اموزش میکس کیک استاندارد

شروع موضوع توسط poorya nadery ‏7/4/12 در انجمن آرشیو مطالب قدیمی

تاپیک اموزش میکس کیک استاندارد تالار آرشیو مطالب قدیمی در persian-music.org.

  1. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    سلام

    [HIGHLIGHT]مدیران لطف کنند این پست رو به جای دیگه منطقل نکنند پست قبلی نظمی نداره
    و مباحث درش گم میشه من سعی می کنم در همین پست تمام مطالب رو بگم
    پس پست قبلی رو برای سوال پرسیدن دوستان می گذاریم
    اگه سوالی دارید دوستان خواهشا در پست زیر بپرسید[/HIGHLIGHT]
    اینجا

    افکتهای اعمالی بر رویه کیک


    این جلسه در مورد افکتهای که بر رویه ی کیک اعمال میشه
    می خوام براتون توضیح بدم کیک جنسیتش و جذاب بودنش
    بخاطر خشکی و کوبنگی صداش هستش
    شما هیچ کیک رو نمی تونید پیدا بکنید تو هیچ اهنگی که
    استریو کامل باشه یا دیلی داده بان بهش یا دیگر افکتها
    تنها افکتی که رویه کیک قرار می گیره افکت ریورب هستش
    ریورب ور بر رویه کیک میزارن شدتش باید خیلی کم باشه
    ناحیه افزایشی هم ناحیه فرکانسهای پاینه
    یعنی اصطلاحا ریورب رو بیشتر بخاطر هوم بیشتر کیک میدن
    پس فرکانسهای پاین رو ازاد میزاریم در اف ال این کار توسط
    پیچ decayکنترل میشه یعنی ما مقداری رو در رورب در نظر می گیریم
    و توسط decayکنترل می کنیم
    ابته می تونید برای جذابیت کار ریورب رو بیشتر کنید البته حالتی مثله اف ایکس میشه
    مثلا اهنگ ساعت 9 سیروان رو اگه شنیده باشید اغراق در ریورب دادن
    به کیک رو خیلی خوب می شنوید که به کار جون داده
    سوالی داشتید در خدمتم چون این جلسه در مورد افکتهای اعمالی بر رویه
    کیک بود مبحثش کوتاه و مختصر بود
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 9
  2. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    سلام
    خیلی وقته قول دادم که اموزش کیک رو بدم که امروز دیگه می خوام به قولم عمل کنم
    مطالبی رو که می خونید در مورد میکس کیک هستش اطلاعات ناقص بنده هستش
    من تو پروژهای شما میکس کیک رو گذاشتم اما انگار که لینک اهنگ خرابه
    به همین خاطر دوباره اپ کردم البته نه همشو یه قسمتیش
    ما در اخر باید به همچین کیکی دست پیدا کنیم
    http://upload.persian-music.org/imag...pnm1rbfv25.mp3
    چون کیک هر سبک تفوت داره با سبک دیگه و همینطور اجزا و پیکر اهنگ و بیس لاین و ..
    در ارطبات با کیک هستند من سعی می کنم که موارد عمومی رو بگم
    کیک استاندارد چه کیکی هستش؟
    برای اینکه شما کیک خوبی رو بتونید بسازید باید بیس کیک خوبی داشته باشید
    شما نباید اجر اول کج بزارید چون .....
    پس اول از هر چیزی کیکی انتخاب کنید که فرکانسهای لازم رو داشته باشه
    و تا حدودی استاندارد باشه کیک باید فرکانسهای باس و لاوباس
    خوبی رو داشته باشه توجه کنید که شما در میکس
    چیزی رو خلق نمی کنید بلکه اون اینسترومنتی رو که می خواید
    فقط دستکاری می کنید پس اگر کیک شما فرکانسهای لاو باس خوبی نداره
    شما نمی تونید که با میکس اون بهش بدید وقتی چیزی وجود نداره شما نمی تونید
    روش کاری انجام بدید
    پس کیک خوبی انتخاب کنید کیک شما اگه فرکانس لاو باس متوسطی رو داشته باشه
    با اکولایزر می تونید اون بیشتر کنید و کیک رو به پانچ خوبی برسونید
    تشریح تمام کلیات کیک زمان بره و انتظار نداشته باشید که با یک پست همه چی حل بشه
    اموزشهای این پست رو دنبال کنید
    ما توضیح دادیم گفتیم که اگر کیکی پانچ خوبی نداشت و اصلا اون فرکانسهای
    لازم رو نداشت ما انتخابش نکنیم !؟
    ما می تاونیم چنین کیکی رو انتخاب کنیم درسته ما نمی تونیم فرکانسهای
    رو که لازم بهش بدیم و خلق کنیم اما می تونیم اون کیک رو با کیک دیگه میکس کنیم
    معمولا در مواقعی این کار رو می کنیم که کیک اول دارای فرکانسهای خوبی در محدوده
    لاومید و باس هستش اما فاقد فرکانسهای پایینتر یعنی باس و لاو باس
    خب ما با کیک دوم ترکیب می کنیم و چون کیک دوم این فرکانسها رو داره
    موجب میشه که کیک ما استاندارد بشه
    کیک خودتون رو بنا به تمپویه اهنگ در نظر بگیرید وقتی اهنگ از تمپویه
    بالای بر خورد داره داشتن پانچ زیاد اهنگ رو کدر می کنه و رسیدن پانچها به هم باعث
    بی نظمی میشه و بر عکس اگر تمپویه اهنگ شما پاینه می تونید برای دادن حجم
    از کیک قدرتمندی استفاده کنید
    همینه که می کن به اهنگت توجه کن به سبک توجه کن بعد کیک انتخاب کن
    رنگ بندی اجزای انتخاب شده هم به کیک مرطبته
    به رنگ بندی اینسترونتهای به کار برده شده توجه کنید باید جنس کیک به نحوی باشه
    که با کار مچ بشه
    در این جلسه سعی کردم که یکم توضیحات پایه ی و مختصری رو بگم
    در جلسات بعد تخصصی تر رو این مثله زوم می کنیم
    مواردی چون تداخل فرکانسها-اکولایزر-ماکسیمایز کردن-کامپرس کردن-
    ازمایش کیک-3xبرای پانچ کیک-انتخاب بیس مناسب با کیک-رو اموزش میدم
    به طوری که مطمعا باشید مو لادرز کیکتون نره
    فعلن

