من کلا با سینتی سایزر کار میکنم, علاقه ی شدیدی به طراحی صدا دارم.اما دنبال پلاگینی هستم که درام خوبی داشته باشه.یه جا شنیدم که ترلیان, درام خوبی داره.درسته؟بستگی داره از چه دیدی نگاه کنی مثلا برای یکی مثل من که اتمسفر و تریلیان رو دارم و امینسفر هم داخلش هر دوی اینا رو بعلاوه یه عالمه پریسیت های سینتی دیگه رو داره و از اونجایی که +امینسفر از این دید که من اتمسفر و تریلیان رو جداگونه دارم پس از این لحاظ حدود 40 گیگش برای من به درد نمیخوره(حجم تریلیان و اتمسفر روی هم چیزی حدود 35 تا 40 گیگ هستش که 40 گیگ امینسفر رو شامل میشه)میمونه اون 16 گیگش که مربوط به بخش های سینتی سایزری هستش که اونم من ترجیح میدم از یه سینتی سایزر فدرتمند و انحصاری که منحصرا مختص سینتی سایزر هستش و برای همین مورد ساخته شده استفاده کنم(اینجوری حسرت اینم نمیخورم که منی که تریلیان و اتمیفر رو دارم چرا الکی 56 هزار تومن دادم برای خرید وی استی که عملا 40 گیگش تکراریه برام و به دردم نمیخوره).اینجوری دیگه پول الکی 56 گیگی برای امینسفر نمیدم به سیتمم هم فشار نمیاد(چون نصبش نمیکنم) از اینورم 56 گیگ هاردم خالی میمونه میتونم تو این 56 گیگ به جای امینسفر وی استی های واجب دیگه مثل درامر یا بانک های کنتاکتی که خیلی واجبتر از امینسفر هست رو نصب کنم و استفاده کنم.
منم کلا فکر نکنم کامپیوترم یه پلاگین 50 گیگی رو بتونه بکشه.