دوست عزیز اینقدر vst هست که شما میتونید بیس های خوبی توش پیدا کنید. مثل مواردی که دوستان فرمودن. اما...
مطمئنا اگه بخواین به صورت حرفه ای ادامه بدبد مطمئنا بعد از مدت ها همین vst ها دیگه پاسخگوی نیاز شما نیستن.
بنده هیچ کدوم از موارد بالا رو به شما پیشنهاد نمیدم.بلکه یاد گرفتن یک سینت رو به طور کامل به شما پیشنهاد میکنم.
یعنی یاد گرفتن کامل اون سینت و تسلط کامل داشتن بر اجزای اون و شناختن نوع اون (Subtractive- Additive - FM & ...) و ... . که این باعث میشه تمامی نیاز های خودتون رو بتونید خودتون پاسخ بدید تا اینکه فقط یک صدا رو انتخاب کنید و ...سلام دوست عزیز ببخشید منظورتون از یاد گرفتن یک سینت به طور کامل چیه ؟ یعنی روش کارکردن و ساخت و ترکیب با اونهاست؟
من اگه بخوام از این پدهایی که تو موسیقی های الکترونیک و هاوس استفاده میکنن سیروان خوسروی هم زیاد از این پدها استفاده میکنه بسازم باید چکار کنم من نتونستم به اون کیفیت و زیبایی بسازم آیا فرمول خاصی داره؟یعنی یاد گرفتن کامل اون سینت و تسلط کامل داشتن بر اجزای اون و شناختن نوع اون (Subtractive- Additive - FM & ...) و ... . که این باعث میشه تمامی نیاز های خودتون رو بتونید خودتون پاسخ بدید تا اینکه فقط یک صدا رو انتخاب کنید و ...
از اینجا که تاپیک مربوط به به چیز دیگه ای هست و شما باید سوالتون رو جایی دیگه مطرح کنید اما ...من اگه بخوام از این پدهایی که تو موسیقی های الکترونیک و هاوس استفاده میکنن سیروان خوسروی هم زیاد از این پدها استفاده میکنه بسازم باید چکار کنم من نتونستم به اون کیفیت و زیبایی بسازم آیا فرمول خاصی داره؟
ببخشید آقا حامد اسم این پدها چی هست من اگه بخام سرچ کنم یا بپرسم ؟از اینجا که تاپیک مربوط به به چیز دیگه ای هست و شما باید سوالتون رو جایی دیگه مطرح کنید اما ...
معمولا پد ها صداهایی کششی با Release و Decay بالا و Low Attack و ... هستش. اما همه چیز بستگی به صدایی که شما میخواهید داره
سعی نکنید مثل کسی بسازید بلکه سعی کنید مثل خودتون بسازید. شاید به اون شکل در نیاد اما خوب شما تلاش کردید و این کار و انجام دادید حالا خوب یا بد. اصولا کسانی که تازه شروع می کنند کمی عجله هم دارند.
همونطور که در پست قبل خدمتتون گفتم سعی کنید راز سینتی سایزرها رو دریابید و امواج و صداها رو درک کنید.
اینجاست که اگر شما یاد بگیرید شاید اون چیزی که میشنوید برای شما چیزی بسیار پیش پا افتاده باشه.
ببخشید آقا حامد اسم این پدها چی هست من اگه بخام سرچ کنم یا بپرسم ؟از اینجا که تاپیک مربوط به به چیز دیگه ای هست و شما باید سوالتون رو جایی دیگه مطرح کنید اما ...
معمولا پد ها صداهایی کششی با Release و Decay بالا و Low Attack و ... هستش. اما همه چیز بستگی به صدایی که شما میخواهید داره
سعی نکنید مثل کسی بسازید بلکه سعی کنید مثل خودتون بسازید. شاید به اون شکل در نیاد اما خوب شما تلاش کردید و این کار و انجام دادید حالا خوب یا بد. اصولا کسانی که تازه شروع می کنند کمی عجله هم دارند.
همونطور که در پست قبل خدمتتون گفتم سعی کنید راز سینتی سایزرها رو دریابید و امواج و صداها رو درک کنید.
اینجاست که اگر شما یاد بگیرید شاید اون چیزی که میشنوید برای شما چیزی بسیار پیش پا افتاده باشه.