     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 8
  3. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    کمپرس کردن کیک
    جلسه1
    جلسه قبل
    https://www.persian-music.org/17040-اموزش-ساخت-کیک-استاندارد.html#post132754

    کمپرسور همونطور که میدونید در کل برای کنترل سطح سیگنالهای صوتی است
    و همینطور فرکانسهای ضعیف رو قوی و قوی رو تا حدی که تعین می کنیم
    و استاندارد رو یک خط تنظیم می کنه
    تنظیمات ما باعث می شود که نتایج خوبی بدست بیاریم همانطور که گفتم
    شما می توانید با تنظیم مثلا اگر نسبت
    10.1باشد فرکانسهای ورودی بالاتر از حالت معمول میشه
    فرکانسهای بالاتر از 10 db و اگر خروجی شما تنها 1 db بیشتر از محدوده تعین شده باشه
    به محدوده معمولی افت پیدا می کنه و این کنترل خارقلعاده ی کمپرس رو نشون میده


    باید کیک رو به نحوی تنظیم کنید که خفه نشه یعنی زیاد هم کامپرس نشه

    گاها می بینیم که بر رویه کیک هیچ کمپرسی نگذاشتن اگر کیک شما استاندارد باشه
    طبق جلسه قبل که گفتم
    و شما با گوش خودتون فهمیدید که کیک مشکلی نداره و فرکانسهای قوی و لازم داره می تونید هیچ
    کمپرسی روش نزارید و با یکم مستر کار رو تموم کنید

