تفاوت کیفیت چنل استریپ با یونیت های جدای پری امپ و کمپرسور

23/5/13
538
353
63
تهران
ممنون گوش میکنم.
منظورم من این نیست که ببینم با نبود کمپرسور نویز داری یا نه؟
من میخوام بدونم با فعالیت شدید تر کمپرسوز نویز زیاد میشه یا نه؟
راستی برق هم ببر جای دیگه تست کن .
این دو تا که گفتی رو تست میکنم و یک رکورد هم میگیرم و نتیجه رو اعلام میکنم

23/5/13
538
353
63
تهران
ممنون گوش میکنم.
منظورم من این نیست که ببینم با نبود کمپرسور نویز داری یا نه؟
من میخوام بدونم با فعالیت شدید تر کمپرسوز نویز زیاد میشه یا نه؟
راستی برق هم ببر جای دیگه تست کن .
تست کردم و نتایجش رو گذاشتم تا گوش کنید
چیزی رکورد نکردم و فقط خواستم میزان نویز رو گوش کنید
اولین فایل رکورد بدون کمپرسور هستش و کمپرسور از مدار خارج شده
دومین رکورد با استفاده ازکمپرسور هستش که میزان گین رو روی 0 گذاشتم
سومین رکورد هم با استفاده از کمپرسور هستش که میزان گین رو زیادتر کردم و روی 5 گذاشتم
(فقط گین خود کمپرسور رو مقدارش رو تغییر دادم و به بقیه تنظیمات اصلا دست نزدم)

فایل های ضمیمه

23/5/13
538
353
63
تهران
درودی دوباره ...
ای بابا ، این چه داستانی شده ...
کابل trs ؟؟ فک نمیکنم کار درستی باشه !!! حتما و حتما اول از همه کابل xlr تهیه کن . به احتمال خیلی خیلی زیاد ( با توجه به این که تیوب هم مشکل ایجاد نکرده بود ) مشکل از کابل trs هست . اگه زودتر میگفتی ، من حتما میگفتم که اول کابل تهیه کن . یک مقدار نویز داخل همون وکالی که فرستادی و سالم هم بود من شنیدم . شک کردم ولی احتمالش رو کم میدونستم . کابل‌رو هم حتما عوض کن و نتیجه رو بگو .
الان استودیو نیستم ، به محض این که برم حتما ، چشم . سعی میکنم با یه نمونه صدا براتون آپ کنم ...
من منتظر جواب هستم ...
موفق باشی ...

Sent From My Galaxy Grand 2
من همچنان منتظر نمونه صدا از استودیو چنل شما و همچنین عکس از استودیو چنل هستم که ببینم تنظیمات شما چجوری گذاشته شده

artinviolin

عضو سایت
14/11/14
1,003
616
113
39
ایران
والا دوست عزیز البته من نظر شخصیمه و اساتید بهتر میدونن.
ولی این صدایی ک من شنیدم صدای نویز نیست صدای گینه و تا حدودی طبیعیه. ولی اگر بیش از حده خب حتما مشکل یا از تنظیماتته یا ولوم ی جایی زیاده چون این صدا تو همه دستگاها وجود داره وقتی گین و زیاد میکنی
بازم اساتید بهتر میدونن. ولی من این صدارو زیاد میشنوم مقدار کمشم مشکلی نداره

23/5/13
538
353
63
تهران
والا دوست عزیز البته من نظر شخصیمه و اساتید بهتر میدونن.
ولی این صدایی ک من شنیدم صدای نویز نیست صدای گینه و تا حدودی طبیعیه. ولی اگر بیش از حده خب حتما مشکل یا از تنظیماتته یا ولوم ی جایی زیاده چون این صدا تو همه دستگاها وجود داره وقتی گین و زیاد میکنی
بازم اساتید بهتر میدونن. ولی من این صدارو زیاد میشنوم مقدار کمشم مشکلی نداره
یعنی صدا غیر طبیعی نیست؟منظورم اون صدای لرزشه که تو فایل دوم و سوم هست
اگه دوستان لطف کنن یه نمونه صدا از میکروفون و سیستم خودشون بذارن بهتر میتونم مقایسه کنم

23/5/13
538
353
63
تهران
بلاخره مشکل پیدا شد...
بعد از این همه تغییر تنظیمات و کابل و ... وقتی دوستان گفتن که میتونه از برق باشه من رکوردی رو با تنظیمات استودیو چنل در روز انجام دادم.رکورد رو ذخیره کردم .تنظیمات رو هم همونجوری گذاشتم موند تا الان که ساعت 4 صبح هستش.سیستم رو روشن کردم و با همون تنظیمات دوباره رکورد گرفتم و با تعجب دیدم که خبری از اون نویز نیست
دیگه فکر میکنم صد درصد مشکل از جایی از برق باشه
فقط سوال اساسی اینجاست که با توجه به داشتن آداپتور برای استودیو چنل و کارت صدا که فکر میکنم درون اداپتور ترانس وجود داشته باشه و مقدار ولتاژ دلخواه رو به این دو دستگاه میده، نبایدمشکل از نوسانات برق این دو دستگاه باشه
به نظرتون مشکل از نوسانات برق هستش یا نویز درون سیم ها؟؟
و اینکه مشکل مربوط به کدوم دستگاه هستش

artinviolin

عضو سایت
14/11/14
1,003
616
113
39
ایران
بلاخره مشکل پیدا شد...
بعد از این همه تغییر تنظیمات و کابل و ... وقتی دوستان گفتن که میتونه از برق باشه من رکوردی رو با تنظیمات استودیو چنل در روز انجام دادم.رکورد رو ذخیره کردم .تنظیمات رو هم همونجوری گذاشتم موند تا الان که ساعت 4 صبح هستش.سیستم رو روشن کردم و با همون تنظیمات دوباره رکورد گرفتم و با تعجب دیدم که خبری از اون نویز نیست
فقط سوال اساسی اینجاست که با توجه به داشتن آداپتور برای استودیو چنل و کارت صدا که فکر میکنم درون اداپتور ترانس وجود داشته باشه و مقدار ولتاژ دلخواه رو به این دو دستگاه میده، نبایدمشکل از نوسانات برق این دو دستگاه باشه
شما از ی ترانس 2کیلو وات استفاده کن مشکلت احتمالا حل میشه

artinviolin

عضو سایت
14/11/14
1,003
616
113
39
ایران
آخه مگه خود این دستگاه ها ترانس ندارن و نباید ولتاژ برق رو ثابت کنن؟
ن بابا اون ترانسا فرق داره.. بعضی جاها تغییر ولتاژ زیاده و اسیب زیادی میزنه ب وسایل.
البته کلا توصیه میشه از ترانس واس وسائلت استفاده کنی..حتی بعضی ها سره راه کنتور ی ترانس5کیلو میزارن ک کل وسائل خونشون هم محافظت میشه.. حتما بگیره ارزش هزینه داره.. حتی اگه مشکلت از ان نباشه.. ترانس وسیله واجبیه
این ترانسها تقویت و تضعیف میکنن ولتاژ و ولی مال خودش ک همچین توانی و نداره

23/5/13
538
353
63
تهران
ن بابا اون ترانسا فرق داره.. بعضی جاها تغییر ولتاژ زیاده و اسیب زیادی میزنه ب وسایل.
البته کلا توصیه میشه از ترانس واس وسائلت استفاده کنی..حتی بعضی ها سره راه کنتور ی ترانس5کیلو میزارن ک کل وسائل خونشون هم محافظت میشه.. حتما بگیره ارزش هزینه داره.. حتی اگه مشکلت از ان نباشه.. ترانس وسیله واجبیه
این ترانسها تقویت و تضعیف میکنن ولتاژ و ولی مال خودش ک همچین توانی و نداره
اگه شما اطلاع دارید بگید چه برندی ترانس بگیرم که هم قیمتش خوب باشه هم جنسش خوب باشه؟
دوستان دیگه هم اگه اطلاع دارن راهنمایی کنن

artinviolin

عضو سایت
14/11/14
1,003
616
113
39
ایران
اگه شما اطلاع دارید بگید چه برندی ترانس بگیرم که هم قیمتش خوب باشه هم جنسش خوب باشه؟
توی ایرانی ها سارا خوبه فاراتل هم خوبه.. توسی خارجیهام انوکار خوبه البته الان باید مارکهای دیگه ای هم اومده باشه. ی سر برید توپخونه و لاله زار همه چی دستتون میاد

