با سلام به همه دوستان عزیز
چندوقتی بود میدیدم بعضی از کاربرای سایت پس از تعویض ویندوز و اتمام مراحل نصب DAW و VST هاشون که گاهی حدود یک هفته به طول می انجامه، تصمیم به گرفتن Backup از هاردشون رو می گرفتن ولی در این میان تعدادی به درستی نمیدونستن (مثل اوایل خود من :smile (81):) که باید چکار کنند و مجدد شاهد ایجاد تاپیک های مختلفی توی این زمینه بودیم که باعث پراکنده شدن مطالب می شد. امروز من این آموزش رو به صورت کامل در این تاپیک قرار میدم تا بعد از نصب کامل برنامه هاتون بتونید از این آموزش برای گرفتن Backup از هاردتون به راحتی استفاده کنید و دیگه مشکلی توی این زمینه نداشته باشید.
خب میریم سروقت آموزش.
در ابتدا برنامه رو نصب و سپس اجرا می کنید. اگر به اینترنت متصل باشید با پیغامی که در عکس مشاهده می کنید روبرو می شوید که باید Automatically check for updates at startup رو غیر فعال کنید و سپس بر روی Close کلیک کنید.
حالا بر روی Go to main screen کلیک کنید.
اکنون در بخش Add Backup بر روی Disk and partition backup کلیک کنید.
درایوی که قصد گرفتن بک آپ از اون رو دارید انتخاب کنید. در قسمت Destination آدرس فایل پشتیبانی که قراره گرفته بشه رو مشخص کنید. در قسمت Backup name هم نام فایل بک آپ رو مشخص کرده و بر روی گزینه Backup now کلیک کنید.
برنامه شروع به گرفتن بک آپ می کنه.
اکنون می بینیم که فایل بک آپ ما گرفته شده و جزئیات اون رو هم داره به ما نشون میده و تا اینجا کار اصلی ما تموم میشه.
دیگه وقت اون رسیده که یه دیسک بوت برای خودمون درست کنیم تا بتونیم ازش برای بوت شدن سیستم و برگردوندن بک آپمون استفاده کنیم.
برای اینکار کافیه در پنجره اصلی بر روی گزینه Go to main screen و سپس Tools & Utilities کلیک کنیم.
در پنجره ی جدید بر روی Rescue Media Bulder کلیک می کنیم.
سپس بر روی Next کلیک می کنیم.
تیک کنار Acronis True Image Home را فعال کرده و مجدد Next می کنیم.
باز مجدد Next رو کلیک می کنیم.
دیگه وقت اون رسیده که یک CD خام رو درون رایتر قرار بدیم و Next رو کلیک کنیم.
و در مرحله آخر هم با کلیک بر روی Proceed رایت CD بوت آغاز می شود و دیگه کار ما در این مرحله به طور کامل به پایان میرسد.
من امروز ادامه آموزش رو که قولش رو به دوستان داده بودم براتون آماده کردم، البته چون در این مرحله امکان اینکه بتونم از صفحه دسکتاپ با نرم افزار عکس بگیرم وجود نداشت مجبور شدم با گوشی همراه این کار رو انجام بدم به همین دلیل کیفیت عکس ها کمی پایینه ولی با توضیحاتی که میدم کامل متوجه خواهید شد.
خب بعد از اینکه شما از هارد خودتون بک آپ گرفتید و قصد برگردوندن اون رو به حالت اول (زمانی که بک آپ رو گرفتید) داشتید به این شکل عمل می کنید، ابتدا سیستم را Restart و اون رو روی حالت بوت تنظیم کرده و سپس CD بوت رو که قبلا ساختیم درون CD ROM قرار میدیم و به هیچ دکمه ای از کیبورد دست نمی کنیم تا نوشته ای که توی عکس بالا مشاهده می کنید ظاهر بشه.
در صفحه جدیدی که باز میشه بر روی اولین گزینه (Acronis True Image Home) کلیک می کنید.
اکنون در اولین گزینه (Home) به ما در زیر Recover دو گزینه میده، اگر بک آپ شما روی هاردتون باشه که File & Folders و اگرم روی DVD باشه که My Disks رو انتخاب می کنید.
ما در اینجا گزینه File & Folders رو انتخاب کردیم و سپس بر روی علامت (+) در بک آپ مورد نظر که با فلش قرمز نشون دادم کلیک می کنیم و سپس بر روی آن راست کلیک کرده و Recover رو انتخاب می کنیم.
حالا اولین گزینه رو انتخاب و Next می کنیم.
تیک کنار درایو C (یا هر درایوی که ازش بک آپ گرفتیم) رو میزنیم و Next می کنیم.
باز مجدد Next می کنیم.
و در آخر هم بر روی Proceed کلیک می کنیم.
همانطور که در تصویر هم مشاهده می کنید بک آپ ما در حال باز گردانی هست .
و در آخر هم بر روی Ok کلیک کرده و برنامه رو ببندید تا سیستم خود به خود Restart بشه و ویندوز مجدد بالا آمده و همانند روز اول بدون هیچ نوع مشکلی اجرا بشه.
مثل همیشه امیدوارم از این آموزش نهایت استفاده رو برده باشید و دیگه مشکلی توی نصب و کار با این برنامه براتون پیش نیاد. اگر سوال، پیشنهاد و انتقادی داشتید یا در این آموزش اشکالی دیدید در همین تاپیک مطرح کنید تا در اولین فرصت من یا سایر مدیران عزیز و همچنین کاربران گل سایت رسیدگی کنیم.
منتظر آموزش های بعدی باشید.
:smile (70):
آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: