سلام به همه
مدتی بود میخواستم یه میکروفون جدید تر واسه استودیوم بخرم و انتخاب اولم rode nt-5 بود اما چون ازrode مدل های : nt-1 nt-2 nt-3 nt-1000 رو داشتم و صدای این مارک به گوشم آشنا و تکراری شده بود خواستم بیشتر تحقیق کنم. و دوستان Pulsar II Matched Pair m-audio رو بهم پیشنهاد کردن اما حقیقتا از میکروفون های m-audio خیلی خوشم نمی اومد اما بعد از مقایسه با rode nt-5 دیدم که ( از لحاظ مشخصات فنی ) فقط مارکها متفاوتند ( در واقع m-audio ازrode کپی برداشته ! ) و همه چیزشون مثل همه حتی قیمتشون !
با یکی از دوستان ساکن تهران تماس گرفتم و ایشون گفتن کهPulsar II Matched Pair از rode nt-5
صدای گرم تری داره و واسه من که دیگه rode تکراری شده بود تصمیم خوبی بود که این مدل رو بخرم و تست کنم البته باید اعتراف کنم که دلهره داشتم نکنه به دردم نخوره که خدا رو شکر رو سفیدم کرد !
Pulsar II Matched Pair شامل 2 میکروفون cardioid در یک کیس چوبی زیباست که میشه براحتی به صورت x برای گیتار استفاده بشه و صدای خوبی هم داره. سایر مشخصات هم به این شرحه ( دقیقا مثل nt-5 ) :
frequency response:20hz-20khz
max spl: 134 db at 0.5% thd 144 db with -10db pad
electronics : class-a fet ( transformerless)
diaphragm : 3/4 diameter 6-micron mylar
switchable -10 db pad
و ایده آل برای ضبط ( طبق گفته سایت ) :
Grand piano (classical) Grand piano (jazz/pop/rock) Acoustic guitar Drum overheads Room miking Violin Viola Cello Flute and piccolo Oboe and English horn Vibraphone Marimba and xylophone Choir (stereo distant) Congas (including Tumba and Quinto) Bongos
و همچنین مناسب برای :
Voice Tom toms Double bass Tabla Clarinet Bassoon
قیمتش هم 400000 تومنه . امید وارم واسه دوستان علاقه مند مفید واقع بشه .
آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: