من رشته م زبان شناسی هستش و کلا عاشق زبان شناسی هستم. به خصوص زبان انگلیسی.
بر اساس این نظرمو می گم.
اولا اینکه صداتون خوب بود و لهجه ی خاصی رو ندیدم به جز چند کلمه...
کلمه ی did:
did باید /dId/ تلفظ بشه نه /di;d/ به همین خاطر رو لهجه هم تاثیر میذاره.
کلمه alone تو And left me standing alone :
راستش من هر وقت اینو گوش می دم in line می شنوم.
alone تلفظ ش به این شکله: /e'loun/ (البته e وارونه هستش که نمی شه نوشتش.)
از این کلمه ها بگذیریم این کلمه رو اصلا خوب تلفظ نمی کنی یعنی تا اینجا داشتی به این خوبی می خوندی ولی این کلمه کل کارتو خراب کرد. یعنی بهتره بگم تابلو شد که مثلا Native نیستی.
بعضی کلمات تلفظشون یه جورایی نحوه ی ادا کردن خاصی دارن مثل : Important.. شاید تو دیکشنری ها بشه نحوه ی درستشو پیدا کرد اما اونطوری که Native ها بعضی کلمات رو به گونه ای خاص ادا می کنن فقط با
تکرار و تقلید قابل ادا کردنه.
این جمله رو بعد از اون خیلی خوب می گی: Take away my money
اما متاسفانه پشبندش
Throw away my time کارتو خراب می کنه.
من اینجوری می شنوم THEY COULD WIN my time... رو th معلومه که تمرین نداشتی..
بعضی حروف تو زبان انگلیسی هستش که تو زبان ما نیست و برعکس و این کارو برای کسایی که می خوان زبان یاد بگیرن خیلی مشکل می کنه. تو موسسه با اکثر زبان آموزا مشکل داشتم که این TH سین دندانی تلفظ میشه نه س یا s... وقتی I think رو I sink می خونین یعنی من "فرو می روم". یعنی کل معنی با تلفظ اشتباه دچار تغییر میشه.
call هم یه نمه مشکل داشت.
پس شد کلمات: did (که زیادم مشکل دار نیست)، alone (که حتما باید تغییر کنه)، dangerous (اصلا خوب نیست.. شاید بشه گفت که این کلمه برملا کننده لهجه دار بودن خوانندگی شما بود) و در نهایت throw...
نتیجه گیری... صدات خیلی خوب بود. اما اگه کمی قبل از خوندن یه نگاه به تلفظ درست کلمات بندازی هم تو لهجه ی زبان پیشرفت چشمگیری می کنی هم رو خونندگی ت تاثیر میذاره.
من یه کار جالبی می کنم و گاهی اوقات بی هدف می خونم و یه جا ذخیره ش می کنم و بعد یه نگاه بهشون میندازم که چقدر پیشرفت داشتم.
یکی از کلیپای 4 سال پیشمو که گوش میدادم واقعا تفاوت فوق العاده زیادی رو دیدم.
و یه چیز دیگه روهم فراموش نکن...
PRACTIC MAKES PERFECT
که من یه تیکه اش رو رو آهنگه خام خوندم ...
من با هدفن گوش کردم اصلا آهنگ خام نبود.. خود مایل داشت پشت می خوند. تو قسمت DANGEROUS کاملا مشخص میشه که مایکل هم داره می خونه.
این اصلا خوب نیست چرا ؟ چون صدای خواننده با صدای خودت ادغام میشه و نقصتو می پوشونه.
وقتی صحبت صدای خودته هیچ صدای دیگه ای نباید کمکت کنه. ولی خب معلوم بود که صدات استعدادشو داشت.
امیدوارم موثر بوده باشه و این همه انتقاد رو به دیده ی منفی برداشت نکنی. موفق باشی.