    اگر بر رویه کیک خودتون کمپرسی گذاشتید دقت کنید که typeاون رو بر رویه سافت بزارید(soft)
    پامپ یا مکش عانی نشه چون این اگر بشه کیکتون در سر ضربهای که با بیس اختلات پیدا می کنه
    دچار خفگی می شه همونطور که میدونیدtypeچگونگی اعمل کامپرس رو نشون میده
    که به شدت و یکبار اعمال بشه یا نه اروم اروم
    کامپرس رو بیشتر در ارطبات با دیگر اجزای موسیقیتون بکار ببرید
    در مورد کیک باید خیلی توجه کنید به attackچون کیک ضربه ی هستش
    محمکترین ضربش اولین نقطه
    انتشار صوتشه بهتر اینه که اگه بخوایم عمومی بگیم attackرو رویه 10.0تا18.0msبزارید
    releaseرو می تونید تا 700هم بگیر بسته به تمپو و سبک کار شما متفوته طبیعتا
    اما هیچ ضرورتی برای گذاشتن کمپرس یا کامپرس به قول شما وجود نداره تا ضرورتی ندیدی
    استفاده نکن چون باعث میشی بر عکس عمل کنه

    کمپرس مقوله ی مهمی اما در میکس کیک در اولویت اول نیست برای همین بیشتر توضیح نمیدم
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 5
  4. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    ببینید چزهای که ما می گیم عمومیه بعضی از مواردی که ثابت باشه رو خودم تاکید می کنم که اینها ثابتاند
    مثلا attack رو من گفتم عمومی هستش این مقادیری که دادم در سبکهای ترنس خوب جواب میده
    اما این جدول یه چیزه دیگه ی رو گفته این جدول عموترش کرده اسنیر رو با کیک جمع زده و چون با اسنیر همراه شده
    افت کرده و به 1تا5 رسیده
    و همینطور که گفتم باید نوعش سافت باشه که این جا رو هارده اینجور جداول عمومیه و نمیشه بیسی برای کار شما باشه
    تنها این ها راهنمای برای افراد اماتور هستش
    این نوع تنظیم برای سبکهای مثه ترنس زیاد بدرد بخور نیست اما باز به نوع اهنگ و سیک و .. بستگی داره
    فایل پیوست 7077
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 6
  5. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    سلامی دوباره
    جلسه سوم

    و باز تعریف کمپرس
    جلسه 2

    چون دوستان مشکلاتی داشتند در کمپرس کردن بنده فکر کردم که بحث کمپرس رو یکم
    بیشتر ادامه بدم تا دوستان به نتیجه ای برسند
    من مشکل کانکت شدن دارم برای همین بود که دیروز پست ندادم
    ببینید شما می تونید از یک کمپرس ساده برای کیک خودتون استفده کنید
    کیک بیشتر در منطقه ی باس و لاو باس هستش
    و یک باند رو میپوشونه شاید شما برای کمپرس کل اهنگ از یک کمپرس
    3بانده استفاده کنید اما در مورد کیک شما تنها از یک کمپرس ساده
    استفاده کنید مشکلی نخواهید داشت
    البته کمپرس چند بانده نتیجش بهتر و بدون عوارض اما خب نیازی نیست
    اگر شما از یک کمپرس چند بانده استفاده کنید تنها و بیشتر بند لاو براتون مهمتره
    تا باندهای مید و های پس استفاده از کمپرس چند بانده زیاد ضرورتی نداره
    و برای مستر کل اهنگ یقیین خیلی بهتره
    این جواب اون سوالی بود که یکی از دوستان به من گفتن که چرا از کامپرس
    چند باند با اون همه مزیت استفاده نمی کنن
    اما
    شما می تونید از کمپرس 3 بانده استفاده خیلی خوبی بکنید چرا که می تونه در مستر کار
    به کیک خیلی کمک کنه شما به سادگی می تونید باند باس رو کنترل کنید و همچنین
    کنترل جداگانه ی رو هم در دیگر باندها اعمال کنید
    یه توضیحی هم در مورد اکولایزر بدم البته چون به کمپرس ربط داره چون در جلسه های
    اینده بیشتر در مورد اکولایزر توضیح میدم اما اکولایزر در ارطبات با کمپرسه
    معمولا باید اکولایزر رو بعد از کامپرس گذاشت چرا
    چون
    {username}-{filename}
    خب در اینجا به صورت واضح می بینید که شدت ضربه کیک چقدره!
    زیر خط هستش اینجا ما اول اکولایزر رو گذاشتیم بعد کمپرس
    خب حالا بر عکسش رو کار می کنیم اول کمپرس بعد اکولایزر
    {username}-{filename}

