اولا که به قول رئیس سایت نیازت چی میگهسلام
گرون ترین و با کیفیت ترین کارت صدای حرفه ای برای استدیو چیه؟
شركتهاي زيادي هستن كه كارتهاي بسيار خوبي دارن. و البته گرون.گرون ترین و با کیفیت ترین کارت صدای حرفه ای برای استدیو چیه؟
البته مدلش 2626 هستش نه اينكه 26 تا ورودي داره نه...راستی 8 تا پری امپ داره 26 تا ورودی و 26 تا خروجی
كارتيه كه من دارمش و صرفا يه كارت صداي رك هستش.digi 003rack
اما اين مدل با كنترلر اون يكي شده يعني هم كارت هستش و هم كنترلر ... كه البته قيمت اونم بالاتره.digi design 003 factory bundle
بله دقيقا... البته من خيلي تعريف كانورتورهاي اونو شنيدم و معمولا هم در كنار degi design بهترين كانورتورها ديجيتال همين برنده.محصولات Apogee Electronic
با اين برند هم موافقم توي استوديو واحد موسيقي صدا و سيماي اينجا با همين كارت دارم كار ميكنم البته كارتي كه اونجا نصبه كانورتوهاي adat هستش كه به ميكسر yamaha dm2000 كانكت شده ( عكس آواتار خودم )مدل دیگه Fireface 800 از برند معروف RME هست که به عنوان قویترین اینترفیس فایروایر در دنیا حساب میشه :
جهت اطلاع شركت digi design شركت m-audio رو چند ساليه كه خريده و اگه به نظر من تغييري در كيفيت و يا خدمات اون ميبينيد بعد از رفتن زير پوشش digi design ايجاد شده. بله خيلي كارها هست كه m-audio ر مقايسه با digi design ممكنه كم بياره.من خیلی حرفه ای نیستم ولی به نظر من هیچ کاری نیست که digidisign بتونه بکنه ولی ام آئودیو نتونه بکنه![]()
خيلي از استوديو هاي تو ايران حتي خانگي هم هستن كه پروتولز hd دارن. شايد كنسولهاي icon نداشته باشن اما نيمي از اين تجهيزات رو دارن. البته اين سيستم با كنترلر مدل c24 هم كار ميكنه نمونه ش استوديو پاپ.بنظرتون کسی توی ایران هست که این همه احتیاجات داشته باشه واسه یه ریکورد
اگه شما راضي نبودي دليل بر بد بودن سيستم نيست مشكل چيز ديگه س ممكنه اصلا اون شخص در مورد صدا برداري تجربه كافي رو نداشته باشه. !! و يا اصلا كار با اون سيستم تو دستش نباشه.!من یکی از کارام رو تو یه استودیو که پروتولز اچ دی داشت خوندم که راضی هم نیستم
تا حالا 2 تا استودیو رفتم که میکسرهایه همراه میز داشتن البته فکر میکنم اسمشون icon باشه که هر 2 تاشون هم کار های خیلی خوبی نداشتن![]()
اين حرف رو قبول ندارم.! سيستم خوب در كنار استفاده درست و علمي ميتونه خيلي مفيد باشه تو ايران هم اين سيستمها هستش جهت اطلاع. ( حتي اگه كمي سايزشون كوچيكتر باشه. )این استودیو ها مال خارج از ایرانه ما همچین نیازهایی نداریم و نخواهیم داشت![]()
دنبال ثابت كردن اين موضوع نباشيد.... همه دنيا دارن با اين برنامه يا logic كار ميكنن. اگه چند نفر با چند تا كار ضعيف و تبليغات انچناني ميان و ميگن كه با پروتولز كار كرديم دليل بر بد بودنش نيست.کسی هست که بتونه ثابت کنه کیفیت پروتولز رو
دوست عزيزم ايشون يه معرفي از بهترين كارتها خواستن منم بهشون جواب دادم. بحث تبعيض كه اصلا منتفيه.ولی ما یه کلام نوشتیم 2 تا کارت صدا رو مقایسه کنید یه ساعت داشتین فقط سوال پیچم میکردید
در کل جواب ما رو که ندادید![]()
خوب حتما يه مزيتي داره كه اينقدر اختلاف قيمت درش هست. !!! من در اين پست حرفي از خودم نزدم تمامي مواردي كه اشاره كردم رو ميتونيد در تمامي فرومهاي خارجي هم ببينيد. دوست عزيز.در مورد دیجی دیزاین هم هر چه قدر خوب باشه باز اونقدر خوب نیست که تفاوت 11میلیون به 1 میلیون باشه
فرمايش شما صحيح.... منم خيلي ها رو ميشناسم كه با اين سيستم كار كردن اما دليل نميشه كه هميشه كاراشون خيلي خوب از آب در بياد بستگي به اون مهندس صدا هم داره.تازه خواننده هایی که میدونم یه سری از کاراشون رو اونجا ضبط کردن اینان
مهدی مقدم
یاسر محمودی
رضایا و .... بقیه رو نمیدونم ولی اینا رو مطمئن بودم
نيازي به حذف نيست شايد دوستان ديگه هم باشن كه بخوان در اين مورد اطلاعاتي رو كسب كنن.این پست خارج از بحثه از رئیس سایت میخوام حذفش کنه
البته بعد از یه ربع اگه زحمتی نباشه
آقا سلام
ولی خداییش تبعیض تابلوتر از این
یارو اومده پرسیده گرونترین کارت صدا شما ردیف جوابش رو کامل دادی کلی هم عکس و اینا گذاشتی
ولی ما یه کلام نوشتیم 2 تا کارت صدا رو مقایسه کنید یه ساعت داشتین فقط سوال پیچم میکردید
در کل جواب ما رو که ندادید:smile (75):
در مورد دیجی دیزاین هم هر چه قدر خوب باشه باز اونقدر خوب نیست که تفاوت 11میلیون به 1 میلیون باشه
موفق باشید این پست خارج از بحثه از رئیس سایت میخوام حذفش کنه
البته بعد از یه ربع اگه زحمتی نباشه
اينم در پاسخ به jackbil عزيز:
جهت اطلاع شركت digi design شركت m-audio رو چند ساليه كه خريده و اگه به نظر من تغييري در كيفيت و يا خدمات اون ميبينيد بعد از رفتن زير پوشش digi design ايجاد شده. بله خيلي كارها هست كه m-audio ر مقايسه با digi design ممكنه كم بياره.
