این ها درجات گام دو ماژور نیستند اکورد های اون هستند که شما با اتصال یکی در میون نت های اون گام از هر درجش آکورد رو ساختی و هیچ ارتباطی هم به مینور یا ماژور بودن گام نداره این موضوع که شما شاهد اکورد مینور در گام ماژور هستند.پس چطور میشه که در درجات گام دو ماژور به این صورت هست:
C-Dm-Em-F-G-Bdim-C
سلام ببخشید من یه کم گیج شدم، یعنی هرکدوم از درجات گام اکورد مخصوص به خودشو داره؟این ها درجات گام دو ماژور نیستند اکورد های اون هستند که شما با اتصال یکی در میون نت های اون گام از هر درجش آکورد رو ساختی و هیچ ارتباطی هم به مینور یا ماژور بودن گام نداره این موضوع که شما شاهد اکورد مینور در گام ماژور هستند.
این آکورد ها فقط از در اوردن درجه های گام به صورت یکی در میون به دست میان که فقط آکورد هایی که از درجات اول چهارم و پنجم گام ساخته میشن آکورد های اصلیه گام هستند و بقیه آکورد فرعی هستند.
ایــــــنجا رو مطالعه بفرمایید
اکوردهای طبیعی یک گام 7 تا است که به عنوان مصالح اولیه در اختیار اهنگساز قرار می گیرند همون طور که دوستان گفتند به ازای هر درجه گام یک اکورد اما.... یک اهنگساز خوب میتونه برای تنوع و زیباتر جلوه دادن کارش از اکوردهای خارج از گام نیز استفاده کنه البته از روی اصول این اکوردها . اکوردهای التراسیونی و اکوردهای قرض نام دارندبا سپاس از شما پوریا جان
بعد این فا چه فایی هست؟
فا ماژور_مینور_کاسته_...؟ چرا؟
فرمولش چیه؟
سوال دومم اینه که:وقتی قطعه ما در گام دو ماژور هست_آیا فقط باید از آکوردهای درجات گام دو ماژور استفاده کرد؟
بله دقیقاسلام ببخشید من یه کم گیج شدم، یعنی هرکدوم از درجات گام اکورد مخصوص به خودشو داره؟