آکورد های درجات گام؟

10/8/09
127
7
18
آکورد های درون درجات گام یعنی چی؟
و فرقش با آکوردها متوالی(پشت سر هم) در گام چی هست؟

Porya

Gold User
16/10/09
506
276
43
رشت انجلس
سلام

درجات گام همون نت های تشکیل دهنده گام هستن و اکورد هایی که روشون قرار میگیره میشه اکورد های درجات گام .
به فرض تو گام دو ماژور ، اکورد درجه چهارم گام میشه فا ماژور . (فا = درجه چهارم گام دو ماژور)

10/8/09
127
7
18
با سپاس از شما پوریا جان

بعد این فا چه فایی هست؟
فا ماژور_مینور_کاسته_...؟ چرا؟
فرمولش چیه؟

سوال دومم اینه که:وقتی قطعه ما در گام دو ماژور هست_آیا فقط باید از آکوردهای درجات گام دو ماژور استفاده کرد؟

Porya

Gold User
16/10/09
506
276
43
رشت انجلس
اکورد فا رو که عرض کردم ماژور هست فرمولشم نت پایه به اضافه فواصل سوم بزرگ و پنجم درست هست. نت فا به تنهایی ماژور یا مینور یا کاسته نمیشه اون ها اکورد های این نت هستن .

سوال دومتون هم بله باید از اکورد های همون گام استفاده کرد .

10/8/09
127
7
18
پس چطور میشه که در درجات گام دو ماژور به این صورت هست:

C-Dm-Em-F-G-Bdim-C

یعنی مگه گام دو ماژور نیست؟پس چرا توش آکورد مینور و...داریم؟

Ramtin Shabanian

مدیر تالار آهنگسازی
تیم مدیریت
مدیر تالار
11/4/10
1,867
2,458
113
32
G Studio
پس چطور میشه که در درجات گام دو ماژور به این صورت هست:

C-Dm-Em-F-G-Bdim-C
این ها درجات گام دو ماژور نیستند اکورد های اون هستند که شما با اتصال یکی در میون نت های اون گام از هر درجش آکورد رو ساختی و هیچ ارتباطی هم به مینور یا ماژور بودن گام نداره این موضوع که شما شاهد اکورد مینور در گام ماژور هستند.

این آکورد ها فقط از در اوردن درجه های گام به صورت یکی در میون به دست میان که فقط آکورد هایی که از درجات اول چهارم و پنجم گام ساخته میشن آکورد های اصلیه گام هستند و بقیه آکورد فرعی هستند.

ایــــــنجا رو مطالعه بفرمایید

10/8/09
127
7
18
اگر لطف کنید مثلا از لامینور یه Chord progression (ترتیب و توالی آکورد ها)بسازید ممنون میشم.

salehms2

عضو سایت
2/8/19
5
0
1
این ها درجات گام دو ماژور نیستند اکورد های اون هستند که شما با اتصال یکی در میون نت های اون گام از هر درجش آکورد رو ساختی و هیچ ارتباطی هم به مینور یا ماژور بودن گام نداره این موضوع که شما شاهد اکورد مینور در گام ماژور هستند.

این آکورد ها فقط از در اوردن درجه های گام به صورت یکی در میون به دست میان که فقط آکورد هایی که از درجات اول چهارم و پنجم گام ساخته میشن آکورد های اصلیه گام هستند و بقیه آکورد فرعی هستند.

ایــــــنجا رو مطالعه بفرمایید
سلام ببخشید من یه کم گیج شدم، یعنی هرکدوم از درجات گام اکورد مخصوص به خودشو داره؟

Mohammad1772

عضو سایت
1/1/17
199
150
43
65
مشهد
با سپاس از شما پوریا جان

بعد این فا چه فایی هست؟
فا ماژور_مینور_کاسته_...؟ چرا؟
فرمولش چیه؟

سوال دومم اینه که:وقتی قطعه ما در گام دو ماژور هست_آیا فقط باید از آکوردهای درجات گام دو ماژور استفاده کرد؟
اکوردهای طبیعی یک گام 7 تا است که به عنوان مصالح اولیه در اختیار اهنگساز قرار می گیرند همون طور که دوستان گفتند به ازای هر درجه گام یک اکورد اما.... یک اهنگساز خوب میتونه برای تنوع و زیباتر جلوه دادن کارش از اکوردهای خارج از گام نیز استفاده کنه البته از روی اصول این اکوردها . اکوردهای التراسیونی و اکوردهای قرض نام دارند

morydanger

عضو سایت
5/2/10
91
14
18
ایران
سلام ببخشید من یه کم گیج شدم، یعنی هرکدوم از درجات گام اکورد مخصوص به خودشو داره؟
بله دقیقا
فرمولهاش و میگم بهت

I = نت تونیک
P= پرده
N = نیم پرده
M= ماژور
n = مینور
گام ماژور
Ippnppn===> نت تونیک _پرده_ پرده نیم پرده _ پرده _پرده _نیم پرده
آکوردهای روی درجات
1M 2m 3m M4 5M 6m 7dim
گام های مینور طبیعی