    تفاوت رو دیدید!
    شما اگر اکولایزر رو بزارید و محدوده باس رو بالا ببرید و بعد کمپرس کنید
    در واقع مثه اینه که اکولایزر گذاشتید محدوده باس رو بالا بردید بعد دوباره یک اکولایزر
    دیگه گذاشتید و منطقه باس رو پایین اوردید

    با من همراه باشید در جلسات بعد بیشتر توضیح میدم
    فقط دوستان همکاری بکنید سوالی دارید بپرسید این مطالب برای شماست وگر نه
    من خودم اینا رو میدونم و احتیاجی هم به گفتنش ندارم تنها بخاطر دوستانی که
    مشکل دارند میان پیش من می گن اهنگ ما صداش کمه و....
    من هم اوایل این مشکلات رو داشتم و خیلی رنج می بردم از اینکه کسای میدونن
    ولی نمیان اموزش بدن
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 7
  6. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    سلام
    جلسه 5 هستش
    اکولایزر در میکس کیک
    جلیه قبل در مورد این توضیح دادم که کولایزر رو بعد از کمپرس اعمال کنید
    و یه شرح کوتاهی رو دادم اما در این جلسه بیشتر به این مبحث میپردازیم


    در همه ی مراحل میکس یکی از مهم ترین اصولهای که باید رعایت بشه
    اصول خوب شنیدن هستش و بروارد احتیاجات موزیک
    این به چه معناست
    این به این معناست که هیچ اجباری حتی برای اکولایزر رکدن کیک وجود ندارد
    مگر اینکه گوش شما اون احتیاج رو حس کنه وگر نه می تونید اکولایزر هم نزارید
    بر رویه کیک
    اما اکولایزر در چه مواردی می تونه ما رو کمک کنه
    همونطور که خودتون میدونید شما با اکولایزر می تونید هر فرکانسی از صدا
    رو کم یا زیاد کنید من جلسه قبل توضیح دادم که کیک استاندارد انتخاب کنید
    تا فرکانسهای لازم رو داشته باشه و با اکولایزر بیشتر کنترل کنید
    یکی از کاربردهای اکولایزر حذف فرکانسهای اضافه هستش که به دو صورت کلی و جزی
    این کار صورت می گیره
    کات کلی به این صورت که ما فرکانسهای هر کیکی رو می تونیم از 30hzتا18khzوگاها از40hzتا18khz
    کات کنیم و این مورد کلی هستش چون فرکانسهای قبل و بعد از اعداد گفته شده قابل شنیدن
    به صورت درست نیستند و بهتر اینه که حذف بشن تا از شلوغی کار و بی نظمی کار کاسته بشه
    و اما کات جزی
    کات جزی بستگی به فرکانسهای که می خوایم و فرکانسهای که نمی خوایم و نوعو جنس الت داره
    یعنی اینکه ما باید تشخیص بدیم کدام الت موسیقی با کیک ما در کدام ناحیه فرکانسی
    اختلاط داره تا ما اون رفع کنیم اما مبحثی که توضیح داده نمیشه اینه که خود کیک هم فرکانسهای
    اضافه ی داره که باید کات بشه وگر نه با دیگر اجزای اهنگ تداخل ایجاد می کنه و باعث خفگی
    دیگر اجزای اهنگ همچون بیس و لید و...میشه
    البته خیلی به ندرت پیش میاد که ما این کار رو بکنیم و کات فرکانسهای کیک داشته باشیم
    برای اینکه کیک ما خفه نشه ما باید فرکانسهای دیگر اجزای اهنگ رو که با کیک ما در یک
    نقطه اختلاط پیدا می کنند حذف کنیم
    clapوsnareوhatهمیشه داری فرکانسهای اضافی هستند که گوش کمتر اونها رو می شنوه
    اما چرا با این همه کم قدرت بودنشون می تونن رو کیک ما تاثیر بزارن
    خب علتش اینه
    که clapوsnareو...هر کدام دارای فرکانسهای اضافه ضعیفی هستند
    اما چون این فرکانسهای ضعیف چند تا هستند و به هم میرسند تشکیل فرکانس
    قوی تری میدن و اون وقته که بر رویه کیک ما تاثیر مخربی رو دارند
    اندک اندک جمع گردد وانگهی دریا شود

