میکروفن 990 از MXL یک میکروفن خازنی بزرگ و مدرن است.
990 دارای الگوی دریافت کاردیویید ، دیافراگم 6 میکرون و پاسخ فرکانسی در حدود 30 هرتز تا 20 کیلو هرتز رو دارا هست. این میکروفن بهمراه Shock Mount عرضه میشه.
من چند برداشت صدا با این میکروفن روی وکال و گیتار آکوستیک انجام دادم و از پری امپ های اینترفیس صوتی Presonus FP10 استفاده کردم بنابراین نظری که در مورد این میکروفن دارم در مقایسه با میکروفن های دیگری که با همان اینترفیس صوتی استفاده کردم هست.
ابتدا وکال ها: وکال ها خیلی صاف، شفاف، واضح و تیز صدا داد. در حال که بطور نرمال کمی صدای بی کاربرد اتاق نیز موقع ضبط دریافت میکردم. این میکروفن، میکروفن حساسی هست بنابراین شما از طرفی جزئیات صدا را کامل دریافت می کنید از طرفی دیگه شما باید خیلی مراقب نویز زمینه باشید. اولین ضبط من با این میکروفن همراه با نویز زمینه زیادی بود بیشتر از اونی که بطور نرمال دریافت می کنم. وقتی که خیلی نزدیک به صدا گوش کردم متوجه شدم نویز مربوط به فن کامپیوتر هست. بنابراین فاصله ای بین فضای ضبط وکال و تجیهزات ضبط در نظر گرفتم.
گیتار آکوستیک: با گیتار آکوستیک این میکروفن باز هم ضبط واضح و شفافی رو نشون میداد البته همراه با تیزی کمتری نسبت به وکال ها. تقریبا صدای نزدیکی به صدای میکروفن MXL v69 رو دریافت کردم. اگه شما اتاق مناسب و تجربه کافی با میکروفن گذاری دارید میتونید صدای خیلی خوبی از این میکروفن دریافت کنید البته تو رنج قیمتی خود میکروفن یعنی حدود 150 هزارتومن.
درمورد نویز داخلی میکروفن (نه نویز زمینه)، نویز داخلی این میکروفن کم هست ولی از نویز داخلی میکروفن Røde NT1a بیشتر هست. این میکروفن رو من برای استفاده در مقابل آمپ گیتار زیاد پیشنهاد نمی کنم ولی گزینه مناسبی برای سازهای آکوستیک هست.
نمونه صدای میکروفن MXL 990 در کنار میکروفن [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]B.L.U.E. KIWI
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]هر دو میکروفن به یک پری امپ Trident و بعد به یک میکسر Mackie و به یک cd recorder وصل شده و ضبط انجام شده.
فایل های ضمیمه
-
54.2 KB نمایشها: 4
آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: