P parhamic 3/4/16 24 19 3 22 12/6/16 #1 سلام خسته نباشید، من چندین ماهی میشه پیانو کار می کنم و تو فکر نوشتن چند قطعه هستم، می خواستم بدونم برای اینکار به چه دانشی نیازه ؟ اصلا به تئوری موسیقی نیاز هست یا شناخت گام ها.اگه هست کتابی معرفی می کنید ممنون واکنشها: Soheil Monfared
سلام خسته نباشید، من چندین ماهی میشه پیانو کار می کنم و تو فکر نوشتن چند قطعه هستم، می خواستم بدونم برای اینکار به چه دانشی نیازه ؟ اصلا به تئوری موسیقی نیاز هست یا شناخت گام ها.اگه هست کتابی معرفی می کنید ممنون
Soheil Monfared هنرمند عضو سایت 22/5/12 2,358 2,214 113 36 Vengeance Land soheil0monfared.bandcamp.com 12/6/16 #2 سلام دوست عزیز... تمام مواردی که گفتید لازمه ی آهنگسازی هستن. کتاب هم برای آموزش تیوری زیاد هست. 1.کتاب تیوری موسیقی نوشته پرویز منصوری 2.کتاب تیوری موسیقی نوشته مصطفی کمال پور تراب. که کتاب اول رو توصیه میکنم... واکنشها: Yo3fM و parhamic
سلام دوست عزیز... تمام مواردی که گفتید لازمه ی آهنگسازی هستن. کتاب هم برای آموزش تیوری زیاد هست. 1.کتاب تیوری موسیقی نوشته پرویز منصوری 2.کتاب تیوری موسیقی نوشته مصطفی کمال پور تراب. که کتاب اول رو توصیه میکنم...