سلام دوستان اين يه جدول خلاصه براي كامپرس كردن.
فایل های ضمیمه
-
53.4 KB نمایشها: 2,963
یعنی چی ؟من میخوام وکال و بک وکال رو کمپرس کنم
این تنظیماتی که اینجا نوشترو انجام دادم
چرا هیچ تغییری در صدام احساس نکردم؟
ریتمها و سبکهای موسیقی اینقدر وسیع و گسترده هستن که نمیشه واقعا اونها رو در قالب pdf گنجوند.امیدجان،پی دی اف یا مطلبی از ریتم سازی یا خلقش نداری؟؟
دوستان زیادی طالبش هستن!
دوست عزیز این جدول رو شما تهیه کردید ؟:smile (49):خوشحالم که جدولی که تهیه کرده بودم امروز میتونه کمکی باشه برای دوستان. فقط باید ذکر کنم این جدول صرفا جهت راهنمایی اولیه هست و مبحث کمپرسور بس فراتر از این بوده و نیاز به تجربه فراوان و شنیدار صحیح دارد.
پایدار باشید
همه اینها بستگی به نوع و جنس صدایی داره که میخواین کامپرس کنید.thershhold رو چجوری باید تنظیم کنیم؟
مثلا یه صدا داریم محدوده فرکانسیش بین 250 تا 4k هستش و شدت صدا تا 14 db (بیشترین شدت هم بین 250 تا 500هرتز هستش)
من ترشهلد رو میزارم رو 30 بعد بقیه پارامتراشو تنظیم میکنم
بیشتر منظورم اینه که مثلا محدوده که ترشهلد رو انتخاب میکنیم تا اوج شدت صدا یه مقداره مشخصیه؟
مثلا تفاضلشون بیشتر از 20 db نباشه و ترشهلد رو تو اون فاصله تعیین کنیم
درود
خوشحالم که جدولی که تهیه کرده بودم امروز میتونه کمکی باشه برای دوستان. فقط باید ذکر کنم این جدول صرفا جهت راهنمایی اولیه هست و مبحث کمپرسور بس فراتر از این بوده و نیاز به تجربه فراوان و شنیدار صحیح دارد.
پایدار باشید
دوست عزیز این پارامتر ها همونطور که دیدید محدوده هایی هستش که به شما کمک میکنه تا با کمپرسور بیشتر آشنا بشید و همونطور که سعید عزیز گفتن صرفاً جنبه ی راهنمایی داره ونمیشه بهش تکیه کرد!سلام
اميد جان من از اين جدول گيتار الكتريكشو استفاده كردم خيلي بمب و خفن بود !
واقعا ممنون !
عزيزم اين درام ك نوشتي شامل كيك هاي الكترونيكي هم ميشه يا فقط درام ؟
اميد جان اين وكال در رپ و پاپ فرقي داره ؟ يا ميشه واسه جفتشون استفاده كرد ؟
کاملاً با ایشون موافقم!