اين آهنگ در اصل به ابراهيم حامدی تعلق دارد. با توجه به علاقه ای که به اين آهنگ داشتم، درصدد بودم آن را با صدای خودم اجرا کنم. آنچه که در اين آهنگ میشنويد، حداکثر توان من در خواندن نيست و 80 درصد از توان خود را در اين آهنگ به نمايش گذاشته ام. با توجه به اين که اينجانب با کار آهنگسازی و نوازندگی آشنايی ندارم، به هزار و يک در زدم تا سرانجام فايل MID مناسبی از اين آهنگ گير آوردم. سپس آن را در يک نرمافزار قديمی که بر روی کامپيوتر دوستم موجود بود و يک نرمافزار همراه کارت صدای Yamaha در زمان قديم محسوب میشد، اجرا کردم و با کيفيتی قابل قبول، مانند آنچه که از ارگهای ياماها شنيده میشود، صدا را بر روی يک کامپيوتر ديگر ضبط کردم.
ناگفته نماند که نرمافزار ياد شده فقط بر روی ويندوز 98 اجرا میشد و بر روی ويندوزهای جديدتر کار نمیکرد. به همين دليل، به خاطر همين يک آهنگ، کلی وقت گذاشتم تا آن را با کيفيتی نسبتا مناسب، از MIDI به MP3 تبديل کنم.
پس از تهيه ی فايل MP3 ی مناسب، صدای خود را به صورت جداگانه ضبط کردم و در نهايت هم وکال را با آهنگ خالی ميکس کردم و اين کار را به دست دادم.
ميکس اين آهنگ را با نرمافزار Goldwave انجام داده ام. ميکروفون مورد استفاده از همان ميکروفونهای ارزان قيمت کامپيوتری بوده است.
نکته ی آخر اين که در خواندن اين آهنگ به هيچ عنوان کار تقليدی انجام نداده ام. با اين که آهنگ شخص ديگری را کاور کرده ام، اما صدای واقعی خود را حفظ کرده ام. آنچه که میشنويد، صدای خودم است و تقليدی از آقای ابراهيم حامدی نيست.
ناگفته نماند که نرمافزار ياد شده فقط بر روی ويندوز 98 اجرا میشد و بر روی ويندوزهای جديدتر کار نمیکرد. به همين دليل، به خاطر همين يک آهنگ، کلی وقت گذاشتم تا آن را با کيفيتی نسبتا مناسب، از MIDI به MP3 تبديل کنم.
پس از تهيه ی فايل MP3 ی مناسب، صدای خود را به صورت جداگانه ضبط کردم و در نهايت هم وکال را با آهنگ خالی ميکس کردم و اين کار را به دست دادم.
ميکس اين آهنگ را با نرمافزار Goldwave انجام داده ام. ميکروفون مورد استفاده از همان ميکروفونهای ارزان قيمت کامپيوتری بوده است.
نکته ی آخر اين که در خواندن اين آهنگ به هيچ عنوان کار تقليدی انجام نداده ام. با اين که آهنگ شخص ديگری را کاور کرده ام، اما صدای واقعی خود را حفظ کرده ام. آنچه که میشنويد، صدای خودم است و تقليدی از آقای ابراهيم حامدی نيست.
خواهشمندم نظر بدهيد و دل ما رو نشکنيد.
لينک دانلود آهنگ:
لينک پروژههای قبلی ام که در اين فروم ارائه کرده ام.
لطفا از اينها هم بازديد فرماييد و نظر بدهيد:
لطفا از اينها هم بازديد فرماييد و نظر بدهيد:
1ـ آهنگ From Russia with Love با اجرای خودم به زبان انگليسی (بهترين اجرا تا به حال)
2ـ آهنگ Love Story با اجرای خودم به زبان انگليسی
3ـ آهنگ Yesterday با اجرای خودم به زبان انگليسی
4ـ آهنگ ديوار با اجرای خودم در سال 1381
5ـ آهنگ تنگ غروب با اجرای خودم در سال 1381
6ـ آهنگ جان مريم با اجرای خودم در سال 1381
7ـ آهنگ خيال تو با اجرای خودم در سال 1381
8ـ آهنگ حسود با اجرای خودم در سال 1381
.gif)