موضوع جامع آخرین تجهیزاتی که خریداری کردید و نظر و گزارشی از عملکرد انها

Omid-Mohebbi

تیم مدیریت
مدیر کل
29/5/09
7,317
8,214
113
48
بندرعباس
www.omidmohebbi.com
ممنونم عمو فرهود گرامی
اتفاقا سایت مورد علاقه منه و تجهیزات زیادی رو از اینجا خریداری کردم از جمله حضرت c414 xls رو.
خیلی از ریویوها و دمو ها رو شنیدم نظر به اینکه شما در بلاد فرنگستان :D تشریف دارید در خصوص این دمو ها واقعا میشه استناد کرد ؟ چون من رو گاهی به شک مینداختند ! البته هر چی خریدم فوق العاده عالی از آب در اومده اما در کل برام جای سئوال بود

Farhood

Capo del clan
21/12/11
3,480
11,044
113
57
.
ممنونم عمو فرهود گرامی
اتفاقا سایت مورد علاقه منه و تجهیزات زیادی رو از اینجا خریداری کردم از جمله حضرت c414 xls رو.
خیلی از ریویوها و دمو ها رو شنیدم نظر به اینکه شما در بلاد فرنگستان :D تشریف دارید در خصوص این دمو ها واقعا میشه استناد کرد ؟ چون من رو گاهی به شک مینداختند ! البته هر چی خریدم فوق العاده عالی از آب در اومده اما در کل برام جای سئوال بود
درود بر امید عزیز
همه جور دمو و ریویویی هست اینور. از معتبر گرفته تا چرت و پرت! مخصوصاً ریویو که هردنبیل زیاده. هر کسی تو صندوقچه ی خونش یه دوربین پیدا کرده برداشته یه ویدئو برای ریویو درست کرده گذاشته توی یوتیوبش! ولی در ریویو، سایتهایی مثل SOS معتبره. برای دمو هم خودت میدونی که بهترین جواب زمانی میاد که آدم خودش چک و مقایسه کنه. Thomann سایت خیلی معتبریه بعنوان یک نت شاپ، ولی شرایط گرفتن ریکورد در مورد میکروفون متغیر جواب میده. از فشار هوای منطقه ای گرفته تا خشکی یا رطوبت هوا در فیدبک یک میکروفون تاثیر میذاره. ولی خب این Thomann معمولاً تست های مطمئنی داره. من هم کلی خرید کردم ازش. برای کشورهای اروپایی شیپینگ هم نمیگیره!:happy-43:

hesam steps

هنرمند
24/1/16
93
33
18
36
تهران
www.hesam-steps.ir
من به یه اصل پی بردم تو خرید لوازم هیچ ارزونی ای بی دلیل نی !
1 یه پی سی خوب شامل سیپی یو مادر برد رم هارد هارد اس اس دی و کیس و پاور و دی وی دی و مانیتور
2 کارت صدا مبدل دیجیتال انالوگ صدا ار ام ای و یونیورسال ایودیو از برندای شاخشن من خودم فوکوسرایت دارم
3 مانیتورینگ اسپیکر در ابعاد مختلف هست که به نظرم 8 اینچ یعنی حرفه ای برند خوبش جنلک ادام ایو که گرونن یاماها پریسینوس مکی و غیره هم هستن
4 میک برند نامبر وان فقط نویمن و نامبر دو فقط رود بقیه رو من زیاد به حساب نمیارم
5 پایه میک
6 دو تا هدفون یکی پشت بسته برای پشت میک یکی پشت باز یا نیمه باز برای میکس هر چند که این کارو پیشنهاد نمیکنم
7 میدی کیبرد در مدلهای 7 اکتاو 6 یا 5 یا 4 یا پایینترم موجوده که من ام ایودیو رو پیشنهاد میکنم
8 چنل استریپ که کار پری امپ میکروفون و کمپرس و اکولایز رو انجام میده که من خودم از این قسمتش کار نمیکشم
9 اکوستیک که مهمترینشه !

2/7/21
2
0
1
سلام بچه ها من ساب ووفر مانیتورینگ Reloop Adm ( active sub ) خریدم نمیتونم وصلش کنم پشتش فقط جای دوفیشه هست یه سرشو میزنم پشت ساب اون یکی سرشو کجا بزنم ؟ پشت کارت صدام که اصلا جای دوفیش نیس میمونه پشت اسپیکر مانیتورینگ هام که به اونم میزنم از ساب صدا درنمیاد

فایل های ضمیمه

Soheil Monfared

هنرمند
عضو سایت
22/5/12
2,179
2,169
113
38
Home
soheil0monfared.bandcamp.com
سلام بچه ها من ساب ووفر مانیتورینگ Reloop Adm ( active sub ) خریدم نمیتونم وصلش کنم پشتش فقط جای دوفیشه هست یه سرشو میزنم پشت ساب اون یکی سرشو کجا بزنم ؟ پشت کارت صدام که اصلا جای دوفیش نیس میمونه پشت اسپیکر مانیتورینگ هام که به اونم میزنم از ساب صدا درنمیاد
پست مال قبلنه ولی پاسخ دادم شاید به درد کسی بخوره
بزن به میکسر اگه داری به غیر از کارت صدا
یه سیم معمولی سفید قرمز RCA لازم داری الکتریکی ها یا لوازم صوتی تصویریا ازین کابل ها دارن
اگه کارت صدات خروجی این شکلی نداره میتونی تبدیل تهیه کنی وصل کنی به همون کابلی که گفتم طبق خروجی های کارت صدات،یا یه کابل دیگه هست یه سرش دوسر سفید قرمز RCA یه سرش مثل سیم هدفون ، با این کابل + تبدیل ریز به درشت هدفون میتونی ساب رو وصل کنی جای خروجی کارت صدات و صدا بده
از خروجی هدفون بزن به ورودی ساب input

فایل های ضمیمه

آخرین ویرایش: