port رو باید با کلیک روی اون چرخ دنده کوچیک سمت چپ , بالای kontakt تنظیم میکردم
چطوری باید midi out رو با میکسر هماهنگ کنم ؟ من طریقه ی کار با میکسر رو بلدم ولی این midi out اون قسمتی که باید تنظیم کنیم رو کانال چند بره رو نداره , می خوام افکت بدم
دوست عزیز من کیوبیس کار نکردم ولی فکر میکنم اصول یکی باشه منتظر باشید بقیه دوستان حتما پاسخ خواهند داداگر این نسبت دادن کنتاکت به میدی اوت را در دی ای وی کیوبیس هم توضیییح بدید سپاسگذار میشم
دوست عزیز من کیوبیس کار نکردم ولی فکر میکنم اصول یکی باشه منتظر باشید بقیه دوستان حتما پاسخ خواهند داد
بارها در این مورد تو سایت صحبت شده بانکهایی مثل gold رو باید از بخش لایبرری و بازدن گزینه ی add library به لیست اینسترومنتهای کانتکت اضافه کنید و ازشون استفاده کنیدپس چرا زیر آواتارتون اسم کیوبیس رو زده!!!! :smile (47):
یه سوال داشتم! شما گفتین میشه فایل ها با پسوند nks رو با کنتاکت لود کرد ولی سوالم اینه که مثلا وی اس تی Gold string که فایل های nks داره موقع لود کردن تو پلیر همراه خودش اسم ها همه معلوم هستن! راحت میشه لود کرد ولی بدیش اینه که بعضی از بانک ها رو درست یا اصلا باز نمیکنه! اگه بخوایم با کنتاکت بیاریم بالا! مثل اون نمیشه!!! یه فایل nks باز میکنی!!! هزار تا اسم میده!!!! بعد مثلا پوشه ها همه شلوغ بعد تا فی خالدون یه صدا هم که میری!!! فقط یه صدای سادس!!! چیز خاصی نداره!!!! میخوام الگوی درست لود کردن یک فایل nks یا اصلا هر فایلی رو تو کنتاکت بدونم!!!! که تو یه nks اینقدر گیج نشم!!!:smile (70):
این خدمت شما : روشباز کردن چند میدی اوت در کیوبیس ونسبت دادن اونا به چند ساز در کنتاکت پلیر:پس چرا زیر آواتارتون اسم کیوبیس رو زده!!!! :smile (47):
یه سوال داشتم! شما گفتین میشه فایل ها با پسوند nks رو با کنتاکت لود کرد ولی سوالم اینه که مثلا وی اس تی Gold string که فایل های nks داره موقع لود کردن تو پلیر همراه خودش اسم ها همه معلوم هستن! راحت میشه لود کرد ولی بدیش اینه که بعضی از بانک ها رو درست یا اصلا باز نمیکنه! اگه بخوایم با کنتاکت بیاریم بالا! مثل اون نمیشه!!! یه فایل nks باز میکنی!!! هزار تا اسم میده!!!! بعد مثلا پوشه ها همه شلوغ بعد تا فی خالدون یه صدا هم که میری!!! فقط یه صدای سادس!!! چیز خاصی نداره!!!! میخوام الگوی درست لود کردن یک فایل nks یا اصلا هر فایلی رو تو کنتاکت بدونم!!!! که تو یه nks اینقدر گیج نشم!!!:smile (70):
من همین کار رو کردم ولی وقتی میخوام اوت بوت رو باز کنم گزینه ی کنتاکت نداره!!!!!نندو 4.3 رو نصب کرئم..مشکل از چیه؟؟البته گزینه های معمولیه دیگه مثل مایکروسافت gs و gm و اینا هست اما کنتاکت نیست و فقط تو تراک خود کنتاکت میاد تو کانالهای میدی تو خروجی گزینه کنتاکت نیست چرا؟این خدمت شما : روشباز کردن چند میدی اوت در کیوبیس ونسبت دادن اونا به چند ساز در کنتاکت پلیر:
مشاهده پیوست 5792
در مورد لود کردن هم همانطور که بهروز عزیز فرمود بهترین راه ادد کردن کتابخانه فایله (در صورت وجود).
اما چون همیشه کتابخانه ها در دسترس نیست(مثلا بعلت دانلود از سایتهای مختلف که بصورتهای متفاوت اپلود کرده ه اند شما از گزینه فایل میتونید با ادرس دهی به فایلهای nkiبرسید
که یک فایل nkiحالت زیپ شده و ادرس دهی شده همان تک تک نتهای صدای هر سازه.