اتصال کارت صدا به باند های قدیمی

david_hassani

عضو سایت
15/3/18
13
0
1
34
سلام دوستان وقت بخیر من میخوام کارت صدا بگیرم چون اسپیکر مانیتورینگ ندارم قبلش خواستم بدونم باندهام به کارت صدا وصل میشه یا نه ، عکس فیش کارت صدام رو هم آپلود کردم که ببینید ، ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

فایل های ضمیمه

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,044
113
57
.
کدوم کارت صدا؟ چه برندی؟ چه مدلی؟ بعضی ها جکِ خروجی RCA دارن، بعضی ها ندارن خب.
بعد موضوع مهمتر، امپلیفایر هست که به احتمال قوی اسپیکرهای شما ندارن (بخاطر قدیمی بودن). مانیتورهای صوتی مورد استفاده در حال حاضر همشون املیفایر اینترنال دارن (که اصطلاحاً به اونها میگن اکتیو). اگه اسپیکرهای شما پسیو باشه (فاقد امپلیفایر اینترنال باشه) و شما مستقیم از کارت بدی به اسپیکرها، ضمن اینکه صداش در نمیاد، ممکنه به کارت هم آسیب برسونه. مگر اینکه یه امپلیفایر اکسترنال تهیه کنی و با اون استفاده کنی.

david_hassani

عضو سایت
15/3/18
13
0
1
34
کدوم کارت صدا؟ چه برندی؟ چه مدلی؟ بعضی ها جکِ خروجی RCA دارن، بعضی ها ندارن خب.
بعد موضوع مهمتر، امپلیفایر هست که به احتمال قوی اسپیکرهای شما ندارن (بخاطر قدیمی بودن). مانیتورهای صوتی مورد استفاده در حال حاضر همشون املیفایر اینترنال دارن (که اصطلاحاً به اونها میگن اکتیو). اگه اسپیکرهای شما پسیو باشه (فاقد امپلیفایر اینترنال باشه) و شما مستقیم از کارت بدی به اسپیکرها، ضمن اینکه صداش در نمیاد، ممکنه به کارت هم آسیب برسونه. مگر اینکه یه امپلیفایر اکسترنال تهیه کنی و با اون استفاده کنی.
فعلا کارت صدا نخریدم ، امپلیفایر دارم الان همین باندها بهش وصله ، میشه این امپلیفایر رو به کارت صدا هم وصل کنم ؟

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,044
113
57
.
فعلا کارت صدا نخریدم ، امپلیفایر دارم الان همین باندها بهش وصله ، میشه این امپلیفایر رو به کارت صدا هم وصل کنم ؟
از خروجی کارت باید بدی به ورودی امپلیفایر ، و از خروجی امپلیفایر هم بدی به اسپیکرها.
کارت رو هم چیزی باید بخری که پلاگهای خروجی اون به ورودی املیفایر بخوره.

david_hassani

عضو سایت
15/3/18
13
0
1
34
از خروجی کارت باید بدی به ورودی امپلیفایر ، و از خروجی امپلیفایر هم بدی به اسپیکرها.
کارت رو هم چیزی باید بخری پلاگهای خروجی اون به ورودی املیفایر بخوره.
به این باید وصل کنم دیگه درسته ؟

فایل های ضمیمه

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,044
113
57
.
اون پلاگ که ظاهراً سبز رنگه (روی Input زدی) رو دربیار و یه عکس ازش بگیر بذار اینجا. عکس هر دوتا پلاگ سر و تَه کابل.

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,044
113
57
.
هرچند این عکس آخری که گذاشتی همون کابل نیست! :biggrin: ولی اگه اون اصلی هم از همین پلاگها داشته باشه، اسمش TRS 3.5 هست.

خب شما اون کابل خودش رو بذار کنار، و یه کابل تبدیل TRS به دو TS تهیه کن. یعنی یه همچین چیزی:

CBL_35M_2X63M_10FT_C.jpg

یه طرف کابل اون کوچیکه هست، و طرف دیگه اون دوتای بزرگ.
بعد این TRS 3.5 رو (کوچیکه) میزنی به همون Input، و اون دوتای بزرگ رو میزنی به خروجی کارت.
خروجیِ ساند کارت ها معمولاً Left و Right از هم جداست. اینو برای مثال ببین:

imgext.jpg

توی تصویر میتونی ببینی که خروجی این آدیو اینترفیس دو تا هست که میره بطرف اسپیکرها.
من بزبان خیلی ساده گفتم. اگه باز متوجه نشدی بپرس.

david_hassani

عضو سایت
15/3/18
13
0
1
34
هرچند این عکس آخری که گذاشتی همون کابل نیست! ولی اگه اون اصلی هم از همین پلاگها داشته باشه، اسمش TRS 3.5 هست.
:biggrin:😁
خب شما اون کابل خودش رو بذار کنار، و یه کابل تبدیل TRS به دو TS تهیه کن. یعنی یه همچین چیزی:

مشاهده پیوست 180774

یه طرف کابل اون کوچیکه هست، و طرف دیگه اون دوتای بزرگ.
بعد این TRS 3.5 رو (کوچیکه) میزنی به همون Input، و اون دوتای بزرگ رو میزنی به خروجی کارت.
خروجیِ ساند کارت ها معمولاً Left و Right از هم جداست. اینو برای مثال ببین:

مشاهده پیوست 180775

توی تصویر میتونی ببینی که خروجی این آدیو اینترفیس دو تا هست که میره بطرف اسپیکرها.
من بزبان خیلی ساده گفتم. اگه باز متوجه نشدی بپرس.
اون کابل سبز خراب شده بود عوضش کردم وگرنه این که عکسشو فرستادم با کابل سبز هیچ فرقی نداره فقط رنگش فرق میکنه 😁 ، ممنون از توضیحات خوب و دقیقت داداش ، فقط من متوجه نشدم یعنی اون سر کوچیک کابل رو به همون input ساب وصل کنم و اون دو سر بزرگ دیگه رو به پشت کارت صدا ؟ بعدش دیگه خروجی باند ها از همون ساب میاد دیگه درسته ؟؟

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,044
113
57
.
اون کابل سبز خراب شده بود عوضش کردم وگرنه این که عکسشو فرستادم با کابل سبز هیچ فرقی نداره فقط رنگش فرق میکنه 😁 ، ممنون از توضیحات خوب و دقیقت داداش ، فقط من متوجه نشدم یعنی اون سر کوچیک کابل رو به همون input ساب وصل کنم و اون دو سر بزرگ دیگه رو به پشت کارت صدا ؟ بعدش دیگه خروجی باند ها از همون ساب میاد دیگه درسته ؟؟
بله. درسته.