آموزش کار با نرم افزار ویرچوال دیجی virtual dj

mrpmmm

عضو سایت
3/8/10
37
3
8
مشهد
سلام
دوستان خسته نباشید
چطوری میشه تنظیمات روی نرم افزار رو ذخیره کنیم یا به عبارتی از روی نرم افزار بکاپ بگیریم که هر بار نخواد از اول همه تنظیمات رو انجام بدیم ؟
مثلا من میزارم جایی که میخواد اسمها رو بنویسه اول file name بعد title و بعد album رو نشون بده
و به همین سبک این قبیل تنظیماتی که برای قسمتهای مختلف انجام دادم رو میخوام بکاپ بگیرم که هر بار بعد نصب ویندوز نخواد همه رو درست کنم .

6/3/19
1
0
1
23
سلام.من تازه این برنامه رو نصب کردم.یه سوال‌داشتم چطوری میتونم آهنگی رو که میخوام پلی کنم قبلش گوش بدم با هدفون؟مثلا دیسک سمت چپ یه آهنگ میزنه حالا میخوام یه آهنگ رو دیسک راست پلی کنم،قبلش چطوری میتونم اونو با هدفون گوش کنم؟

با سلام و خسته نباشید میتونین بمن بگین در پلی لیست امکان همزمان به ترتیب گذاشتن اهنگها از روی bitrate و bpm انجام شود؟
یه به عبارت دیگر به ترتیب سرعت و ضرب لیست شود؟
در حال حاضر من فقط میتونم یاضربو به ترتیب بچینم و سرعت این 2 حالت با هم ایا امکان پذیر است ممنونم

5/7/20
1
0
1
با سلام
یه سوالی داشتم میخواستم بدونم چطوری میشه کاری کرد مثل دستگاه دی جی ابتدا موزیک رو در هدفون گوش داد سپس پلی کرد ؟

ابتدا موزیک رو در هدفون گوش داد سپس پلی کرد
درود به شما دوست عزیز
شما میتونید با استفاده از یک سیم دست ساز همچین حرکتی رو انجام بدین
عموما خروجی سیستم ها چه کیس و چه لب‌تاپ بصورت استریو هستن
و اگه بصورت عامیانه بگم سیستم اتصال استریو میشه
چپ - وسط - راست

شما باید یک سیم بسازید که اتصالش به این ترتیب باشه
چپ - وسط یک خروجی صدا
راست - وسط یک خروجی صدا
و فیشهای یکی از این دوتارو بصورت مادگی دربیارید که بشه هدفون رو بهش متصل کرد و خروجی دیگه رو هم به سیستم صوت متصل کنید
و در تنظیمات برنامه ویژوال دیجی میتونید این تنظیم رو اعمال کنید که مثلا چپ - وسط برای هدفون هستش و راست - وسط هم برای خروجی صدا
به این صورت میتونید براحتی قبل پخش در سیستم صوت اول در هدفون آهنگ رو آماده کنید و سپس به سیستم صوت هدایتش کنید
در مجموع بسیار روش ساده ای هستش و براحتی با کمترین هزینه میتونید این کارو انجام بدین و پیچیدگی خاصی نداره
اگرم مشکلی داشتید بگین بگین تا جایی که بتونم در خدمتتون هستم

10/4/10
297
435
63
این راست وسط کردن ها روی خروجی صدا تاثیر نمیگذاره؟یعنی موقع پخش از حالت استریو خارج نمیشه؟

pe32_64

کاربر با تجربه
عضو سایت
21/8/11
1,695
2,762
113
تهران
این راست وسط کردن ها روی خروجی صدا تاثیر نمیگذاره؟یعنی موقع پخش از حالت استریو خارج نمیشه؟
اون که به کنار!
شخصی که با این دستگاه کار میکنه ، حتما یک کارت صدایی یا یک Controller داره برا اتصال به سیستم pa.
هر Controller حداقل دو خروجی داره . خروجی مخصوص هدفون و اتصال با pa .

آخرین ویرایش:
از حالت استریو خارج نمیشه؟
درودی دیگر خدمت شما
زمان ارسال متن قرار بود که به این نکته هم اشاره کنم اما یادم رفت الان که این سوال رو پرسیدین یادم اومد
قطعا صدا از حالت استریو خارج میشه
ولی مطمئنا منظور شما این بود صداهای یک لاین از آهنگ پخش میشه؟...
خیر اینطور نیست
زمانی که از قسمت تنظیمات برنامه این قابلیت رو اعمال میکنید برنامه حالت‌های استریو رو در یک لاین بصورت مونو پخش میکنه و در نهايت اگه صدایی در لاینها استریو بصورت مجزا میکس شده باشه پخش میشه و به کیفیت کار صدمه نمیزنه ولی خروجی کار در مجموع مونو هستش
البته یه سری ماژول usb دیدم توی بازار که شبیه کارت صدا کار میکنه و یک پورت یو اس بی رو به کارت صدا تبدیل میکنه احساس میکنم با استفاده از اون میتونید بدون اینکه کیفیت خروجی استریو رو از دست بدین، یک لاین جدا هم به هدفون متصل کنید البته در حد گمان هستش بنده به شخصه تجربه کار باهاش رو نداشتم و پیشنهاد میکنم که یه تست کنید قیمتش هم آخرین باری که دیده بودم کمتر از 20 تومن بودش

و در پاسخ pe32_64 باید بگم که نیازی به کنترلر نیست يعنی سوال دوستمون این بود که چطور میشه بدون کنترلر این حرکت رو انجام داد که بنده قبلا نوازنده مجلس بودم و بعد از اینکه نوازندگی در تالارها ممنوع شد مجبور شدم بیام سمتت نرم‌افزار و فقط با یک لپ تاب جشن میرفتم و با یک خروجی این کارو انجام میدادم