دوست من ميكروفن هاي دايناميكي براي چنين شرايطي بسيار مناسب هستند مخصوصا براي وكال.تقریبا هیچ میکروفونی در فضای غیر آکوستیک کارایی((برای وکال))نداره
بهتره بيشتر هزينه كنيد و از ميكروفن هاي mxl تهيه كنيد. اگه فضاي اكوستيك نداريد يا فضاي ساكتي نداريد ميتونيد از ميكروفنهاي دايناميك استفاده كنيد.به نظر شما c-1 گزینه ی پایینی هست (چون حدودا 60 تومان هست)؟آیا mic بهتری هست؟
ببخشید اما خواستم بدونم منظورت از اتاق ساکت همون اکوستیک یا اگه اتاقم همینطوری هم ساکت باشه میشه رکورد کرد ؟کارت m-audio fast track pro
بهتره بيشتر هزينه كنيد و از ميكروفن هاي mxl تهيه كنيد. اگه فضاي اكوستيك نداريد يا فضاي ساكتي نداريد ميتونيد از ميكروفنهاي دايناميك استفاده كنيد.
نه منظور از اتاق ساکت صرفا اتاق کنترل شده (اکوستیک) نیست.ببخشید اما خواستم بدونم منظورت از اتاق ساکت همون اکوستیک یا اگه اتاقم همینطوری هم ساکت باشه میشه رکورد کرد ؟
بررسی یکی از مدل هاش رو میتونید اینجا بخونید.اما این میکروفن های mxl چه مشخصه ای داره؟
بله چرا نشه.اگر محیط آرومی داشته باشم میشه با mic خازنی هم کار کرد؟
فکر میکنم که علاوه بر ساکت بودن محیطببخشید اما خواستم بدونم منظورت از اتاق ساکت همون اکوستیک یا اگه اتاقم همینطوری هم ساکت باشه میشه رکورد کرد ؟
فکر کنم همین مدل از بهرینگر هست که مدل usb هم داره البته میتونید از تبدیل XLR به Usb استفاده کنید.با توجه به اینکه هنوز کارت صدا رو تهیه نکردم میخواستم بدونم که b-1 به usb متصل میشه؟
چه کارتی منظورتون هست؟ آنبورد کامپیوتر؟ خیر برای استفاده از این میکروفن خازنی، نیاز به تغذیه فنتوم هست.اینکه میشه به کارت صدایی غیر حرفه ای متصلش کرد؟
ضبط در کمدها ممکنه ساکت تر باشه ولی شما حداقل فضای شنیداری وکال رو نخواهید شنید. بنظر من ضبط تو چنین جاهایی مشکلات رو بیشتر میکنه. همه زاویه های دیوار ها و گوشه های اتاق ضبط باعث مشکلاتی برای ضبط خواهد شد و شما با قرار دادن میکروفن تو کمد اون موارد بالا رو به میکروفن نزدیک تر کردید و یکی از مشکلاتی که بیشتر خواهد شد تقویت فرکانس های بم هست.به نظر شما کسانی که محیط آکوستیک ندارن برن تو کمد اتاق ضبط کنن کفیت بهتری ندارن؟؟؟