افکت گذاری روی وکال وجزئیات آن

20/11/11
205
83
28
تهران
سلام دوستان و اساتید محترم درباره میکس وکال تا بحال زیاد صحبت شده و نظرات زیاد و متفاوتی در این باره گفته شده اما من به شخصه مشکلم روی طراحی وکال هستش اون چیزی که وکال رو از یک حالت معمولی به حالتی خاص تبدیل میکنه مثلا ساید چینینگ روی ریورب صدا یا روی بک وکال یا برش دادن و تکرار روی وکال و جلوه های ویژه دیگر که باعث میشن وکال به یک حالت حرفه ای شنیده بشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که چه تکنیک هایی در این باره وجود داره و چجوری میشه به این مرحله رسید در ضمن من با کیوبیس کار میکنم و بیشتر سبک کاریم ترنس و هاوس هستش ممنون میشم دوستان و اساتید گرامی راهنمایی کنند و اگر بشه با تصویر توضیح بدن که درکش ساده تر باشه ممنونم.

hamid_pe2

میکس و مسترینگ
تیم مدیریت
مدیر تالار
2/12/11
1,193
1,491
113
خرمشهر
دوست عزیز توی سبکی که شما اشاره کردین معمولا ریورب وکال رو افزایش میدن و یکمی صدارو تریبل میکنن مثلا تقویت فرکانس های 8000 تا 16000 البته این سلیقه ای هست یجورایی صدا تودماغی میشه یا بقول بعغی دوستان مخملی ، استفاده از کمپرسورهای مولتی باند برای وکال .

20/11/11
205
83
28
تهران
مرسی حمید جان اما من منظورم کارهایی اضافه بر میکس هستش تکنیکهایی که جذاگانه روی وکال اعمال میشه مثلا تکرار یک کلمه یا ساید چین روی ریورب وکال

hamid_pe2

میکس و مسترینگ
تیم مدیریت
مدیر تالار
2/12/11
1,193
1,491
113
خرمشهر
خوب تکرار کلمه هم میشه با تیکه تیکه کردن کلمات مورد نظر و تکرار کردن اونها در لاین مورد نظر و پن کردن مناسب اون کلمات ، هم میشه از پلاگین های delay زیر کلمات مشخص شده استفاده کرد . برای بعضی از آواها که بصورت معکوس اجرا میشن و معمولا برای اینترو آهنگ استفاده میشن : شما یک آوا رو رکورد میکنید ریورب لازم رو اضافه میکنید بعد میتونید اون آوا رو Reverse کنید با کیوبیس هم خیلی راحته اون فریاد با آوایی که رکورد کردین برعکس اجرا میشه .

akhavan

کاربر با تجربه
9/9/12
1,630
2,724
113
43
Tehran
www.persian-music.org
سلام دوستان و اساتید محترم درباره میکس وکال تا بحال زیاد صحبت شده و نظرات زیاد و متفاوتی در این باره گفته شده اما من به شخصه مشکلم روی طراحی وکال هستش اون چیزی که وکال رو از یک حالت معمولی به حالتی خاص تبدیل میکنه مثلا ساید چینینگ روی ریورب صدا یا روی بک وکال یا برش دادن و تکرار روی وکال و جلوه های ویژه دیگر که باعث میشن وکال به یک حالت حرفه ای شنیده بشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که چه تکنیک هایی در این باره وجود داره و چجوری میشه به این مرحله رسید در ضمن من با کیوبیس کار میکنم و بیشتر سبک کاریم ترنس و هاوس هستش ممنون میشم دوستان و اساتید گرامی راهنمایی کنند و اگر بشه با تصویر توضیح بدن که درکش ساده تر باشه ممنونم.
دلیل اینکه چرا این کار رو میکنند و در کجاها استفاده میکنند چیزی جز سلیقه سازنده نیست.
اما برای یادگیری باید تحقیق کنید و ابزارهاتون رو کامل بشناسید . به موزیکهای این استایل ها بیشتر توجه کنید تنها در این صورت هست که میتونید با شنیدن یک اهنگ اونو انالیز کنید و تکنیکهای جدید رو یاد بگیرید.