Dr.Noise

هنرمند
عضو سایت
23/2/10
1,881
2,689
113
35
مشهد
بلاخره مشکل پیدا شد...
درودی دوباره مهران جان ...
داداش من که اول گفتم مسیر برق رو عوض کن مشکل حل میشه ;)
ولی این تاپیک برای من مفید هم بود یه جورایی البته . در مورد این که گفتین اگر از کابل XLR استفاده بشه پری امپ کارت صدا فعال میشه و ... من خیلی گشتم و ویدیو زیاد دیدم تو یوتیوب و ... اکثرا گفته بودن که فقط روی مقدار گین تاثیر میذاره و کنترل مقدار گین میاد روی گین کارت صدا و ...
من رفتم جک خریدم و کابل XLR به TRS درست کردم . از استودیو چنل پریسنوس استفاده میکنم . کارت صدا هم Motu ultralight mk3 هستش . الان تازه رسیدم به استودیو . در شرایط مختلف یه وکال رکورد میگیرم و نتیجش رو حتما میذارم دوستان هم ببینن . شاید در آینده به کارشون بیاد .
تو پست بعدی شرایط رکورد میذارم . اگر مدیران محتمرم هم صلاح بدونن براش یه تاپیک ایجاد کنم .
خوشحالم که مشکلت حل شد ...
موفق باشی ...

shahab47

عضو سایت
2/9/09
484
454
63
تهران
متاسفانه من اینجا امکانش رو ندارم فایل رو دانلود کنم . ولی قبل از اینکه خرج اضافه ای کنید یه سیم ارت وصل کنید ببینید باز هم نویز دارید یا خیر امکانش زیاده به این واسطه نویز افتاده باشه

23/5/13
538
353
63
تهران
متاسفانه من اینجا امکانش رو ندارم فایل رو دانلود کنم . ولی قبل از اینکه خرج اضافه ای کنید یه سیم ارت وصل کنید ببینید باز هم نویز دارید یا خیر امکانش زیاده به این واسطه نویز افتاده باشه
ممنون دوست عزیز،اتفاقا این کار رو هم کردم و تفاوتی نکرد.تنها چیزی که مونده و به ذهنم میرسه همون مشکل برق هستش.چون در بعضی مواقع بعضی از لامپ های منزل هم خود به خود و موقعی که خاموشه پرپر میزنه

23/5/13
538
353
63
تهران
درودی دوباره مهران جان ...
داداش من که اول گفتم مسیر برق رو عوض کن مشکل حل میشه ;)
ولی این تاپیک برای من مفید هم بود یه جورایی البته . در مورد این که گفتین اگر از کابل XLR استفاده بشه پری امپ کارت صدا فعال میشه و ... من خیلی گشتم و ویدیو زیاد دیدم تو یوتیوب و ... اکثرا گفته بودن که فقط روی مقدار گین تاثیر میذاره و کنترل مقدار گین میاد روی گین کارت صدا و ...
من رفتم جک خریدم و کابل XLR به TRS درست کردم . از استودیو چنل پریسنوس استفاده میکنم . کارت صدا هم Motu ultralight mk3 هستش . الان تازه رسیدم به استودیو . در شرایط مختلف یه وکال رکورد میگیرم و نتیجش رو حتما میذارم دوستان هم ببینن . شاید در آینده به کارشون بیاد .
تو پست بعدی شرایط رکورد میذارم . اگر مدیران محتمرم هم صلاح بدونن براش یه تاپیک ایجاد کنم .
خوشحالم که مشکلت حل شد ...
موفق باشی ...
ممنونم از جوابهای شما و دیگر دوستان
امیدوارم دیگه با خرید ترانس مشکلم حل بشه
اتفاقا خودم هم در طی این سوال و جواب ها و بحث ها کلی چیز جدید یاد گرفتم. خوبی این موضوعات و این سایت هم همینه
اون موقع هم که گفتی مسیر برق رو عوض کن عوض کردم ولی برقه پوست کلفت تر از این حرفا بود :laugh:
خوبه پس واسه شما هم یک فایده داشت

