با سلام به همه دوستان و آهنگ سازان عزیزان من شاعر هستم یا هر چی که شما دوستان اسمشو میزارید (Tarane - Text - Lyric ..... ) دوستان من دنبال آهنگ هستم اگر کسی هست که کار کنیم (سالم) یعنی آهنگ ساز برای من موزیک بسازه و بنده هم به او شعر بدم امیدوارام کسی پیدا بشه چون خیلی لازم دارم امیوارم متوجه حرفم شده باشید اگه حرف بدی زدم به بزرگی خود ببخشید و اگر فکر خوبی هست بییاید به هم دیگه کمک کنیم
----------------------------------------------------------
هرکی هم پیدا شد اول من به او شعر میدم که از حسین نیت من با خبر بشه چون واقعا بنده به این حرکت احتیاج دارم اگر موافق بودید تا هر موقع خواستید باهم کار میکنیم
هرکی دوست داشت اینجا اعلام کنه بعد شمارش و برام بزاره با اسمش تو پیغام های خصوصی من باهاش تماس میگیرم اگر سوالی براتون پیش اومده همین جا بگید جواب میدم فعلا یا علی;;;;;;;;:smile (31)::smile (20):
----------------------------------------------------------
هرکی هم پیدا شد اول من به او شعر میدم که از حسین نیت من با خبر بشه چون واقعا بنده به این حرکت احتیاج دارم اگر موافق بودید تا هر موقع خواستید باهم کار میکنیم
هرکی دوست داشت اینجا اعلام کنه بعد شمارش و برام بزاره با اسمش تو پیغام های خصوصی من باهاش تماس میگیرم اگر سوالی براتون پیش اومده همین جا بگید جواب میدم فعلا یا علی;;;;;;;;:smile (31)::smile (20):