این topic برای من خیلی جالب بود چون تا بحال همچین چیزی به گوشم نخورده بود که یک خاننده مجبور بشه این همه پول خرج بکنه تا یک ترک رکورد بکنه و بدش هم دوباره مجانی که هیچ کلی هم دوباره خرج بکنه تا از ترک استفاده بکنن. متوجه هم شدم که چرا این کار رو میکنن ولی چند تا چیز رو که نفهمیدم :
اگه این فیلم یا سریال جدید هست از کجا معلوم هست که اصلان موفق میشه ؟ یا اصلان مهم نیست ؟ معمولان تو فیلم های خارجی اگه فیلم موفق نشه music هم زیاد صحبتی ازش نمیشه . اگه فیلم موفق شد و ۲۰ ملیون نفر هم ترک رو شنیدن, بدش چه اتفاقی میوفته ؟ مگه نمیشه همون ۱۷ ملیون plays رادیوجوان که در واقع این همه view رو خریدی ؟ پس کی این خاننده شورو میکنه به پول در آوردن ؟ از فروختن آهنگ که فکر نکنم کسی پول در بیاره . همه ترک ها که mp۳ شون online هست . پس میمونه concert ؟ یا اینکه اگه فیلم موفق شد اون موقع به خاننده تنظیم کننده و باقی پول میدن ؟
اگه فیلم یا سریال خوب باشه و بازیگرای خوبی توش داشته باشه قطعا صدات شنیده میشه و موفق میشی..البته البته خواننده هم باید یه چیزی داشته باشه از خودش..تو این راه اگه مشهور بشی پول خودش می یاد,الان کسایی هستند که تنظیمشون از سیروان خسروی هم بهتره ولی بیکارن!ولی سیروان خسروی چون مشهور شده و برند فکر نکنم 10 میلیون تومن هم واسه کسی تنظیم کنه!تو هر صنفی نفرات اول باشی ببین میگم نفرات اول حالا دکتر باشی موزیسین باشی خواننده باشی و.......برنده ای! الان محسن یگانه بره یه فست فود بزنه همه صف میبندن! اصلا بره جوراب فروشی هم بزنه یه ساعته همه جورابها به فروش میره!طرف خواننده درجه دو هست من خودم دیدم یه دونه ملودی رو 3 میلیون میگیره در عرض نیم ساعت!...ولی خوب چیزی که مشخصه اولش باید خرج کنی و ریسکش رو قبول کنی.
[doublepost=1462952422,1462951338][/doublepost]
داستان خنده دار و بی نهایت تاسف برانگیزی شده ارائه موسیقی.
به قول دوستان بعد از هزار بدبختی و هزینه اقای هنرمند باید پولی هم بده که موزیکشو بشنون.گوش مردم هم که خراب.
به نظره من با این شبکه های اجتماعی اگه موزیکی واقعا خوب باشه و خواننده ای واقعا خوب باشه تو 5 دقیقه همه دنیا میبیننش یا میشنونش.
به نظره من به جای این هزینه های بی نتیجه زحمت بکشید برای قوی شدن.
خواننده ای اگر واقعا صدا داشته باشه حتی بدون موزیک با گوشیش هم صداشو ظبط کنه تو یه یه روز چنان دست به دست میگیرده کلیپش که همه بشنون. نمونش رو داریم میبینیم توی شبکه هایی مثل تلگرام. کلیپ یه بچه که حرف میزنه رو 50 میلیون نفر دیدن.خخخخ
جالبه هم خوب هم بده از جنبه هایی این امکانات.
بازم تاکید میکنم سعی بر قوی شدن داشته باشید ن مسابقه برای پول خرج کردن
هنر راهه خودشو پیدا میکنه
داشی ممنون از راهنماییت ولی حرف شما رو اصلا قبول ندارم..الان یه مثال میزنم:خود شما وقتی وارد یه سایت موسیقی میشی خداوکیلی وقتی یه خواننده بی نام و نشون میبینی روش کلیک میکنی؟نه کلیک میکنی؟ولی رضا صادقی یه اهنگ خام رو هم بزاره تو سایت چند هزار تا لایک میخوره! شما وقتی میری تو یه سوپر مارکت و سی دی یه خواننده ای که نمی شناسیش رو میخری؟نمی خری دیگه.شما میگی یه کلیپی که بچه حرف زده رو 50 میلیون نفر می بینن بله راست میگی چون مردم ایران تنها کسایی هستند که تو دنیا دنیال این جور چیرا هستن و دنبال مسخره بازی و جک و......اینا هستن چون طرف صبح تا شب تو تلگرامه و حتما کلیپ اون کودک رو می بینه!شما یه کلیپ بزار که دستگیر کردن دختر و پسر در خانه! میلیون ها دانلود میخوره ولی به اهنگ بزار می بینی 1000 تا دان شده! مردم عجیبی داریم ما اصلا......چند ماه پیش تو یکی از سایتهای موزیک شانسی رو یه خواننده گمنام کلیک کردم و دیدم خدای من چقدر خوب میخونه چقدر صداش خوبه! ولی 30 تا لایک خورده بود بالایی اون هم افشین اذری بود با 1000 تا لایک باور کن اون خواننده گمنام خیلی خیلی بهتر از افشین اذری بود! جالب اینجاست رفتم دیدم اون خواننده حدود 20 30 تا کار داشته و دان کردم دیدم یکی از یکی بهتر! اما کسی نمی شناسش! پس تو این وضعیت موسیقی باید از این کارا کنی .علی لهراسبی میثم ابراهیمی و.......خیلی ها از این کارا کردن...بازم میگم همه اینا بستگی به این داره که خواننده یه صدایی یه چیزی از خودش داشته باشه و گرنه پولش رو میریزه دور واینکه بعداز موفق شدن باید کارای خیلی قوی انجام بدی و همینطوری باید بری.