Dr.Noise

هنرمند
عضو سایت
23/2/10
1,881
2,689
113
35
مشهد
درودی دوباره خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی ...
آقا من در قسمت های مختلف چک کردم و د شرایط متفاوت وکال رکورد کردم .
1 - باکابل ( XLR به XLR ) از لاین مایک صدا گرفتم .
2 - با کابل ( XLR به TRS ) از لاین مایک صدا گرفتم .
3 - با کابل ( XLR به TRS ) از لاین های 3 تا 8 صدا گرفتم .
در تمام شرایط رکورد تنظیمات استودیو چنل ، در یک حالت بود و اصلا تغییری نداشت .
و در نهایت ( از نظر کیفیت صدا ) هیچ تفاوتی با هم نداشتن وکال ها !!
فقط وقتی رو لاین مایک بودم ، همونطور که قبلا هم گفتم ، گین صدا رو میشد از روی کارت صدا هم تنظیم کرد . همین !!
ناگفته نمونه که در لاین های دیگه هم میشه گین رو از طریق میکسر نرم افزاری کارت صدا بالا برد .
حداقل برای من اینطوری بود که هیچ تفاوتی رو ایجاد نکرد !!!
کارت صدا : Muto UltraLight Mk3
مایک : SE X1
پری امپ : Studio Channel Presonus
اگر کسی خواست میتونم نمونه صداها رو هم بذارم .
موفق باشید ...

23/5/13
538
353
63
تهران
درودی دوباره خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی ...
آقا من در قسمت های مختلف چک کردم و د شرایط متفاوت وکال رکورد کردم .
1 - باکابل ( XLR به XLR ) از لاین مایک صدا گرفتم .
2 - با کابل ( XLR به TRS ) از لاین مایک صدا گرفتم .
3 - با کابل ( XLR به TRS ) از لاین های 3 تا 8 صدا گرفتم .
در تمام شرایط رکورد تنظیمات استودیو چنل ، در یک حالت بود و اصلا تغییری نداشت .
و در نهایت ( از نظر کیفیت صدا ) هیچ تفاوتی با هم نداشتن وکال ها !!
فقط وقتی رو لاین مایک بودم ، همونطور که قبلا هم گفتم ، گین صدا رو میشد از روی کارت صدا هم تنظیم کرد . همین !!
ناگفته نمونه که در لاین های دیگه هم میشه گین رو از طریق میکسر نرم افزاری کارت صدا بالا برد .
حداقل برای من اینطوری بود که هیچ تفاوتی رو ایجاد نکرد !!!
کارت صدا : Muto UltraLight Mk3
مایک : SE X1
پری امپ : Studio Channel Presonus
اگر کسی خواست میتونم نمونه صداها رو هم بذارم .
موفق باشید ...
ممنون دوست عزیز
اگه امکان داره یک نمونه صدا همراه تنظیمات گین و تیوب و ... که روی استودیو چنل و کارت صدا هست برای من بذار تا یک مقایسه انجام بدم.میخوام ببینم در تنظیمات و شرایط یکسان استودیو چنل و گین کارت صدا وکال من با شما چقدر تفاوت داره و میزان نویز و ... رو بسنجم.ممنون میشم

Dr.Noise

هنرمند
عضو سایت
23/2/10
1,881
2,689
113
35
مشهد
ممنون دوست عزیز
اگه امکان داره یک نمونه صدا همراه تنظیمات گین و تیوب و ... که روی استودیو چنل و کارت صدا هست برای من بذار تا یک مقایسه انجام بدم.میخوام ببینم در تنظیمات و شرایط یکسان استودیو چنل و گین کارت صدا وکال من با شما چقدر تفاوت داره و میزان نویز و ... رو بسنجم.ممنون میشم
مهران جان ببخشید دیر شد . من اصن متوجه نشدم گفتی نمونه صدا .
فایل رو پیوست کردم . صدام رو تحمل کن خودت ...

20150714_202845.jpg 20150714_202845.jpg

فایل های ضمیمه

• 1.9 مگابایت نمایش‌ها: 33
23/5/13
538
353
63
تهران
مهران جان ببخشید دیر شد . من اصن متوجه نشدم گفتی نمونه صدا .
فایل رو پیوست کردم . صدام رو تحمل کن خودت ...

مشاهده پیوست 14597 مشاهده پیوست 14597
واقعا ممنون
صدا هم خیلی عالیه. حالا باید دقیق با هدفون گوش کنم و مقایسه کنم
فقط یک سوال. توی عکس دکمه eq bypass رو زدی.با این کار اکولایزر از مدار خارج میشه و رو صدا اعمال نمیشه دیگه درسته؟؟ اگه آره چرا این کار رو کردی؟