 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, flstudio, nuendo
    شما روی کانال مستر یه مولتی باند قرار بدید و میکس کنید.باند هدف شما بین 20 تا 180 یا 200 هرتز هست.تا وقتی کیک میزنه فرکانس پایین بقیه سازها کاهش پیدا کنه.در ضمن فیلتر فرکانسهای های هت وکلپ خیلی مهم هست.زیر 200 تا 300 بستگی به کارتون باید فیلتر شه
     
  6. smoke

    smoke عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏11/7/09
    ارسال ها:
    57
    محل سکونت:
    ساري
    امتیازات:
    +0 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio, reason
    من رو كانال مستر از ليميتر پيش فرض اف ال استفاده ميكنم .ميخواستم بدونم كه آيا تنظيمات ليميتر پيش فرض اف ال خوب هستند يا بايد تنظيمات خاصي رو اون انجام داد
     
  7. Hamidreza Mehrfar

    Hamidreza Mehrfar مدیر ارشد تیم مدیریت مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏17/10/09
    ارسال ها:
    992
    محل سکونت:
    بین خط دوم و سوم حامل
    امتیازات:
    +1,575 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase
    مسلما باید تنظیمات مناسب رو انجام داد
    اون حالت پیشفرض در هر حالتی جوابگو نخواهد بود و هر آهنگی تنظیمات خاص خودش رو داره
     
  8. topmusic

    topmusic عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏4/12/09
    ارسال ها:
    95
    محل سکونت:
    اصفهان
    امتیازات:
    +13 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, flstudio, nuendo
    برای شروع رو همون پیش فرض سعی کن تریشلد مناسبی تعیین کنی.برای کیک و بیس هم اتک رو زیاد تر کن.اروم اروم دستت میاد
     
  9. djvandals

    djvandals عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏4/1/10
    ارسال ها:
    13
    امتیازات:
    +1 / 0 / -0
    نرم افزار:
    میشه روش و مراحل این کار ( اکولایزر کیک و ........) را به طور کامل توضیح بدین؟
     
  10. nkaq

    nkaq Gold User

    تاریخ عضویت:
    ‏5/9/12
    ارسال ها:
    531
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    امتیازات:
    +941 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, protools, reason
    یه روش ساده و بسیار موثر استفاده از تکنیک داکینگ (ساید چین کردن کیک و کلپ) هستش
     
  11. asadiweb

    asadiweb عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏6/11/10
    ارسال ها:
    26
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    ایران , قزوین
    امتیازات:
    +10 / 0 / -0
    نرم افزار:
    FLstudio
    کلا فک کنم اینکار گوشی و سلیقه ای هست که با تجربه بدست میاد و روش خاصی نداشته باشه
     
  12. santu

    santu عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏20/8/11
    ارسال ها:
    223
    محل سکونت:
    tehran
    امتیازات:
    +120 / 0 / -0
    نرم افزار:


    سلام در تکمیل صحبت های دوستان باید بگم که همیشه سعی کن اول کیک و کلب یا اسنیرتو طوری انتخاب کنی که با هم تداخل رنجی نداشته باشند.مخصوصا تو سبکهای ترنس و هاوس.نکته دیگه اینکه هیچ وقت واسه انتخاب کیک و در کل درام کارت عجله نکن.چون بایه کارت درام وصد البته بیس هستش.اهنگهای خارجی هم زیاد گوش کن خیلی بهت کمک میکنه.موفق باشی.
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 1
بارگذاری...