سلام به همه دوستان.
يادم مياد وقتي موسيقي رو شروع كردم نه تو بندر عباس آموزشگاه درستي بود و نه مدرس تحصيل كرده. كه بتونه بهم چيزي ياد بده تنها نوازندگان ارتشي بودن كه كمي اصولي موسيقي روميدونستن و يك نفر در بين اونها استاد واقعي بود. اونم مرحوم روضه خوان بود كه تمامي حرفه ايي هاي الان در بندرعباس شاگرد ايشون بودن.. اما هميشه دنبالش بودم.
وقتي كه ما اون موقع ميخواستيم ارگ مون رو ( نميگم كيبورد چون يه ارگ كوچيك بود ) ببيريم خونه دوستمون براي تمرين و اسنفاده از تجربه ش ميدونين چيكار ميكرديم.؟
اونو ملافه پيچ ميكرديم و هزار جور استتار تا نكنه ببينن و بگيرن. ( اون موقع كمي روي اين مسئله سخت گيري بود. ) يا چند بار تو مراسم هم وسايل گروه ما رو گرفتن و مصادره كردن. خدا ميدونه خودم هم از دستم در رفته.
اما الان كه خدا رو شكر جو موسيقي خيلي بهتر از قبله آدم ميتونه راه اصولي رو پيش بره و چرا به بيراهه بزنه.
اينا رو گفتم تا بدونين كه من براي رسيدن به اينجايي كه الان هستم زياد سختي كشيدم اما شما دوستان الان راحت ميتونين يه سيستم بخرين و يه كارت و موسيقي مورد نظرتون رو كار كنين. روزي كه من با cake walk 1 كه ويندوز 3.1 اجرا ميشد كار ميكردم اف ال و نرم افزارهاي پيشرفته امروز كجا بودن.؟
پس بسته به نياز موسيقي همه چيز توليد ميشه و بايد بشه.
من به فرومهاي ديگه كاري ندارم هر فرومي مطالب خاص خودش و داره .. اما سايت ما داره به كمك شما كمبودها رو پيدا ميكنه و در صدد رفع اونه.
هر چيزي كه نياز باشه از هر جا كه نياز باشه تهيه ميكنيم ( به همين دليله كه قراره بزودي يه مترجم براي ترجمه كتابها ومقالات موسيقي در كنارمون بشه. ) و در فروم قرار ميديم تا كاربري كه وارد ميشه بتونه نيارهاشو تامين كنه.
اينم به farinaz عزيز:
وخلاصه مطلب اینکه توی فروم این نکته در نظر گرفته میشه که عضو شرکت کننده حداقل یک سری اطلاعاتی از قبل داشته باشه!
و آقا امید عزیز یک مثال :میکروفون گذاری! (البته مطالب کمی وجود داره اما کامل نیست)
اين بحثي رو كه شما مثال زدين بحثي كاملا حرفه ايه ... من هم توي استوديو خودم و هم صدا سيما با ميكروفون هاي زيادي كار ميكنم و هزار مدل ميكروفون گذاري رو بلدم. اما .............. چون دوستان در اين سايت بيشتر موسيقي الكترونيك كار ميكنن وشايد نياز به ركورد ساز زنده نداشته باشن نميشه همه رو قرار داد. ويا اينكه شايد دسترسي به ميكهاي مورد نظر براي كارشون نداشته باشن. پس بايد دوستي يا كاربري اين نياز رو داشته باشه و مطرح كنه تا بهش پاسخ بدم كما اينكه يكي از دوستان از طريف همين سايت باهام تماس داشت و در مورد ميكروفون گذاري براي گراند پيانو پرسيد و منهم در اين مورد و با توجه به امكانات ميكروفونهاي موجودش بهش پيشنهاداتي دادم. كه اينكار هم باعث يادآوري تجربه هاي خودم شد و هم اون دوست مشكلش حل شد. و مسلما من بيشتر لذت بردم.
بازهم مرسي از دوستان. كه نظر دادن.