20/11/11
205
83
28
تهران
مرسی از دوستان علی جان اما باید آدم این تکنیک هارو بلد باشه که وقتی تو کارهای دیگه شنید بتونه الگو برداری کنه من به شخصه واقعا تو این مثله مشکل دارم ممنون میشم دوستان یه آموزش در این زمینه بدن و راهنمایی کنند من و امثال من رو مرسی

shahab47

عضو سایت
2/9/09
484
454
63
تهران
سوالت خیلی کلیه اگه افکت خاصی رو شنیدی نمونه بزاری میشه گفت چطوری درستش کردن
الگو برداری کردن احتیاج به تجربه داره که وقتی گوش میدی بتونی بفهمی چه افکت هایی با هم مخلوط شدن که به این نتیجه رسیده اون درست شدنیه
این پلاگین هم میتونه ایده های خوبی بهت بده Effectrix
به نظرم یه مدت ازش استفاده کنی خوبه ولی تموم این افکت هایی که با این پلاگینا میدن رو خودتم میتونی دستی ایجاد کنی

hamid_pe2

میکس و مسترینگ
تیم مدیریت
مدیر تالار
2/12/11
1,193
1,491
113
خرمشهر
ولی تموم این افکت هایی که با این پلاگینا میدن رو خودتم میتونی دستی ایجاد کنی
دقیقا خیلی از کارهارو میشه بصورت دستی انجام داد . حداقل باید نمونه افکتی که مورد نظرت هست رو بذاری .

20/11/11
205
83
28
تهران
ممنون میشم در مورد این نمونه توضیح بدین که به چه صورت به این حالت در میاد وکال

hamid_pe2

میکس و مسترینگ
تیم مدیریت
مدیر تالار
2/12/11
1,193
1,491
113
خرمشهر
دوست عزیز منظور شما همچین کارهایی هست ؟
اینو همینجوری سرهم کردم

فایل های ضمیمه

7/9/13
164
93
28
اهواز
ایزوتوپ stutter edit این چه پلاگینی هست و چطور میشه باهاش کار کرد؟
سلام.
از محصولات ایزوتوپ هست که بعد دانلود و نصب اون رو روی وکال اعمال میکنین،فکر میکنم نیاز شما رو برطرف کنه و کار کرد ساده ای هم داره
من فقط توی سونار ازش استفاده میکنم.باید اون رو از حالت افکت به سینت در بیارید تا سونار اون رو بصورت ساز مجازی شناسایی کنه. فکر میکنم بقیه daw ها هم به این صورت باشه! موفق باشی.

nkaq

Gold User
5/9/12
523
968
93
36
تهران
soundcloud.com
نرن افزار izotooe stutter edit صرفا مخصوص ایجاد افکت های الکترونیکی روی صدا مثل stutter scratch reverse glitch etc که مخصوصا روی صدای وکال تو سبکای الکترونیوی کاربرد زیادی داره

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Reza Soleymani

عضو سایت
من اخیرا با guitar Rig یه بررسی انجام دادم. توی بخش وکال افکتهاش یه سری پریست های خوب داره. حتما بهشون نگاه بندازید . من برای 2-3 تا آکاپلا بررسی کردم واقعا تاثیرات خوبی داشته. اما پیشنهاد اصلیم اینه که وقتی خود موزیک رو از لحاظ میکس تا یه جایی پیش بردید بعد به فکر لذت بخش ( گرم) تر کردن اون برید. چون میکس ( ویرایش وکال) خیلی بستگی به حال و هوای آهنگ داره. خیلی اوقات شاید لازم نباشه کار خیلی شاقی انجام بشه!

Ha-MeD

ice-vocal
29/1/10
152
57
28
ایران - شمال
افکت گذاری مربوط به همه ی گذینه ها میشه - از ابتدا ی رکورد گرفتن تا بدست اوردنِ ووکالی نرمال و طبیعی .. دوستان عزیزم ، اگه کسی از ترتیب صحیح ِ افکت گذاری اطلاعی داره ، فکر میکنم مطالب آموزنده ای برای بچه ها باشه و من هم استفاده میکنم - مطئنا" با توجه به سبک موسیقی و علایق صدا بردار ، پارامتر ها تغییر میکنه اما ، حتمن یه پورسه ی منظم و منطقی ای باید باشه - مثال میزنم - بعد رکورد ، افکت ها به ترتیب - اکولایزر کردن - کمپرس و در اِسِر و الی آخر .... ممنون میشم در این باره مبحث های جدید و ببینم و بشنوم