سلام. در مورد گیتار اکوستیک اطلاعی ندارم. خصوصا در مورد سیمش.سلام گیتار آکوستیک من مدلش cort earth 60 هستش ...اولش که خریدم چون مبتدی بودم و کسی نبود که کمکم کنه بعده خرید فهمیدم که تاب داره !!
خلاصه با تنظیم تراس رود مشکلم حل شده الان ...
ولی فرقی که کرده اینه که صداش ضعیف شده دیگه اون قدرت قبل رو نداره اما در عوض گزی نداره و هم اینکه فوق العاده سیماش نرم شده :s
الان به نظر دوستان نیازی هست که سیمارو عوض کنم؟ اگه آره چه نوع سیمی ؟!!!
در ضمن نظرتون در مورد گیتارم چیه ؟
کسی جواب ما رو نمیده ؟سلام
من یه IBANEZ V72 ECE BK خریدم ....
بم گفتن باید neck رو adjust کنم من هم طوری تنظیم کردم که وقتی گیتار کوک هست پرده اول سیم شش دقیقا" F باشه و پرده دومش F# باشه و ... (با تراس راد تنظیم کردم)
حالا می خوام بدونم همین کافی هست ؟
کلا" neck باید یه مقداری قوس داشته باشه یا نه ؟
راستی اکشن گیتار رو باید از کدوم فرت اندازه بگیرم ؟
گیتار آکوستیک که saddle چوبی داره رو چطوری میشه اکشنش رو تنظیم کرد ؟
سلامسوال
دوستان، یه گیتار آکوستیک سیم فلزی دارم که فرت چهار سیم سوم (یعنی نت سی)، صدای سیم دوم رو نمیده و حدود 0.25 دسیبل اختلاف داره. از کوک هم مطمئنم با تیونر انجام شده. حالا سوالم اینه که به نظرتون مشکل از کجای ساز میتونه باشه؟
سلامسوال
دوستان، یه گیتار آکوستیک سیم فلزی دارم که فرت چهار سیم سوم (یعنی نت سی)، صدای سیم دوم رو نمیده و حدود 0.25 دسیبل اختلاف داره. از کوک هم مطمئنم با تیونر انجام شده. حالا سوالم اینه که به نظرتون مشکل از کجای ساز میتونه باشه؟
.سلام دوستان
میدونم احتمال جواب گرفتنم از اینجا 20 درصده ولی سوالمو میپرسم
من یه گیتار c80 یاماها دارم.
امروز پشت گیتارم خورد به پایه مبل و یه کم پشتش فرو رفت.
البته فکر میکنم به چوب آسیبی نرسیده و فقط اون لایه روی چوب آسیب دیده.
به نظرتون میشه کاریش کرد؟چون من رو این جور چیزا حساسم
hamon tor k bacheha goftan ye pich hast k achar alen mikhore bayad ba oon khame dasteye guitaro bartaraf koni,albate kare ye tamirkareسلام دوستان خوب.گیتار آکوستیک من کمی دسته اش گود رفته میخاستم بدونم درست میشه یا باید دسته عوض بشه یا هر چیز دیگه چون خیلی صداش و پیکاپش خیلی خوبه نمیخام از دست بدمش
چیکارش کنم به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smile (9)::smile (9):
akdare gitarhaye classic moshkele pare kardane sime 4ro daran{sime d].fekr konam moshkel az kharak basheسلام
یه مشکل دارم که داره دیوونم میکنه سوال های قبلیم رو جواب ندادین فدای سرتون تو رو خدا توی این مورد کمکم کنید
گیتار که خریدم بعد از یه هفته سیم یکش برید گفتم حتما" سیمش خوب نبوده با اینکه داداریو بود
رفتم براش یه دست لابلا خریدم که توش دو تا سیم یک بود و دوتا سیم دو
سیم ها رو کامل عوض کردم
بعد از چند روز دوباره سیم یک برید دوباره عوض کردم دوباره برید
گیتارمو چک کردم گوشی هاش تیز نشده که سیم رو ببره
در مورد کوک هم معمولی کوکش می کنم (با تیونر )
وقتی کوکش هم می کنم هی به تدریج کوک خالی میکنه یعنی هی نیاز داره که سیم سفت تر شه تا آخر ببره:smile (23):
تو رو خدا کمکم کنید
sime fabrike guitar kolan sefte,chon sime teste.harchi pol bishtari bedi vase kharide sim khob behtareسلام
6 ماهی شده از خرید گیتارم آکوستیک کورت earch 60 ...از اون موقع سیماشو عوض نکردم
سیمی می خوام که نرم باشه ..اونم خیلی نرم لطفا یکی راهنمایی کنه
مشکل من سیمای بیسش هستن که اصلا دیگه کیفیت نداره و اینکه سفت هستش !
ممنون میشم یکی جواب بده ..........