    همیشه در اکولایزر کردن دنبال تغیر کلی نباشید گاهی وقتها جذیتریت تغیرها بزرگترین نتیجه ها رو به
    دنبال دارند
    میکس درام با کولایزر به اکولایزر دقت کنید

    اموزش میکس کیک استاندارد-untitled.jpg
    یکی از مهمترین مواردی که میکس رو گیج کننده می کنه حالتهای خاص هستش
    فرمول خاصی برای یادگیری و تثبیت یک روش واقعا وجود نداره
    ما قبلا گفتیم که کمپرس کیک باید به نحوی باشه که
    کمپرس قبل از اکولایزر قرار بگیر بله درسته در کیک خوب جواب میده
    اما میشه بعد از کولایزر کمپرس هم گذاشت
    میشه بعد از کولایزر کمپرس هم گذاشت
    اما در سبک ترنس هاوس و... که احتیاج به قدرت بیشتر هستش زیاد این کار جالب نیست
    این در مورادی که ما به شدت به عمل کمپرس و کنترل سطح سیگنالهای صوتی نیازمندیم
    و به همین خاطر که gainرو باید در این صورت بیشتر کنیم تا جبران
    ضعیف بودن صدا رو بکنه
    جلسه بعد هم در مورد اکولایزر بیشتر حرف میزنیم
    فعلن



     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 7
  7. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    موارد اضافی برای بهتر شدن کیک ! و انتخاب بیس مناسب
    سلامی دوباره
    در این جلسه در مورد موارد اضافی که می تونه کمک کنه
    که ما یک کیک سالم داشته باشیم و براتون توضیح میدم
    همینطور که گفتیم شما با اکولایز کردن اهنگتون به طور استاندارد
    می تونید از تداخل فرکانسی جلوگیری کنید
    اما استریو کردن کار هم فشارهای احتمالی رو برطرف می کنه
    شما می تونید در این ضمینه
    از پلاگینهای که کار استریو رو انجام میدن استفاده کنید

    پس استفاده از یک پلاگین خوب استفاده کنید و اجزای اهنگتون رو
    بر طبق سلیقه و نیاز استریو کنید تا کیک در حالت تقریبا منو خوب عمل کنه

    اما از موارد اضافه ی هم می تونید از 3x اف ال که یک وی اس تی خوبه
    استفاده کنید و با کیکتون میکس کنید تا پانچ خوبی رو از کار بگیرید
    البه باید قبلش با 3xیک صدای هوم مانندی ایجاد کنید در فرکانسهای
    102hzتا40hz البته به کیتون ربط داره اگر کیک شما فرکانسهای لازم
    رو داره هیچ نیازی به این کار نیست اما اگر نداره شما می تونید از این
    تکنیک استفاده کنید !!خوب جواب میده

    همیشه بیسی انتخاب کنید که به کیکتون بیاد من نمی تونم راهنماتون کنم
    بگم که چه کیکی به چه بیسی میاد برای این که بدونید چه بیسی رو انتخاب کنید
    با در نظر گرفتن کیک باید به شدت اهنگهای روز رو دنبال کنید
    همیشه پاور کیک و بیس و به نحوی بالنس بزارید
    بالانس به دو تعبیر کلی در میاد یکی تعادل عینی که دیگه معلومه
    و دوم تعادل ذهنی . یعنی اینکه در حقیقت شاید تعدلی وجود نداره اما ذهن شما
    طوری برداشت می کنه که تعادل وجود داره اما منظورم از تعادل در کیک و بیس چیه
    شاید خیلی از وقتها مشکلاتی در مورد اختلاط کیک و بیس براتون پیش اومده باشه
    یعنی بیستون کیک رو خفه کرده باشه یا کیکتون بیس رو خفه کرده باشه
    و شما موندید که چیکارش کنید
    باید بهتون بگم تعادل میان کیک و بیس و انتخاب و مچ شدن این دو از مهمترین
    بحثهای میکس کیکه
    شما باید پاور بیستون رو جوری در نظر بگیرید که بالاتر از کیک نباشه کمتر
    و یا مساوی کیک نباشه و در این حال متعادل باشه به این نوع تعادل
    تعادل ذهنی می گن
    اما چیکار کنیم که این تعادل به وجود بیاد
    ساده نیست ! باید تا اندازه ی شناختمون رو در مورد صداها و دامنه
    وسعت صداها بالتر ببریم و اهنگهای روز و اوریجینال رو گوش کنیم
    اما همونطور که گفتم باید ذهن شما اون تعادل رو حس کنه گاهی اوقات
    قدرت بیس بالتر از کیکه و هیچ مشکلی هم حس نمی کنید و کار هم درسته
    گفتم که باید گوشتون خوبی ها رو درک کنه و بر عکس از زشتی ها
    بسیار متنفر و حساس بشه اهنگهای سالم گوش کنید اگه می خواید گوشتون قوی بشه
    هر وقت که فهمیدید کیکتون حجیمه و احتیاج اهنگ رو برطرف کرده بیستون رو سبک
    یا متوسط بگیرید مثله این کاری که من انجام دادم
    http://upload.persian-music.org/images/vaj1gfwgln5ttt4lpa5v.mp3
    هر وقت که دیدی کیک درست و طبق سبک انتخاب شده و باید برای مکملش یک بیس
    قوی انتخاب کنید تا فرکانسهای گرمی و قدرتمندی داشته باشه انتخاب کنید و درست هم هست
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 5
  8. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    سلامی دوباره
    ازمایش کیک !

    شما باید بعد از کارهای که لازمه انجام بدین کیک رو ازمایش کنید تا ببینید
    کیک شما صحیح میکس شده یا نه شما با گوشتون و انالایزر می تونید بفهمید که
    کیکتون خوب میکس شده یا نه کیک شما باید در طول اهنگ روشنی و وضوح خودش رو
    حفظ کنه یعنی همونطوی که سولو شنیده میشه در اختلاط با اهنگ هم همونطوری باشه پس
    کیک شما نباید به هیچ وجهی کدر بشه و حالت خفگی پیدا کنه با نالایزر چک
    کنید که در طول اهنگ شدت کیکتون ثابته یا نه اختلاط داره و بالا و پایین میاد اگر کیک
    شما درست میکس شده باشه نباید بالا پایین بره البته خب چک کنید شاید مشکل کیک شما
    نباشه و مشکل دیگر اجزای اهنگ باشه
    همیشه این و بدونید که یک اهنگ خوب مثه زنجیر اجزاش در عین جدای به هم و صل هستند
    و هر جزی از این زنجیر یک کل رو میسازه
    پس اگر یک حلقه ی زنجیر هم مشکل داشته باشه باعث از بین رفتن اون پیوستگی میشه
    گاها وقتی کیک با clap مخلوط میشه
    یک کدری شنیده میشه بیشتر این مشکل در مورد فرکانسهای بالا هستش چون اگر
    شما فرکانسهای اضافه پاین رو کات کرده
    باشید مطمعنا به فرکانسهای بالا بستگی پیدا می کنه سعی کنید تمام وسعت فرکانسی
    رو زیر نظر داشته باشید اگر می بینید نوک قله ها در انالایزر کاملا همپوشانی دارن بدونید
    که تداخل فرکانسی دارید و باید اون و حل کنید
    کیکتون رو تکی گوش کنید بعد با بیس و بعد با یکی دیگر از اجزای اهنگو کم کم جلوبرید
    مطمعا باشید که اینطوری بهتر میشه مشکل رو فهمید
    ........................................................................
    شما بسادگی می تونید کیکتون رو ازمایش کنید تا بفهمید که پانچ و قدرت مورد نظر رو داره
    اگر نداشت از Soundgoodizer برای قدرت و از اکولایزر برای کنترل استفاده کنید
    شما همچنین می تونید از ماکسیمایز هم استفاده کنید
    اما اگر چند بانده باشه باید خیلی دقت کنید تا اشتباهی مرتکب نشید
    ......................................................................
    و در نهایت برای اطمینان با گوشتون و یک مانیتور خوب کار رو امتحان کنید

