سلام.توروخدا کمکم کنید.آقا چند روزه دقت که میکنم از مانیتورینگ سمت چپم وقتی صداهایی مثل kick زیاد میشه یکم صدای خر خر میکنه اما سمت راستیش اینطوری نیست.
focusrite 8i6دوست عزیز وقتی کابلهای شما سلامت باشند و مشکلی در نوع ارتباط نداشته باشید ، مشکل از ram شماست ....حافظه کوتاه مدت سیستم شما با نوع مشابه خود در کارت صدا مشکل داره و یا به اصطلاح کانفلیکت داره ....
لطفا" نوع کارت صدای خودتون رو بنویسید ....
تا اونجایی که یادمه این مدل اسمش اسکارلت بود ، و این یعنی یک کارت صدای یو اس بی که قطعا" مشکلش دو چیز بیشتر نیست ،focusrite 8i6
سلام.ببخشید من هنووزم صدای خرخر مانیتور سمت چپم درست نشده.خیلی اعصابم خورده.مانیتورینگام نو هستش.اولش که کار میکردم اینطوری نبود.در مورد رم هم که آخه قبلا همین رم ها روش بوده اما تازگیا این صدای خرخر و میکنه.البته ببینید واسه بعضی از کیکها صدای خر خر نمیده ها.واسه اونایی میده که خیلی صدای باس داره توشون.بزارید یه مثال بزنم.شما تو اسپیکر های معمولی دیدید که یه سوراخ بزرگ داه پشت یا جلوشون که وقتی مثلا جاش بد باشه یا یه کاغذ بگیری جلوش صدای خر خر میده.مال منم عین همون شده.در مورد مشکل درایور کارت صدا هم که خوب من همیشه همین کارت صدا رو داشتم و با همین برنامه ی اف ال هم کار میکردم.ویندوزم 7 هست.64 بیت.تا اونجایی که یادمه این مدل اسمش اسکارلت بود ، و این یعنی یک کارت صدای یو اس بی که قطعا" مشکلش دو چیز بیشتر نیست ،
1- مشکل از درایور کارت صدا که کانفلیکت با یکی از نرم افزار ها داره ....
2- مشکل از همون رم که قبلا خدمتتون عرض کردم