خیر دیجی دیزاین قبل از این هم کارت تولید میکرد.دیجیدیزاین قرار بود فقط برنامه بده امادیو کارت و سخت افزار
حق با شماست. مقایسه رو باید بر مبنای کاربر و نیاز اون انجام داد.الان ام آدیو تو نیمه حرفه ای خیلی خوبه
دیجی هم تو حرفه ای ها
به نظر من قابل مقایسه نیستنالبته نظر من
شاید اشتباه کنم یجورایی ولی برداشت شخصیمه![]()
خیر مخالفم.علت قیمت بالا ی پرو تولز به خاطر کانورت عالی دیجیتال به آنالوگ و بلعکس اونه وگرنه شما با on board هم میتونی رکورد بگیری کافیه یه پری امپ 50 تومانی بخری
موافقم.من الان برای موزیک ساختنم از mk2 و برای رکورد از002 استفاده میکنم باز نیاز رو احساس میکنم اگه کارهاتون صدای خوبی نمیده میتونه 100 دلیل دیگه داشته باشه
اگر شخصی یا اشخاصی با داشتن چنین سخت افزارهایی نتونستن کیفیت لازم و قابل قبول رو ارایه بدن قطعا به این دلیله که سواد لازم برای این کار رو نداشتن. چرا که برای ریکورد , میکس و مسترینگ باید مهندسی صوت داشت و به مباحث فیزیک صوت مسلط بود. بی تردید چه از نظر Quality در Export Wave ترکها به صورت جزء به جزء و چه از نظر Quality در Mix and Mastering نهایی بین این دو تفاوت فاحش وجود داره و نیازی به اثبات نیست . اونچه که نیاز به اثبات داره اینه که گفته بشه بین این دو تفاوتی وجود نداره.سلام به همه دوستان
من خیلی حرفه ای نیستم ولی به نظر من هیچ کاری نیست که digidisign بتونه بکنه ولی ام آئودیو نتونه بکنه:d
بنظرتون کسی توی ایران هست که این همه احتیاجات داشته باشه واسه یه ریکورد
من کارایی که که با کارت پروتولز اچ دی ضبط شده رو شنیدم به نظرم این شرکت درباره وسایلش زیادی اقراق کرده
شما قیمت یکی از کارتها رو گفتی 11 میلیون که یعنی 11 تا 2626 یعنی ارزش داره؟؟؟:smile (42):
من یکی از کارام رو تو یه استودیو که پروتولز اچ دی داشت خوندم که راضی هم نیستم
تا حالا 2 تا استودیو رفتم که میکسرهایه همراه میز داشتن البته فکر میکنم اسمشون icon باشه که هر 2 تاشون هم کار های خیلی خوبی نداشتن:smile (53):
این استودیو ها مال خارج از ایرانه ما همچین نیازهایی نداریم و نخواهیم داشت:smile (85):
کسی هست که بتونه ثابت کنه کیفیت پروتولز رو
داداش من گفتم پول دور ریختنه حالا میخوای پند بگیر نمیخوای ملال:smile (19):
اینجانب عضو جدید هستم .با شما کاملا موافقم. در این چند روز پستهای متعددی از آقای محبی خوندم و دریافتم که ایشون مطالعه زیاد انجام میدن و بدون تعصب به سوءالات پاسخ میدن . البته ایشان پیشکسوت بنده هستند و با عرض احترام باید بگم فرمایشات و اطلاعاتشون صحیحست.در این تاپیک به صورت کلی به top 10 های این صنعت نگاهی داشتند که نیاز به سوال و جواب خاصی نداشته.
ایشون تجربه رایگان بدست نیومدشون رو دارند در کمال اخلاص به همه هموطنانشون تقدیم میکنند , بهتر هست در انتخاب واژه گان دقت بیشتری داشته باشیم .