     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 6
  9. poorya nadery

    poorya nadery عضو سایت هنرمند

    تاریخ عضویت:
    ‏8/3/10
    ارسال ها:
    706
    محل سکونت:
    ايران-سنندج
    امتیازات:
    +677 / 0 / -0
    نرم افزار:
    flstudio
    exportگرفتن یا رندر کردن کیک

    سلام
    برای اینکه خروجی خوبی داشته باشید توصیه می کنم از بیت128برای
    اکسپرت گرفتن استفاده نکنید
    گاهی اوقات من با bit128هم کارهای خوبی رو ساختم​
    اما بعضی وقتها هم باعث شده که بعد از اکسپرت کیک خفه بشه​
    اگر دیدید که میکس شما خوب انجام شده و در پروژه باز شده خودتون صدای​
    کیک خوب به گوش میرسه ولی بعد از اکسپرت دیدید که کیک اونطوری نیست که بوده​
    حتما اشکال از بیت شما هستش پس اگر 128 به 192 و اگر 192 به 320 برسونید​
    البته تا حالا برای من پیش نیومده که با bit rateبالاتر از 128 مشکلی داشته باشه کیک.​
    بیشتر تو 128 اکسپرت گرفتن مشکل ساز میشه ئ کیک خفه میشه​
    البته گفتم که پیش اومده با بیت128 هم رندر گرفتم مشکلی نداشته اما گاهی هم نمیدونم​
    چرا مشکل ساز شده ​
    ما توصیه می کنیم با bit128به بالا اکسپرت بگیرید​
    واقعا حیفه که شما چند ساعت رو میکس کیکتون و کل اهنگ کار می کنید ​
    و در اخر با اکسپرت نامناسب گرفتن کل کار رو خراب می کنید​
    البته دوستان بیشتر برای فشرده سازی اسن کار رو می کنن تا در اپلود کارشون​
    وقت کمتر و با سرعت کمتر بتونن کار رو اپلود کنن


    جلسه بعد جلسه اخر نمونه کارهای رو از خودم و دیگران براتون میزارم
    هدف گوش کردن کیک سالم و درسته امیدوارم به جواب سوالهاتون رسیده باشید
     
    • خوشم اومد خوشم اومد x 6
  10. armin30x

    armin30x

    تاریخ عضویت:
    ‏9/6/15
    ارسال ها:
    1
    امتیازات:
    +0 / 0 / -0
    حاجی حال کردم عالی بود اموزش فقط میشه بیشتر در مورد تداخل فرکانسی صحبت کنی . مثلا توی موزیک هر باری که کیک زده میشه وکال خفه میشه!! باید چیکار کنم؟؟
     
  11. chronic

    chronic عضو سایت

    تاریخ عضویت:
    ‏24/1/13
    ارسال ها:
    136
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تهران
    امتیازات:
    +65 / 0 / -0
    نرم افزار:
    cubase, FLstudio, wavelab
    درود
    دوست عزیز ببخشید که پست گذاشتم چون اون صفحه ای که گفتین اونجا سوالاتون رو بپرسید پیدا نشد جواب دادین سوالم رو پاک می کنم
    چطوری می شه این کار رو کرد؟
    منظورتون رو اصلا متوجه نشدم
    یعنی یه آنالایز برای کیک باز کنیم، بعدش آهنگ رو گوش بدیم جایی که کیک خورده بشه، تو آنالایز نشون می ده که افت می کنه و فرکانساش میاد پایین ؟
    یعنی تفاوت داره سولو به آنالایز نگاه کردن؟
    نمی دونم منظورم رو فهمیدین یا نه خیلی سخته گفتنش
     
بارگذاری...